Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дали си заслужава закупуването на нов iPhone от магазин които не е Reseller

Featured Replies

Здрвейте, 

Какво ви е мнението за покупка на нов iPhone от онлайн магазин които не е точно супер специализиран и официален. Например AllGsm, дават 2 год гаранция и цените са им по-ниски (даже преди седмица беще под 1400лв 15ката 128 ама сега гледам е 1419лв). Виждам, че в pazaruvaj са с близо 5к мнения за този магазин и висока оценка. Дали си заслужава от такъв сайт и какво може да бъде проблем? Може би втората год от гаранцията? 

Разрешен от ivottoshev

• Решение

Няма проблем... докато не ти се наложи да ползваш гаранция. Една фирма са със Buy best. За тях има цяла тема тук във форума:

https://www.kaldata.com/forums/topic/300072-покупка-на-телефон-от-buy-best/

Може би това са "рециклирани" телефони, такива отваряни за ремонт и т.н.. Купувайки флагмани със стотици левове намаления какво очакваш? 

• Автор

Разбира се, реално знам, че ще има все нещо и ме интересува точно къде е разликата.. ако някои е купувал и има впечатление от личен опит ще знае да ни 'светне' и нас :D

Реално не видам никъде в мнениията там в pazaruvaj нищо споменато, пък и не виждам никъде също да пише, че се водят refurbished.

преди 5 минути, C20XE l457 написа:

Разбира се, реално знам, че ще има все нещо и ме интересува точно къде е разликата.. ако някои е купувал и има впечатление от личен опит ще знае да ни 'светне' и нас :D

Реално не видам никъде в мнениията там в pazaruvaj нищо споменато, пък и не виждам никъде също да пише, че се водят refurbished.

И за какво според теб ти дадох линк по-горе? Та там е пълно точно с "впечатления от личен опит". Хем искаш да прочетеш такива впечатления, хем те мързи. Ми троши си главата тогава :getout:

• Автор
преди 34 минути, ivottoshev написа:

И за какво според теб ти дадох линк по-горе? Та там е пълно точно с "впечатления от личен опит". Хем искаш да прочетеш такива впечатления, хем те мързи. Ми троши си главата тогава :getout:

Значи bestbuy и AllGsm са една и съща фирма и предлагат едни и съши апарати?

преди 2 минути, C20XE l457 написа:

Ззначи bestbuy и AllGsm са една и съща фирма и предлагат едни и съши апарати?

Да. Дори и сайтовете им са идентични:

https://allgsm.eu/

https://buybest.bg/

преди 48 минути, C20XE l457 написа:

Естествено, че няма да пишат че са "рециклирани" в сайта им, а и според законодателството единственото, което трябва да спазят е 2 години гаранция. Могат да пропуснат да споменат това, че са "рециклирани" в описанието. Това се подразбира от цената.

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Да. Дори и сайтовете им са идентични:

https://allgsm.eu/

https://buybest.bg/

Купих преди около 2 години iphone 12 от buybest, през emag. Телефона беше, чисто нов, вкарах и imei номера в apple.com и нямаше проблем, че е бил за японския пазар. Звука си се гаси, натискане на копчето.

преди 10 минути, *S197* написа:

Купих преди около 2 години iphone 12 от buybest, през emag. Телефона беше, чисто нов, вкарах и imei номера в apple.com и нямаше проблем, че е бил за японския пазар. Звука си се гаси, натискане на копчето.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Няма проблем... докато не ти се наложи да ползваш гаранция.

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---

Авторе, верно ли маркира като "решение" собственият си отговор :lol6:

преди 37 минути, Филипов написа:

Не! Безсмислено скъпо и снобско нещо.

Колко беден трябва да си, за да си мислиш, че айфон е снобария?

преди 14 часа, ivottoshev написа:

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---

Авторе, верно ли маркира като "решение" собственият си отговор :lol6:

Тя гаранцията ми е изтекла. Рядко съм виждал /чувал техника на Аpple да се разваля.

Иначе лесно, може да се види дали телефона е рециклиран:

Цитат

The first letter in the model name will tell you your iPhone's status: If the first letter is "M" or "P", your phone is an original (retail) model. If the first letter is "N", your phone was refurbished by Apple. If the first letter is "F", your phone was refurbished by a carrier or a third-party vendor.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.