Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Касперски блокира сайтове на разширение за обновяване на миниатюри на сайтове???

Featured Replies

След като ми писна от постоянните сривове на Opera браузър, отскоро започнах да използвам браузъра Microsoft Edge на Windows 7 Ultimate 64, за сега съм доволен от него но имам един проблем:

Използвам това разширение за браузъра: Group Speed Dial 24.8 за оптимизиране на бързото избиране, и то си изтегля от някакви сайтове да си обнови миниатюри за всеки един сайт добавен в в бързото избиране. Да но антивирусната касперски нещо не ги харесва точно тези сайтове и в началото ми блокира един от тях (в началото беше уж един само и го добавих в изключения но след това се появиха и други), добавих го в изключения и започна да го зарежда и изписва че изтеглянето е разрешено,

JtTE1vX.jpeg

и въпреки това миниатюрите на някои от сайтовете добавени в бързото избиране не ми се показват правилно.

DKnLjsM.jpeg

b9jTx7N.jpeg

Как да го накарам проклетия касперски да ги разреши всички тези сайтове наведнъж и за постоянно и да не ги закача защото непрекъснато броят им расте и все се появяват нови и нови?

Махни антивирусната и няма да имаш проблеми. Аз от над 7-8 години не ползвам такава, а windows defender ми е деактивиран. Последната ми инсталация на windows е в края на 2018, от тогава само надграждам. Сменял съм различен хардуер през годините с тази инсталация, включително и съм я мигрирал на различни дискове. А не като да не инсталирам кракнати игри и друг софтуер постоянно.

Заради браузерите ще ти се наложи да смениш ОС. Последно, на 7 съм инсталирал някаква стара версия на лиско.. по спомен 115. ... която единствено работеше поносимо.

За 7 ще ти трябват и някои обновления, които са достъпни с  UpdatePack7R2

Нито имам  проблем с опера, нито пък с браузъри под Windows 7. Колкото до Касперски, той винаги си е бил тегав и ще си остане такъв. В момента съм с дефендера и App Check anti ransomware. Това нещо е инсталирано на десетки машини от моя страна и никой не се оплаква.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
преди 4 часа, nikssi написа:

image.png.fe96a879b9e615ca3b2da40045321a66.png

VirusTotal - URL

Със спряна защита 

image.png.214d92a40e19c9b14308a5ae3530de04.png

Голем проблем ей ... 

Само че на мен това разбирам рисковете и искам да продължа не ми се появява изобщо а си го блокира направо, защо?

Това с числата от 1 до 5 скрипт който решава проблема ли е и ако да къде да го въведа и как да го стартирам?

преди 11 часа, grizly написа:

Само че на мен това разбирам рисковете и искам да продължа не ми се появява изобщо а си го блокира направо, защо?

Това с числата от 1 до 5 скрипт който решава проблема ли е и ако да къде да го въведа и как да го стартирам?

При спрян Касперски сайта дава това съобщение. Според мене е нередовен.

image.png.c323e1d9c920f81dde4946d80a5285a4.png

Omnatuor Malvertising Exploits Wordpress to Spread Riskware, Spyware & Adware | Infoblox

Фишинг!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.