Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко пари мога да и взема за видеокарта asus geforce gtx 1660super 6gb

Featured Replies

Здравейте имам видеокарта asus geforce gtx 1660super 6gb използвана въпроса ми е колко пари мога да и взема 

Разрешен от Corvax

За 300 лева ше си я гледаш в шкафа, форевър твоя. :D На тази стара и бавна платка, песента ѝ отдавна е изпята. За около 300 лева се намират RTX2060-ки, втора употреба. Докато за GTX1660 нещата вече са приключили (поне за гейминг, иначе за CAD/CAM става), в RTX2060 има още останал хляб. Не знам, що за оптимизъм е да търсиш 300 лева на умрял хардуер, който няма дори колекционерска стойност. За 150 пари, все някой ще я вземе за някакъв ултрабюджетен билд, да играе стари игри. Нали и аз се мъчих да продам GTX1070Ti-ката, като купих 4070-ката? Бях я пуснал миналата година за 300, с идеята на някой сериозен да я дам за към 250. Никакъв интерес към тези видеокарти вече.

Аз само отчитам факт. Има и доста предложения над 200.

Абе, това явно са хора, които не им се продава или не бързат. И са заложили капана за наивници.

Аз реално се отървах от моята 1060 6GB преди 2 години вярно (когато бума беше голям) за 300 лв. точно (270 лв. за мен + 30 лв. комисионна за моя човек, който уреди сделката). Купи я един биткойн копач. Мисля, че за 6 годишна карта тогава и взех добра цена. Тя бе почнала и да "сгъва" малко дори. Ама тогава път се натресох и аз с новата на абсурдна цена. Рискувах, защото ми трябваше, а можеше да се качи още, можеше и да падне. Ами падна...аз я взех за 2160, след година вече беше почти наполовина. И дори в момента почна да "сгъва" и тя. Та, така. Трябва да има баланс в природата. Един ден печелиш, друг ден губиш. :)

Ся бях се засилил да се отървавам от 3070ti за сметка на 4070 ti SUPER, но май ще изчакам 5-то поколение, че не съм фен на 12VHPWR стандарта.

Картата си е стара но може да хване примерно нормална цена между 80-100лв. 

А ето и един пример само като за стара карта колко и искат в заложната къща.:)

https://shop.zkdoverie.com/?go=shop&p=product&itemId=3626957

преди 1 час, vlado1985 написа:

Картата си е стара но може да хване примерно нормална цена между 80-100лв. 

А ето и един пример само като за стара карта колко и искат в заложната къща.:)

https://shop.zkdoverie.com/?go=shop&p=product&itemId=3626957

Влади здравей бре! Оправи ли се със ръката?

И си в тотална грешка с линка!

Цената посочена от магазина се ДАВА на клиент, а не се взема, ако последният се съгласи да я вземе!

преди 1 минута, Колев 74 написа:

Влади здравей бре! Оправи ли се със ръката?

И си в тотална грешка с линка!

Цената посочена от магазина се ДАВА на клиент, а не се взема, ако последният се съгласи да я вземе!

Здравей чичо Стефчо ръката почти ми се оправи макар че постоянно я натоварвам и си ме наболява по малко но ще се оправи де.

А линка в заложната къща го постнах като пример само и да прав си че цената се дава на клиент.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.