Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Градска малка кола за жена-начинаещ шофьор

Featured Replies

Здравейте,

аз съм жена на 40г и те първа ще карам шофьорски курсове :) От няколко седмици гледам и чета, за да мога да избера най-доброто за моя бюджет, който е около 5к. Спряла съм се на няколко модела и ще ми бъде много полезно по-разбиращи хора да дадат препоръка, за да се наклонят везните към нещо. 
Изискванията ми са колата да е автоматик, бензин, с 4/5 врати, понеже имам дете и ще бъде по-удобно. Харесвам малки автомобили.

Финално сведох избора до няколко модела: Фиат Панда, Нисан Микра, Мазда 2 и Ланчиа Муза. 
Моля, който има време и желание да отдели няколко минутки и да даде някой и друг съвет.

Благодаря! 

Новият Fiat Panda идва през 2022 година - AУТОМЕДИЯ (investor.bg)

иначе по-добре "втора ръка":

Fiat Panda Panda 4x4 • 1.2 MPI 4x4 (60 hp) технически характеристики и разход на гориво — AutoData24.com

8887981b8d09536fb940f0e3edfdf453.jpg

Успех!

п.п. Опцията 4х4 ще ви позволи и леки разходки из планините около населеното ви място. 

Ако сте от София вземете нещо евтино, като за първа кола. Ще ви трябва време да свикнете в лудницата. Така поне ако я ударите, няма да ви е яд толкова много. VW Поло не са лоши коли, но имат проблем със скоросттната кутия поне при ръчката беше така. Опел мерива не са лоши коли, Но са си опел, гният доста калници и прагове. Доста са скъпи за ремонт.

За тези пари ще е "втора употреба", което значи - ВЪПРОС НА КЪСМЕТ!

Марките и моделите не са от голямо значение 

Прегледай обявите за Hyundai I10 или I20 . Не са лоши автомобили и много се търсят и карат, както при нас така и в Европа.

Може да разгледаш и обявите за Kia Rio 2013 год.

image.jpeg.91a0111e2a2f1c92776bc1516034a41e.jpeg

Като вземеш автомат, смени маслото на двигателя и на скоростната кутия ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.  Ремонта им е скъп и ше виете по луната, като се развали.

преди 5 часа, Звяра! написа:

Прегледай обявите за Hyundai I10 или I20 . Не са лоши автомобили и много се търсят и карат, както при нас така и в Европа.

Може да разгледаш и обявите за Kia Rio 2013 год.

image.jpeg.91a0111e2a2f1c92776bc1516034a41e.jpeg

KIA RIO 2013г.,автоматик за 5К(какъвто е въпроса на автора на темата), може ли да дадете линк към този автомобил?

Трябва да си намериш сериозен мъж. Сама жена е за никъде. Те и форумните  ,,разбирачи,, разбират от коли колко деда ми от цигулка Страдивариус. Повечето карат бракувани каруци или нищо не карат. Има и един с консервирана Дачия, купена на някаква разпродажба на някакво изложение. Пиши ми на лични да помагам, а и мисля , че имам перфектната кола за теб.

преди 5 минути, Коркодила написа:

а и мисля , че имам перфектната кола за теб.

Е те това изби рибата!!! Питанката в случая е на какво се лови гол унгарски шаран. 😃

• 1 година по-късно...

"Градска кола за жена-начинаещ шофьор" се казва... TAXI.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.