Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

преди 1 минута, В. Велев написа:

Ааа. Изчегъртвачите! Чалгарската пасмина! Тошко Африканчето! Как Има идиоти дето вярват на тия?

преди 3 минути, чичо Сашо написа:

Ааа. Изчегъртвачите! Чалгарската пасмина! Тошко Африканчето! Как Има идиоти дето вярват на тия?

Най-страшното е колко евтино, колко бързо и на кои се продават такива предатели на Род и Родина. И не им пука за България!

В случая тоя лъже без да му мигне окото, а както се вижда всичко може да се провери дали е така. Обаче на продалия душата си и това даже не му пука. 

преди 19 часа, Staff. написа:

Величие и русия? Факт е че в изказванията им често се забелязва риторика, която съвпада с интересите на Кремъл антиЕС, антиНАТО, омаловажаване на западната подкрепа за Украйна и внушения, че Западът е виновен за всичко! 😁

Дали има директна връзка или просто някакво случайно съвпадение, нека всеки сам прецени. Когато една партия повтаря основните тези на руската пропаганда, това трябва да ни накара да се замислим чии интереси защитава всъщност?!?!?!? 🤔

Щом @БаалБек ти лайква, значи си в голяма грешка.

"Величие" и Ивелин не са против ЕС и НАТО. А за Украйна Ивелин казва че сме по-бедни и от Украйна та сега не можем да и помагаме финансово.

Или с 4 думи - Ивелин е за България.

преди 1 час, teo-glavata написа:

Бе той и кмета беше "Благо за Варна", ама сега Благо е в кауша!

Като спира кранчетата на крадците във Варна ще е така.

преди 10 минути, В. Велев написа:

Като спира кранчетата на крадците във Варна ще е така.

А защо трябва да спира нещо? Или бързо забрави, че ако не беше "продал" шипинговиа бизнес, баща му сега щеше да ходи на концертите на кобзон.

Няма лошо да вземаш, ама трябва и ресто

преди 16 часа, В. Велев написа:

Щом @БаалБек ти лайква, значи си в голяма грешка.

"Величие" и Ивелин не са против ЕС и НАТО. А за Украйна Ивелин казва че сме по-бедни и от Украйна та сега не можем да и помагаме финансово.

Или с 4 думи - Ивелин е за България.

Това можеш ли да го докажеш?

преди 8 часа, Staff. написа:

Това можеш ли да го докажеш?

По-назад съм показвал клипчета с Ивелин и че е за ЕС и НАТО. Сега дори и за теб не ми се търсят. Да си гледал, слушал и чел. Изобщо си много заблуден по доста въпроси.

преди 12 минути, В. Велев написа:

По-назад съм показвал клипчета с Ивелин и че е за ЕС и НАТО.

Да го беше казал преди изборите. Но тогава нямаше да спечелят 4%, а 0,4%. На следващите избори няма да ве има.

преди 54 минути, Joss Bomon написа:

После да не се оправдават милиционерите че така им било заповядано. И на тях ще има се потърси сметка и на всеки продажник-чиновник.

преди 13 минути, В. Велев написа:

После да не се оправдават милиционерите че така им било заповядано. И на тях ще има се потърси сметка и на всеки продажник-чиновник.

И кой ще им потърси сметка? Нали се сещаш че сте най много 1000 лумпена и може да изчезнете безследно за една нощ!

преди 20 минути, teo-glavata написа:

И кой ще им потърси сметка? Нали се сещаш че сте най много 1000 лумпена и може да изчезнете безследно за една нощ!

Вярно че продажниците и унищожителите на България сте повече, но винаги е така било - умните и културните хора сме много по- малко от лумпените и кяраджиите.

преди 5 минути, В. Велев написа:

Вярно че продажниците и унищожителите на България сте повече, но винаги е така било - умните и културните хора сме много по- малко от лумпените и кяраджиите.

Кеф ми е като се гърчите. Ако беше умен, щеше да си еъртиш синджирчето, а не да бачкаш като роб

преди 3 минути, teo-glavata написа:

Кеф ми е като се гърчите. Ако беше умен, щеше да си еъртиш синджирчето, а не да бачкаш като роб

Обичам си държавата България! Какво да направя? Не можеш да ме разбереш.

Не мога да търпя и понасям когато помияри, тарикати, кяраджии и продажни жалки душички я съсипват и унищожават. Гледайки само за собствения си джоб и интерес.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.