Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Понеже няма тема за новите месии, нека в тази тема да ги обсъдим.

Какво мислите за новосъздадената партия "Величие", която ще се бори на предстоящите национални и европейски избори на 9 юни?

Основателят на т.нар. "Исторически парк" Ивелин Михайлов обяви, че ще се кандидатира за ЕП заедно с бившия служител на НСО Николай Марков. Те ще се явят с подкрепата на партия “Величие”, основана през лятото на 2023 от хора около Михайлов.

Някои от основните идеи са си лика прилика с тези на Възраждане като например поставянето на впроса за членството в НАТО и ЕС. Общо взето се свири на добре познатите стари русофилски струни. 

J8c1TJ9.jpg

• Отговори 5,6k
  • Прегледи 247,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

Публикувани изображения

Абе тия хора кога ще почнат да мислят?
Ако поставят само НАТО под въпрос ще имат много по-голям шанс за успех, докато ЕС не мисля че има нормален човек който да е против него макар и в последно време управниците му да са тотал щета.

Конкретната партия сефте я чувам, Марков го знам като свестен човек, другия не го познавам и не мога да кажа.     

току-що, Bubbles написа:

Марков го знам като свестен човек,

Всеки от последните редици комундел е длъжен да знае че вишестоящия е свестен . Нале бъбка

преди 1 минута, Gift написа:

Всеки от последните редици комундел е длъжен да знае че вишестоящия е свестен . Нале бъбка

Ти ще кажеш, ти си форумния комсомолец.

току-що, Bubbles написа:

Ти ще кажеш, ти си форумния комсомолец.

Ти каза вече или забрави

преди 15 минути, Bubbles написа:

Марков го знам като свестен човек, другия не го познавам и не мога да кажа.     

Кое му е свястното? В деня преди местните избори се появи с оня честния като момина сълза цанов да обяснява как машинките били нагласени. Скалъпена ченгеджийска историйка, за да объркат вода ден преди гласуването. Ползват го за комунистически врътки, че е много речовит и хората му вярват. Сега е интересно за какво ще го употребят, очевидно че поне ще е добре заплатен. По каналите си правят същото като Възраждане, мощна цензура. 

преди 2 минути, Гражданин написа:

Кое му е свясното?

Инак му спират помощите в Франция. Там е с одобрението на партията

Хахах, Марков е служил с мен и под <мое командване>. Гласувах с Да - имам доверие, но само на Марков и лично към Мен.🙂

Естественно, дори и да можех няма да гласувам.

преди 51 минути, Гражданин написа:

Кое му е свястното? В деня преди местните избори се появи с оня честния като момина сълза цанов да обяснява как машинките били нагласени. Скалъпена ченгеджийска историйка, за да объркат вода ден преди гласуването. Ползват го за комунистически врътки, че е много речовит и хората му вярват. Сега е интересно за какво ще го употребят, очевидно че поне ще е добре заплатен. По каналите си правят същото като Възраждане, мощна цензура. 

Викаш той Киро ала-бала не е правил?

Няма как да направят това, за което говорят!  Колкото до обсъждане, такова няма да има. Пак ще започнете да се карате русофили и русофоби както във всяка една политическа тема.

Има още един играч борещ се за копейки  Руди гела - партия МЕЧ :giggle1: Не знам има ли тема за него

Може да бъде изображение с 1 човек, брада и текстово съобщение

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Е, друго си е 

Питай ментора си, другаря Колев, той ше те насочи, мекеренце.

По време избори изпълзяват всякакви политически джуджета, правят се някакви временни коалицийки дето вземат вот на границата на грешката измерван дори не в десети от процента, а в стотни.

на 17.04.2024 г. в 21:08, Гражданин написа:

Какво мислите за новосъздадената партия "Величие", която ще се бори на предстоящите национални и европейски избори на 9 юни?

Първо партия "Величие" не е новосъздадена.

Второ Ивелин Михайлов и полк. Марков обясниха, че създават обединение и нещо като мозъчен тръст, за създаване и спонсориране на политици, които обичат и ще работят за България. А не като сегашните, които са спонсорирани от соросоидални и чужди НПО-та и унищожават България.

Основателят на т.нар. "Исторически парк" Ивелин Михайлов обяви, че ще се кандидатира за ЕП заедно с бившия служител на НСО Николай Марков. Те ще се явят с подкрепата на партия “Величие”, основана през лятото на 2023 от хора около Михайлов.

Продължаваш с лъжите! 

Ивелин Михайлов ОБЯВИ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРА НИТО ЗА ДЕПУТАТ НИТО ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕПУТАТ!

Полк. Марков ще се яви за изборите за европейски депутат. 

Някои от основните идеи са си лика прилика с тези на Възраждане като например поставянето на впроса за членството в НАТО и ЕС.

Поредната СУПЕР ЛЪЖА!

Полк. Марков много добре го обясни, че на тоя етап не можем да излезем от НАТО и ЕС, защото нямаме алтернатива. 

преди 5 часа, В. Велев написа:

Първо партия "Величие" не е новосъздадена.

Второ Ивелин Михайлов и полк. Марков обясниха, че създават обединение и нещо като мозъчен тръст, за създаване и спонсориране на политици, които обичат и ще работят за България. А не като сегашните, които са спонсорирани от соросоидални и чужди НПО-та и унищожават България.

Продължаваш с лъжите! 

Ивелин Михайлов ОБЯВИ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРА НИТО ЗА ДЕПУТАТ НИТО ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕПУТАТ!

Полк. Марков ще се яви за изборите за европейски депутат. 

Поредната СУПЕР ЛЪЖА!

Полк. Марков много добре го обясни, че на тоя етап не можем да излезем от НАТО и ЕС, защото нямаме алтернатива. 

И тия ли ще ти дават по 10 лв?

Аз вярвам, че Ивелин ще си скъса гъза да направи това, дето говори. Обаче полковника хич не му вярвам. Добър проект, да видим. Кофти е, че Ивелин нещо се е обидил на Коце, а иначе Марков си е .....да не казвам кво. От Възраждане електорат няма да вземат, надявам се поне негласуващи да привлекат. 

А иванчо и гражданчо би требвало тука да се скъсат да ги хвалят, надявайки се че са оръжие против Възраждане. Ама нещо се офлянкват. Така де, за Величие няма казарма и гонка на ИТ, то те всъщност нищо не са казвали по въпроса. 

преди 12 минути, Toto2 написа:

Аз вярвам, че Ивелин ще си скъса гъза да направи това, дето говори. Обаче полковника хич не му вярвам. Добър проект, да видим. Кофти е, че Ивелин нещо се е обидил на Коце, а иначе Марков си е .....да не казвам кво. От Възраждане електорат няма да вземат, надявам се поне негласуващи да привлекат. 

А иванчо и гражданчо би требвало тука да се скъсат да ги хвалят, надявайки се че са оръжие против Възраждане. Ама нещо се офлянкват. Така де, за Величие няма казарма и гонка на ИТ, то те всъщност нищо не са казвали по въпроса. 

Величие и те мечтаят за казарми и "неутралитет", така както ги гледам няма как да е друго, че иначе как ще хванат дикиш като таргета им е предимно русофилския кладенец, който все пак си има дъно и ви достатъчно мощно сте загребали от него, така че ще им е много трудно. Няма да минат бариерата и Ивелин много добре го знае, може би ще му стигне тамън за 1% та да хване субсидия. И вече ще има повод да се изкара репресиран политически и ще ползва това обяснение към неудовлетворените си инвеститори в проектите си под въпрос.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.