Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 4 минути, Toto2 написа:

Аз вярвам, че Ивелин ще си скъса гъза да направи това, дето говори. Обаче полковника хич не му вярвам. Добър проект, да видим. Кофти е, че Ивелин нещо се е обидил на Коце, а иначе Марков си е .....да не казвам кво. От Възраждане електорат няма да вземат, надявам се поне негласуващи да привлекат. 

А иванчо и гражданчо би требвало тука да се скъсат да ги хвалят, надявайки се че са оръжие против Възраждане. Ама нещо се офлянкват. Така де, за Величие няма казарма и гонка на ИТ, то те всъщност нищо не са казвали по въпроса. 

Аз вярвам на делата, а не на думите!

А специално Ивелин Михайлов, въпреки че 1000 пъти повтори че политик няма да става и депутат, но да приемем, че влиза в политиката. Това ще е първия политик, който преди да стане политик е милионер, предприемач, направил е грандиозния Исторически парк без аналог в Европа! , възродил е едно, а сега и повече запустели български села и още много други неща. И след всичко това влиза в политиката. А не е въшкар, който хАмериканците да го подкупят за 2-3 апартамента и да им играе по гайдата.

Та само това е достатъчно и го отличава от всичко до сега!

ПО ДЕЛАТА ГИ СЪДЕТЕ!

преди 1 минута, Гражданин написа:

Величие и те мечтаят за казарми и "неутралитет". Няма да минат бариерата и Ивелин много добре го знае, може би ще му стигне тамън за 1% та да хване субсидия. И вече ще има повод да се изкара репресиран политически и ще ползва това обяснение към неудовлетворените си инвеститори в проектите си под въпрос.

Нищо от това не е вярно. И ти го знаеш, но каквото ти е спуснато - това пишеш.

@Гражданин, ходил ли си в Исторически парк?

Знаеш ли че китайците са искали да купят проекта и защо Ивелин Михайлов в последния момент не им го е дал, въпреки че са му давали 15 милиона долара за него?

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

преди 1 минута, В. Велев написа:

Аз вярвам на делата, а не на думите!

А специално Ивелин Михайлов, въпреки че 1000 пъти повтори че политик няма да става и депутат, но да приемем, че влиза в политиката. Това ще е първия политик, който преди да стане политик е милионер, предприемач, направил е грандиозния Исторически парк без аналог в Европа! , възродил е едно, а сега и повече запустели български села и още много други неща. И след всичко това влиза в политиката. А не е въшкар, който хАмериканците да го подкупят за 2-3 апартамента и да им играе по гайдата.

Та само това е достатъчно и го отличава от всичко до сега!

ПО ДЕЛАТА ГИ СЪДЕТЕ!

За Ивелин съм съгласен. Говори и действа и постига успехи. Той декларира че няма да е политик, а спонсор. Но на Марков няма и не мога да гласувам доверие. Няма начин. Тоя е яхнал Ивелин и предричам, че до изборите или малко след това ще се разделят гръмовно. Мое мнение, не искам да споря с когото и да е. 

преди 5 минути, В. Велев написа:

Нищо от това не е вярно. И ти го знаеш, но каквото ти е спуснато - това пишеш.

Какво ми е спуснато? На теб май са ти спуснати 10 лв.

преди 29 минути, Toto2 написа:

За Ивелин съм съгласен. Говори и действа и постига успехи. Той декларира че няма да е политик, а спонсор. Но на Марков няма и не мога да гласувам доверие. Няма начин. Тоя е яхнал Ивелин и предричам, че до изборите или малко след това ще се разделят гръмовно. Мое мнение, не искам да споря с когото и да е. 

За мен Ивелин е особена личност и явление.

И аз в началото не повярвах. Богаташ (най-общо казано) да се откаже от всичко и за каквото живеят и правят останалите 99,99% богаташи, наистина не е нормално. Да откаже на китайците 15 милиона, защото му казали че Парка няма да е за българи и приходите ще заминават за Китай. И той сам да се заеме с наглед непосилната задача да го изгради. Естествено Бог му праща още няколко препятствия, за да види дали тоя човек става, за това което е намислил - ковид, атаки от кръга Капитал, сега ветрогенераторите... Дори го съдят, защо залесявал с дръвчета. Ужъс!

Ивелин е типичния работохолик, но разликата е че го прави и за другите, не само за себе си. Даже и на почивки не ходи. Отишъл е направо в другата крайност.

И всичко, което изгледах за и срещу, утвърди в мен увереността, че той е човека на България родил се през необходимото време и място. Защото наистина България почти е загинала. 

А за проекта с полк. Марков те обясниха, че става въпрос за мозъчен тръст, който да "отглежда" политици, които да работят ЗА България. Както сегашните американски НПО-та "отглеждат" политици, които да работят СРЕЩУ България.

Те дори не говореха за партия. Но сега след като изведнъж се отвориха избори 2 в 1 явно решиха да тестват какво е положението и настроението.

Те имат съвсем друго намерение за начина как да участват в политиката. Но естествено, че не казват всичко. Полк. Марков само в 2-3 интервюта загатна леко за това. Съвсем друг и нов начин за управление.

Мен ме съмнява, че ще е на принципа от долу на горе. Да се оправят община след община, както това прави Ивелин и то доста успешно (община Ветрино) и така да се стигне до горе до върха и до държавта.

П.П. Обаче не са ми платили и затова повече няма да ги хваля :) Всеки си има глава на раменете. Да мисли. Сегашните политици и различните нови и дребни партийки работят усърдно, за израза "...и те са маскари".

преди 4 минути, В. Велев написа:

За мен Ивелин е особена личност и явление.

И аз в началото не повярвах. Богаташ (най-общо казано) да се откаже от всичко и за каквото живеят и правят останалите 99,99% богаташи, наистина не е нормално. Да откаже на китайците 15 милиона, защото му казали че Парка няма да е за българи и приходите ще заминават за Китай. И той сам да се заеме с наглед непосилната задача да го изгради. Естествено Бог му праща още няколко препятствия, за да види дали тоя човек става, за това което е намислил - ковид, атаки от кръга Капитал, сега ветрогенераторите... Дори го съдят, защо залесявал с дръвчета. Ужъс!

Ивелин е типичния работохолик, но разликата е че го прави и за другите, не само за себе си. Даже и на почивки не ходи. Отишъл е направо в другата крайност.

И всичко, което изгледах за и срещу, утвърди в мен увереността, че той е човека на България родил се през необходимото време и място. Защото наистина България почти е загинала. 

А за проекта с полк. Марков те обясниха, че става въпрос за мозъчен тръст, който да "отглежда" политици, които да работят ЗА България. Както сегашните американски НПО-та "отглеждат" политици, които да работят СРЕЩУ България.

Те дори не говореха за партия. Но сега след като изведнъж се отвориха избори 2 в 1 явно решиха да тестват какво е положението и настроението.

Те имат съвсем друго намерение за начина как да участват в политиката. Но естествено, че не казват всичко. Полк. Марков само в 2-3 интервюта загатна леко за това. 

П.П. Обаче не са ми платили и затова повече няма да ги хваля :) Всеки си има глава на раменете. Да мисли. Сегашните политици и различните нови и дребни партийки работят усърдно, за израза "...и те са маскари".

Пак ще кажа - Ивелин го следя от години. Както и Марков. Така че....

преди 7 минути, Toto2 написа:

Аз горното не го писах за теб ;)

_______________________________________________________-

https://fb.watch/ryjOvQ1CK3/

преди 11 минути, Toto2 написа:

А защо не харесваш Марков? Само защото говореше против Възраждане ли? Забелязах в много негови клипове от преди години, че много от вашия отбор го слушаха и уважаваха преди да почне да говори, че Възраждане ще си изиграят целта и то тя не е тази, за която говорят и ще приключат като всички останали патриотични проекти. Това ли ви подразни? Ами нищо чудно, след 10 години може би вече ще сте си изчерпали потенциала и дори няма да хванете 4% повече. Това ли и теб те дразни, че предрича сигурния ви край?

преди 18 минути, В. Велев написа:

Хубаво че каза, че си мислихме друго. :giggle1:

преди 3 минути, Гражданин написа:

А защо не харесваш Марков? Само защото говореше против Възраждане ли? Забелязах в много негови клипове от преди години, че много от вашия отбор го слушаха и уважаваха преди да почне да говори, че Възраждане ще си изиграят целта и то тя не е тази, за която говорят и ще приключат като всички останали патриотични проекти. Това ли ви подразни? Ами нищо чудно, след 10 години може би вече ще сте си изчерпали потенциала и дори няма да хванете 4% повече. Това ли и теб те дразни, че предрича сигурния ви край?

Къде съм казал, че не го харесвам?

В едно от последните интервюта полк. Марков много добре го каза и отново ми хареса. Защото е реалист. А не популист.

Въпроса беше какво например го разделя от Възраждане. И полковника каза, че България може много да иска, но не може изведнъж да се излезе от НАТО или ЕС. Защото няма с какво да ги заменим. Нито армия имаме, нито пари или собствено производство. Много сме богати на злато, земя и други, но трябва да започне всичко това да работи за България и да не зависим от помощи от ЕС.

преди 1 час, В. Велев написа:

В едно от последните интервюта полк. Марков много добре го каза и отново ми хареса. Защото е реалист. А не популист.

Въпроса беше какво например го разделя от Възраждане. И полковника каза, че България може много да иска, но не може изведнъж да се излезе от НАТО или ЕС. Защото няма с какво да ги заменим. Нито армия имаме, нито пари или собствено производство. Много сме богати на злато, земя и други, но трябва да започне всичко това да работи за България и да не зависим от помощи от ЕС.

На @Toto2 говоря, но щом ти пожела да вземеш думата от него, кажи защо смяташ, че той не харесва Марков, а ти си за Възраждане и харесваш Марков? Има ли нещо общо с предположенията ми?

преди 2 часа, В. Велев написа:

Коце кога е казал, че хоп и излизаме на секундата от нато и ес? И кога е казал, че ще излезем от нато с гол задник?И без да се осигури необходимото за излизане от тъпия нато? Никъде.

Не вярвам на марков, защото многократно си завъртя мненията на 180 градуса. И приказките, дето ги приказва - ми повтаря Костадин , но нищо практически не е направил. Сега се закачи за Ивелин и хоп - ние сме доказали че правим. Да ама не - Ивелин е доказал че може, не Марков. И с недомлъвки намеква че може много. Типично поведение на някой, дето иска да ти продаде нещо скапано. Преди Марков казваше, че въобще няма смисъл да се гласува и всички политици без изключение са маскари и не заслужават доверие. Сега реши да се жертва и да става политик. Ми баце, преди ти повярвах и ето и ти си маскара и не заслужаваш доверие, защото стана политик. Въобще не ми дреме, че е плюл против Възраждане. Все ми е тая. Но сега казва че няма нищо против Възраждане и нека ни има, и че ние сме го били нападали, но той великодушно не ни е отвръщал. Дам, няма лошо, ама ние помним. И помним, че е просто говореща глава и нищо не е направил в годините до сега.

преди 10 минути, Toto2 написа:

И помним, че е просто говореща глава и нищо не е направил в годините до сега.

На мен това ми напомня на нещо. А какво направиха вашите говорещи глави осве че на тях може да се благодари за менте дрегерите?

преди 16 минути, Toto2 написа:

Преди Марков казваше, че въобще няма смисъл да се гласува и всички политици без изключение са маскари и не заслужават доверие. Сега реши да се жертва и да става политик.

Прави ми впечатление че и Марков и Ивелин с неохота правят това сега с партията и изборите. 

Преди когато тримата с Камджалов обявиха проекта или мозъчния тръст за създаване на политици за България говореха за други неща. Мислеха че скоро няма да има избори и сглобката ще си работи поне 9 месеца. И смятаха и го казаха тогава че само поне един евро депутат ще се опитат да изпратят, за да могат директно да изпращат и подават сигнали за корупция от България.

Сега просто поради разпада на сглобката и изведнъж изкочилите избори в последния момент и се вижда че е с неохота са решили да участват и за нашия парламент. Може би и затова Камджалов не се появява. Сигурно той си държи на първоначалния замисъл на проекта за мозъчен тръст.

Тото и ти подчертаваш, че Марков казал преди да не се гласува, а сега казал да се гласува. Само че тогава слушай и какво друго казва. За съжаление сега не помня точно в кои видеа намекна. Май при Киро Брейка беше.

Та в началото Марков, преди да вземат (явно с неохота) сегашното решение за партия и участие в изборите все това повтаряше и намекваше, че това е нов проект, нямащ аналог досега и при това дори не е необходимо директно те да са във властта. Трябва да му се гледат и следят всички срещи, защото все казва по нещо по темата. Например преди малко на срещата в Шумен м/у другото (и аз случайно го хванах, защото си мисля че на всички срещи говорят едно и също, но все вмъква нещо ново) каза, че дори и "калинки" да работят, те могат и добра и лоша работа да свършат за България в зависимост кои са им началниците.

В крайна сметка като ги следя от доста време усещам как правят сега това с партията и с изборите с неохота. Усетили са че се отдалечават от началния проект и замисъл. Може би само пробват почвата, но има опасност да им задават и такива въпроси като твоите. 

Според мен ще е добре да не влязат в парламента и да си карат по първоначалния замисъл. Влязат ли в парламента ще трябва да играят сегашната игра.

Вярно че държавата като цяло и общините в частност много пречат на предприемачите и бизнеса. Като минеш някой и друг милион печалба и влизаш в регистър в който трябва да плащаш такса спокойствие. Та имено заради това явно, Ивелин особено, са решили да пробват поне да влязат във властта. Но то трябва или цялата да вземат или другото няма файда.

преди 4 часа, Toto2 написа:

Коце кога е казал, че хоп и излизаме на секундата от нато и ес? И кога е казал, че ще излезем от нато с гол задник?И без да се осигури необходимото за излизане от тъпия нато? Никъде.

Е как кога? https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17442250 Вие на минутата искате да излезем, защо иначе пускате такъв закон за обсъждане. Или искате да ни кажете, че сте знаели, че няма да мине номерът, но търсите внимание и наистина нямате намерения да си изпълните обещанията?

Не вярвам на марков, защото многократно си завъртя мненията на 180 градуса. И приказките, дето ги приказва - ми повтаря Костадин , но нищо практически не е направил. Сега се закачи за Ивелин и хоп - ние сме доказали че правим. Да ама не - Ивелин е доказал че може, не Марков. И с недомлъвки намеква че може много. Типично поведение на някой, дето иска да ти продаде нещо скапано. Преди Марков казваше, че въобще няма смисъл да се гласува и всички политици без изключение са маскари и не заслужават доверие. Сега реши да се жертва и да става политик. Ми баце, преди ти повярвах и ето и ти си маскара и не заслужаваш доверие, защото стана политик. Въобще не ми дреме, че е плюл против Възраждане. Все ми е тая. Но сега казва че няма нищо против Възраждане и нека ни има, и че ние сме го били нападали, но той великодушно не ни е отвръщал. Дам, няма лошо, ама ние помним. И помним, че е просто говореща глава и нищо не е направил в годините до сега.

Само Костадинов ли има право да влезе в политиката за менте патриоти  и да забогатее? И Костадин, и Марков са доста речовити. Защо смяташ, че Марков не би следвало да влезе в политиката? С какво е по-лош от Костадин?

преди 4 часа, Гражданин написа:

Е как кога? https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17442250 Вие на минутата искате да излезем, защо иначе пускате такъв закон за обсъждане. Или искате да ни кажете, че сте знаели, че няма да мине номерът, но търсите внимание и наистина нямате намерения да си изпълните обещанията?

Само Костадинов ли има право да влезе в политиката за менте патриоти  и да забогатее? И Костадин, и Марков са доста речовити. Защо смяташ, че Марков не би следвало да влезе в политиката? С какво е по-лош от Костадин?

Ти отново четеш евангелието като дявола. Марков нямям против да става политик и да си говори квото си ще. Просто не е моя човек. Колкото за законопроекта - изтече 20 годишния срок, в който не можем да напускаме нато. Предизвикахме обсъждане и вече хората разбраха официално. И ако и когато вземем властта, ще свикваме референдуми и за нато и за ес и за всичките важни въпроси. Народа да реши. Не еднолично Възраждане. Тая подробност удобно не си я чул или подминаваш.

Марков нямям против да става политик и да си говори квото си ще. 

Нямаш нищо против и в следващият момент го нареждаш, че станал политик:  

преди 13 часа, Toto2 написа:

Преди Марков казваше, че въобще няма смисъл да се гласува и всички политици без изключение са маскари и не заслужават доверие. Сега реши да се жертва и да става политик. Ми баце, преди ти повярвах и ето и ти си маскара и не заслужаваш доверие, защото стана политик. 

Лицемер!

преди 5 минути, Гражданин написа:

Нямаш нищо против и в следващият момент го нареждаш, че станал политик:  

Лицемер!

Да, лицемер е марков. Едно говори, друго прави, макар и с Отвращение. Всички други политици гадове, той бял и пухкав и само той ще свърши работата. Тия сме ги яли, тоя филм сме го гледали.

Ще поживеем и ще видим :) Кой крив, кой прав.

Радостното е че сме съвременници на епохални промени. Ама ще трябва да си платим удоволствието.

преди 50 минути, Киро Иванов написа:

Не искам да съм лош пророк, но смятам, че няма да вземат и 1% на тези избори. Половин процент е по-вероятно. Около 10-12 000 гласа.

Те го казаха на една от срещите си.

Влизането в Парламента не е самоцел за тях, но просто ще ускори нещата и целите им, които са замислили, за да спасят България.

А България загива, ако не си забелязал.

:giggle1:

IMG-4978.jpg

на 23.04.2024 г. в 16:59, В. Велев написа:

, които са замислили, за да спасят България.

А България загива, ако не си забелязал.

Полей се с още една стограмка

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.