Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Величие и новите месии

Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков? 58 гласували потребители

1. 1. Имате ли доверие на новите месии Ивелин Михайлов и Николай Марков?

• Да!
      20%
    • Не!
      36%
    • Може би
      6%
    • Шегуваш ли се?
      36%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 258,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Аз лично съм гласувал за Възраждане, а това което се случва с Величие е или една голяма измама и сцена на глупост, или сценарий, за който трябва да се изгледа представлението до края, за да се коменти

• инж. lebel
    инж. lebel

Знам, знам. Отивам. Исках само да си запазя това за 800-те хил. лева, да си го чета в трудни моменти.   едит: Те са. Отворих вратата, за да изпъдя муха и вместо нея влязоха

• Истината е важно да се чува и разпространява, независимо кой е стигнал до нея пръв или се е осмелил да я изкаже от свое име.

Публикувани изображения

screenshot-114.png

Чудя се на този Ивелин Михайлов. Бил голям "родолюбец" и "строител". Защо не построи ферми с овце, крави, кози? Пък после да построи мандри за производство на автентично българско сирене и кашкавал. Защо също не построи и парници, в които целогодишно да отглежда български родни сортове домати, краставици, пипер? Ами лозя? Защо не засади автентични български сортове лозе, а после да предлага готовата продукция на народа на народни цени и по света, че да се прочуе надлъж и шир. Ето на това се казва радетел на Българското. 

Брех, ама този Ивелин да не се окаже фалшиф родолюбец, а?

преди 13 минути, БаалБек написа:

Чудя се на този Ивелин Михайлов. Бил голям "родолюбец" и "строител". Защо не построи ферми с овце, крави, кози? Пък после да построи мандри за производство на автентично българско сирене и кашкавал. Защо също не построи и парници, в които целогодишно да отглежда български родни сортове домати, краставици, пипер? Ами лозя? Защо не засади автентични български сортове лозе, а после да предлага готовата продукция на народа на народни цени и по света, че да се прочуе надлъж и шир. Ето на това се казва радетел на Българското. 

Защото, ако Ивелин беше построил всичко това, твоите началници щяха да ти пратят да зададеш друг въпрос: "Защо Ивелин Михайлов, ако се пише за родолюбец не построи един Исторически парк, за да се види славната българска история?"

преди 15 минути, БаалБек написа:

Брех, ама този Ивелин да не се окаже фалшиф родолюбец, а?

Брех, ама няма да се окаже.

Жалкото е, че ти си истинска родомразка. Мразиш всичко българско и лижеш задниците на презокеанските си господари.

screenshot-119.png

Преглеждам видеата, които пускаш. Гледам, слушам как полковник Марков обяснява, че е от службите и всичко му е ясно. От години! И как лесно можел да се оправи с хулителите, ама не бил такъв човек.

Добре де, защо докато е бил в службите не е направил нещо? Нали всичко и за всеки се знаело там. Защо сега? 

преди 1 час, parmobil написа:

Преглеждам видеата, които пускаш. Гледам, слушам как полковник Марков обяснява, че е от службите и всичко му е ясно. От години! И как лесно можел да се оправи с хулителите, ама не бил такъв човек.

Добре де, защо докато е бил в службите не е направил нещо? Нали всичко и за всеки се знаело там. Защо сега? 

Как може да не можеш да си отговориш на тоя въпрос?

Какво като е в службите. Важни са ръководителите на службите в крайна сметка какво да се направи по даден въпрос. А точно началниците са или партийни назначения или подкупени. Надолу персонала само изпълнява. Дори и да не е съгласен с нещо. Честните хора или напускат или ги гонят или друго нещо.

Та това не го ли знаеш?

Или си наивник?

преди 3 минути, В. Велев написа:

Как може да не можеш да си отговориш на тоя въпрос?

Какво като е в службите. Важни са ръководителите на службите в крайна сметка какво да се направи по даден въпрос. А точно началниците са или партийни назначения или подкупени. Надолу персонала само изпълнява. Дори и да не е съгласен с нещо. Честните хора или напускат или ги гонят или друго нещо.

Та това не го ли знаеш?

Или си наивник?

Явно съм внимавал повече от теб. Точно той обясняваше как за денонощие се справили със сръбската мафия. И не могат да се оправят с няколко "тариката" у нас? Аз ли съм наивен сега?

преди 2 минути, parmobil написа:

Явно съм внимавал повече от теб. Точно той обясняваше как за денонощие се справили със сръбската мафия. И не могат да се оправят с няколко "тариката" у нас? Аз ли съм наивен сега?

Излиза, че не си внимавал. Дано да е това. По-лошо е да не си го разбрал.

Гледай го пак да не го търся.

Полковник Марков точно за това даде пример, че ако държавата реши може да се справи с мафията. И даде тоя пример със Сърбия. И какво следва от това? Че тук с мафията не се справят, защото държавата не иска това. Защото тя се е сраснала с мафията. Най-лошото което може да ни се случи.

"

Всички са срещу нас! Чудесно.
Сега всички, абсолютно всички, са срещу мен и армията ми. Но забравят, че аз не се моля на никого и каквото ми трябва го превземам. Винаги съм го правил, независимо от цената. И след като съм обявил връщането на България в ръцете на лоялните български граждани, означава, че се случи! Неизбежно. Ще счупя зъбите на клеветата, ще вляза в крепостите на враговете си и ще установя 100 годишен мир с тях. Рядко взимам решения, които не подлежат на обсъждане! Всичко това може да се разглежда от бедните духом по всякакъв начин, но истината е една - войната за мир е обявена. И ще я спечеля!

Вижте и правете разлика с другите.

Ивелин Михайлов бизнесмен, предприемач, милионер със стотици милиони, а с Исторически парк е и милиардер, как си похапва сред хората пред магазин след срещата в Карлово.

Друг така да сте видяли? Просто е несравнимо!

screenshot-120.png

Ивелин Михайлов (telegram.org)

Виждали сме. Двама с консерви копърка и лютеница - същите смешници на лов за шарани като теб

Sent from my Nokia X30 5G using Tapatalk

преди 40 минути, Aquaris написа:

Виждали сме. Двама с консерви копърка и лютеница - същите смешници на лов за шарани като теб

Sent from my Nokia X30 5G using Tapatalk

Кои са тия?

Всички са с охрана и живеят в изолирани палати и острови далече от простолюдието. И не смеят да си покажат носа навън.

Аз съм толкова мнителен, че не мога да бъда хванат за шаран. 

Знаеш ли какво друго отличава Ивелин Михайлов от другите милионери, освен че наистина обича България?

Достигнал е до извода, че за да е добре и за да забогатее повече, трябва да направи средата около себе си добра за живеене (най-общо казано) и другото е да направи и околните богати и щастливи!

И като доказателство за това е направил няколко села в община Ветрино такива места, построил е Исторически парк, който възстановява разрушената ни история и ни кара отново да се гордеем, че сме българи и е обучил около 20 000 човека много от които са станали богати.

2024-05-16-11-01.png

"

И какво стана - всички срещу ПП "Величие"? И срещу Марков.
Проруските, протурските и проамериканските лидери и партии в България се обединиха в борбата срещу нас. На тяхна страна застана и тежката организирана престъпност. Цялата държавна, политическа и престъпна машина срещу една партия!?
Да не би защото е единствената пробългарска партия? От векове насам."

Николай Марков 

"
Сега мислете, утре ще е късно.
Много хора ме питат по какво сме различни от останалите. Отговарям. В която българска община е стъпила ПП "Величие", още на другата сутрин изчезват наркотиците. Отидете и вижте!
Изчезват и наркоразпространителите! Коя друга партия има такава организация, която е способна да решава подобни и други проблеми за броени часове? И кои лидери на други партии имат сили и способности да покажат какво са направили по темата? Няма такива, знам! Приказки много, но когато засвирят куршумите, малко мъже остават прави. Затова.
Обущари, не по-високо от обувките! Моля."

Николай Марков 

"
Жалка работа! Ибрикчийска.
Попитайте афера Пеевска, кога ще разкрие поне една корупционна схема на Делян Пеевски. Защото е доказано лице на корупцията в САЩ и Великобритания, а великата разследваща журналистика на ДПС (а всъщност пощенска кутия за компромати) не обелва и дума по темата.
Защо ли?
Кога започват разкритията за Доган и Пеевски? Точно никога."

Николай Марков 

преди 23 часа, Inana.. написа:

"

И какво стана - всички срещу ПП "Величие"? И срещу Марков.
Проруските, протурските и проамериканските лидери и партии в България се обединиха в борбата срещу нас. На тяхна страна застана и тежката организирана престъпност. Цялата държавна, политическа и престъпна машина срещу една партия!?
Да не би защото е единствената пробългарска партия? От векове насам."

Николай Марков 

"
Сега мислете, утре ще е късно.
Много хора ме питат по какво сме различни от останалите. Отговарям. В която българска община е стъпила ПП "Величие", още на другата сутрин изчезват наркотиците. Отидете и вижте!
Изчезват и наркоразпространителите! Коя друга партия има такава организация, която е способна да решава подобни и други проблеми за броени часове? И кои лидери на други партии имат сили и способности да покажат какво са направили по темата? Няма такива, знам! Приказки много, но когато засвирят куршумите, малко мъже остават прави. Затова.
Обущари, не по-високо от обувките! Моля."

Николай Марков 

"
Жалка работа! Ибрикчийска.
Попитайте афера Пеевска, кога ще разкрие поне една корупционна схема на Делян Пеевски. Защото е доказано лице на корупцията в САЩ и Великобритания, а великата разследваща журналистика на ДПС (а всъщност пощенска кутия за компромати) не обелва и дума по темата.
Защо ли?
Кога започват разкритията за Доган и Пеевски? Точно никога."

Николай Марков 

И аз питам - какво е вършил този човек в службите? Нали парадира с работата си там? Защо тогава не е реагирал? Защо? Той да е изровил корупционна схема по време на службата си?

преди 3 часа, parmobil написа:

И аз питам - какво е вършил този човек в службите? Нали парадира с работата си там? Защо тогава не е реагирал? Защо? Той да е изровил корупционна схема по време на службата си?

Защото е стратег бе , момко . Най-добрият военен стратег не само в България , ами и на Балканите ! 

Това е адски много работа , хладнокръвие , опит , гъвкава игра , за да напълниш цяла кошница с компромати и Материали , с които някой ден да можеш да седнеш да играеш Шах , с най-добрите "шахматисти " и да мислиш 4 хода напред ! 

С тези Материали  , с които разполага Марков може да си разиграе коня директно в Европа и да държи водещи фигури за топките !

Нашите тук изобщо не ги броя !  Факт е , че освен медийната шлака и отбор наркомани - дебили блогъри - Никой официално не се е наел да му се противопостави ! 

Нали се сещаш , че Марков трябва да им държи топките , за да не предприемат нищо спрямо него ? 

И това нещо е достатъчно подсигурено  да има на много високо Ниво гръб зад себе си ! 

Защото , ако нямаше гръб и свирка за акули щеше да е досега "медиен материал" като Алексей Петров .

А той даже охрана няма !  

Вдяваш ли какво ти подавам ? 

Какво трябваше да направи според отбора на невежите невестулки ? 

Да надуе кавала и свирката още при първата несправедливост в службите и да финализира като бит партизанин ?! 

Изгряваме , падаме и залязваме в скритите архиви на историята ?!

Така емоционално подскачат само овчарите на селските полянки .

За да станеш най-добрият стратег са Нужни много качества !!!

Ще ти подам само няколко - Брилянтен Интелект , Твърда психика , Гъвкава Търпеливост , Непоколебимо Хладнокръвие ! 

За да играеш с 4 хода напред трябва да познаваш врага си по-добре от самият него ! 

Години Опит , години Проучване , изготвянето на планове , създаването на структури , изработването на полезни коефициенти на действие и връзки с "планов пакет " .

Всичко това , което споделям , използвайки ника , нали знаеш , че не е за твоята главица елементарна .

Това семе го хвърлям в почвата и знам кой ще му обере после плодовете .

Няма да си ти .   Ти като шитна хикса и си подкарам Еднорога към изхода и ще припълзиш с поредното нискостеблено тъпо  въпросче , с което ще се надяваш да се повъртим на дансинга още 2-3 мин.

Нали ? 

Ох, шкембе полковника открадна и форумното Шизо от Израждане, работата стана, много вожд, малко индианец, предполагам соц Ванчето ще обира "неутралните", ама тях ги е срам и тема да си направят тема тук :D 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.