Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаг във fps игри.

Featured Replies

А пробва ли да напишеш в google lag, stuttering за дадената игра, и да видиш решенията им и да ги изпробваш?

• Автор

Gaming_Solutions драйверите на чипсета са инсталирани , windows-а е свален от сайта на майкрософт. Относно m2 е закупено преди няколко месеца и друго имах преди това няма разлика . За момента остана само монитора което не съм пробвал със друг при 1ва възможност ще опитам с друг.

Velcho Andreev проблема е от 1 година може и повече какво не изчетох в нета и няма решение сега като обнових конфигурацията реших пак да търся решение за момента без успех.

преди 2 часа, VeilSIde написа:

Gaming_Solutions драйверите на чипсета са инсталирани , windows-а е свален от сайта на майкрософт. Относно m2 е закупено преди няколко месеца и друго имах преди това няма разлика . За момента остана само монитора което не съм пробвал със друг при 1ва възможност ще опитам с друг.

Velcho Andreev проблема е от 1 година може и повече какво не изчетох в нета и няма решение сега като обнових конфигурацията реших пак да търся решение за момента без успех.

Oт къде си, може някой от форума да ти услужи с друг кабел и монитор за тест, ако нямаш.

Опитай с друг качествен HDMI 2.0 (сетифициран) или DP кабел.

Може да опиташ да ограничиш опресняването на монитора до 120/60 Hz.

Инсталирай последни nvida драйвери на видеокартата.

Премести играта на друго по бързо SSD (nvme), ако сега използваш SATA.

• Автор

Здравейте вчера пробвах със друг монитор и кабел и пак същата работа.                                                 Mr.?? пробвал съм всичко това. 

Пробвай следните неща:

1. Разкачи всичко от компютъра и го сложи на нещо като стенд. Остави само нужното за да подкараш машината и играта. Сложи някакви най-обикновени мишка и клавиатура без нужда от специализирани софтуери за тях, пробвай само с един диск, на който да сложиш операционната система и играта.

2. Въведи дефолтните настройки в БИОС и карай така, даже не пускай XMP/EXPO профила на паметта, FPS може и да падне малко, но важното е да няма този лаг, за който говориш. Преинсталирай Windows и сложи последните драйвъри и ъпдейти. Каза, че си проверил за вируси и с преинсталация още в началото, но сигурен ли си, че наистина нямаш вирус, който след преинсталацията заразява на ново със софтуерите, които качваш.

3. Не слагай нищо излишно като софтуер, дори и да си мислиш, че няма как да е от него проблема.

4. Инсталирай първо само играта, която ти прави най-често проблеми и тествай само с нея.

Така ако проблема остане, явно не е от твоята машина. По-скоро нещо със самите игри е. Ако се реши, можеш да започнеш едно по-едно да връщаш накачените периферни устройства и софтуери докато се появи отново проблема и разбереш от къде е.

ПП. Знам, че всяка една от точките ще кажеш, че вече си изпълнил, но някъде се къса нишката и нещо се е объркало. Пробвай пак и 4-те точки заедно.

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

• Автор

Gaming Solutions точно това мисля да направя друго не ми остана. 

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте пробвах чиста инсталация на win и видео драйвери и пак проблема е налице .

Та накратко два различни компютъра пробвах със друг монитор мишка и клавиатура и няма разлика.                                                                              Има ли сценарий да нямам подскоци във пинга и загуба на пакети и да има проблем със интернета?

преди 28 минути, VeilSIde написа:

Здравейте пробвах чиста инсталация на win и видео драйвери и пак проблема е налице .

Та накратко два различни компютъра пробвах със друг монитор мишка и клавиатура и няма разлика.                                                                              Има ли сценарий да нямам подскоци във пинга и загуба на пакети и да има проблем със интернета?

Аз не разбрах, офлайн има ли проблем, беше казал, че ще провериш?

LAN драйвера сложи ли?

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 33 минути, VeilSIde написа:

два различни компютъра пробвах ....
Има ли сценарий да нямам подскоци

Варианти на проблема:
1. Проблем с Рутър
2. Проблем с кабел
3. Проблем от доставчик

В този ред на мисли какъв е рутера? Както казва @цър-вул друго не остана.

Прочети за евентуални проблеми с твоя модел рутер и ако има в какво се изразяват. Пробвай да ъпдейтнеш firmware на рутера. 

• Автор

Здравейте пробвах без рутера и със друг лан кабел няма разлика.  Отново офлайн режим много трудно да преценя на ботове .

Ще пробвам и на други игри офлайн как е.

Оф, сори - сега осъзнах, че става дума за офлайн игра.
Какви грешки са регистрирани в раздел Application в Eventviewer?
Направи проверка на системните файлове
Направи проверка на файловата система

• Автор

Става дума за онлайн игри цс2 и warface основно това играя .

В cmd as admin постави и изпълни:

tracert google.bg >c:\tracert.txt

Като завърши изпълнението качи в следващия си пост файла c:\tracert.txt

преди 23 минути, цър-вул написа:

Какви грешки са регистрирани в раздел Application в Eventviewer?
Направи проверка на системните файлове
Направи проверка на файловата система

• 1 година по-късно...
  • Автор

Добър вечер реших когато съм отпуска и имам време.

Пуснах тест за скорост 1во до Vivacom  и забелязах че Upload latency ми е 40.

18150452761.png.5c3d2d3d3ff5894ade2599fab1b0ce1d.png

След това пуснах и до Амстердам и там показа 68 Upload latency.

18151012978.png

Според вас да ли има проблем ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.