Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си закупуването на iphone 6/6s от олх

Featured Replies

Здравейте! Обмислям да си взема iphone 6/6 plus или iphone 6s/6s plus втора ръка от олх. Целта за закупуването е да го използвам като втори телефон, и най-вече колекционерска цел. Мисълта ми е, дали ще се справи с прости неща като соц. мрежи и т.н. Ще се радвам ако ми дадете мнение, заслужава ли си или не.

Хубава вечер!

За момента, актуалната версия е iPhone 15. Ти търсиш 6, която е пусната 2014 година.  Софтуерно е поддържан до 23-та година. Малко, по малко, програмите ще искат нови версии, които няма да получаваш заради стара iOS версия на телефона. Бита кауза. Ще дадеш пари на вятъра, освен ако не искаш телефона да стои в шкафа или да е само за разговори. И батерията вероятно ще е за смяна.

Цитат
Can I get Facebook on my iPhone 6?

This is because the FaceBook app requires iOS version 13 or later to work. Your iPhone 6 Plus cannot be updated beyond iOS 12.5. 6 due to hardware performance limitations on it. You will need a newer model iPhone to use apps like FaceBook

https://discussions.apple.com/thread/254285729?sortBy=best

Текуща версия на iOS e 17.4.1

Не четете внимателно, целта му е колекционерска. За колекция като сувенир си заслужава, но едва ли ще се справя със браузване!

За втори телефон - не, за колекция - да!

Аз също имам стари телефони които работят и си ги пазя. Нокиа 3310 Сониериксон Т10s и други.

преди 9 минути, Звяра! написа:

Не четете внимателно, целта му е колекционерска. За колекция като сувенир си заслужава, но едва ли ще се справя със браузване!

За втори телефон - не, за колекция - да!

Аз също имам стари телефони които работят и си ги пазя. Нокиа 3310 Сониериксон Т10s и други.

Той пита за соц. мрежи. За колекция ставя всяко нещо, което не работи.

За момента на iPadOS 12.5.6, което предполагам е същото с iOS 12.5.6, Facebook работи. Имам Ipad Mini 2, който макар и бавно, сравнено с по-съвременни устройства, все още може да се каже че е актуален. Youtube не работеше и не можеше да се обнови, но намерих начин - деинсталирах версията на устройството, след това инсталирах тази от официалния магазин, която се предлагаше за моето устройство и тръгна. Възможно е да спре да работи в някой момент, но това е валидно за всички устройства, нищо не е вечно. iPhone 6s е по-нов и там се поддържа по-нова iOS 15.8.1.

Compare Apple iPad mini 2 vs. Apple iPhone 6 vs. Apple iPhone 6s - GSMArena.com

Дори apple tv, булсатком и hbo приложенията работят и може да се гледат филми.

Какъв е смисъла да дадеш 100 лева за нечий непотребен телефон и да се мъчиш после?Дори и да работи нещо, то ще работи доста бавно и само ще те дразни.Никаква колекционерска стойност няма, едва ли скоро и ще има.Почти всеки е имал такъв телефон, да не говорим, че имаше още 5 модела, със същия дизайн и физически характеристики.Тоест, освен да го притежаваш като предмет, за друго не става.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.