Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препогребват Фердинанд в България

Featured Replies

Нямам думи! Този ни е вкарал в национална катастрофа, а сега ще го препогребваме тук. Както е тръгнало, ще се възстановят и войнишките паметници на войниците, служили на Борис ІІІ. Добре, че при нас стария монархически паметник няма как да го възстановят, защото оригиналното място е застроено..............

Едно е Александър Батенберг да е погребан тук, но този...............не и не. Да си стои в Кобург. Или бързо забравихте Кобургите колко близки са били с нацистите?

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17889220

Викам да вземат и да върнат костите на Йозеф Менгеле в Германия, а?

преди 17 минути, Anneliese написа:

Нямам думи! Този ни е вкарал в национална катастрофа, а сега ще го препогребваме тук. Както е тръгнало, ще се възстановят и войнишките паметници на войниците, служили на Борис ІІІ. Добре, че при нас стария монархически паметник няма как да го възстановят, защото оригиналното място е застроено..............

Много добра идея, да разчистят мястото от МОЧА и там да го направят.

1.) Фердинанд Сакскобурготски е биологичният баща на Замфир Яшаров - истинското име на Тодор Живков.
Типичният арменски нос и типичната строга тайна на болшевишката ДС.

2.) Фердинанд Сакскобурготски е бил вклюбен в България. Приема православие и за малко да сбъдне мечтата на българските царе (императори) - Константинопол столица на Велика България. Ултиматум от Великите сили го въззпира, а бил на косъм от целта, да смачка турците и превземе града, и пролива.

3). Моят прадядо е воювал под ръководството на Фердинанд Сакскобурготски, който модернизира българската армия.
Прадядо ми е разказвал невероятни истории на баща ми от времената на Балканските войни.

4.) Княз Александър I Български фон Батенберг е бил класически курвар и ръководел държавата на самотек. Доктрината на Русия е била силна Сърбия - рубеж срещу австрийците и слаба България за лесно подчинение. Продължение на този политика виждаме в дебилния джугашвили, който отказва помощта от САЩ за източна Европа - план Маршал след ВСВ. Беден и прост човек се управлява/подчинява по-лесно.

Има един виден политически деятел от тези времена, който изрича сакралните думи:
"Винаги с Германия, никога против Русия!". Това за домашно.

Апропо, Русия днес е една технологическа и техническа страна на минимум 30 години изоставане от западните технологии.

Ха нова тема от майсторката на шаржа :)

По темата от мен ей тва

l_1270481564_DSC03564.JPG

преди 4 часа, ined написа:

Много добра идея, да разчистят мястото от МОЧА и там да го направят.

По добре на Владимир Вазов да дигнат паметник там или на Аспарух

@гост Те ти тема за закачки

• Автор

Надявам се това препогребване да не е с държавни пари! Да си го плащат Кобургите!:angry22:

преди 17 часа, Anneliese написа:

Надявам се това препогребване да не е с държавни пари! Да си го плащат Кобургите!:angry22:

Бе богата държава сме, за един фалос насред нищото наляхме пари  та колко му е и затва да платим?

преди 1 час, petie1 написа:

за един фалос

Тези неща естествено ли те привличат? Заповядай от фашингтон на твоите господари:

image.thumb.png.7f4ce13e4309842c494b9bd909f1ac9c.png

Сичко си има и фалоса, и тревичката, само флаговете за долу в ниското, по-малки са, но пък са много на брой.

преди 5 часа, Sliderum2 написа:

Тези неща естествено ли те привличат? Заповядай от фашингтон на твоите господари:

image.thumb.png.7f4ce13e4309842c494b9bd909f1ac9c.png

Сичко си има и фалоса, и тревичката, само флаговете за долу в ниското, по-малки са, но пък са много на брой.

Чу за фалос и дотича кат магаре на морков :D  Иначе и тва на снимката е също толкова "полезно"....

преди 25 минути, petie1 написа:

Чу за фалос и дотича кат магаре на морков :D  Иначе и тва на снимката е също толкова "полезно"....

"Фалоса" на Египет, е почти 100 метра по-висок от пилона на Рожен. Що не им го натякваш на египтяните?

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

"Фалоса" на Египет, е почти 100 метра по-висок от пилона на Рожен. Що не им го натякваш на египтяните?

Щот не живея там и не ми пука кви фалоси са си дигнали пък освен това техните повечето са с историческа стойност  :) 

преди 14 минути, petie1 написа:

Щот не живея там и не ми пука кви фалоси са си дигнали пък освен това техните повечето са с историческа стойност  :) 

Хем не живееш там, хем знаеш какво са им "фалосите". Как така?

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Хем не живееш там, хем знаеш какво са им "фалосите". Как така?

Book Cover of DK - Ancient Egypt: The Definitive Visual History (DK Classic History)

Е така...

Или така

istoria-na-dreven-egipet.jpg

Обеликсите и стелите са били изключително важни в в древен Египет които са съдържали       разни политически и религиозни текстове

преди 2 минути, petie1 написа:

Book Cover of DK - Ancient Egypt: The Definitive Visual History (DK Classic History)

Е така...

Или така

istoria-na-dreven-egipet.jpg

Обеликсите и стелите са били изключително важни в в древен Египет които са съдържали       разни политически и религиозни текстове

Въй, ти явно си мислиш, че цял Египет е осеян (със запазени) древни "фалоси", за да твърдиш, че:

преди 44 минути, petie1 написа:

техните повечето са с историческа стойност 

Щот това за мен си изглежда точно като твърдение. Може пък на много обелиските и стелите всъщност да има готварски рецепти, или вицове, ти едва ли знаеш древно египетски, за да прочетеш какво наистина е гравирано.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Въй, ти явно си мислиш, че цял Египет е осеян (със запазени) древни "фалоси", за да твърдиш, че:

Щот това за мен си изглежда точно като твърдение. Може пък на много обелиските и стелите всъщност да има готварски рецепти, или вицове, ти едва ли знаеш древно египетски, за да прочетеш какво наистина е гравирано.

Еми тези дет са открити....... Още много има неоткрити абе не ти се получават задявките а колкото до древноегипетски не ми трябва не съм го научил :)

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Срам и позор! За гвардейците ни! Искам да знам откъде - накъде някакъв гражданин, чужденец при това и бивш цар е поръчал гвардейците да носят ковчега на човека, докарал ни до национална катастрофа! Те да не са циркови маймуни? Що не викна германските гвардейци, които без друго само лентяйсват?  Нащите са се клели да служат на републиката, ние сме република, какви са тия монархически изпълнения? ОТВРАТЕНА СЪМ ПРОСТО!

Като се смени пак обстановката в България, силно се надявам Кобургите да бъдат прогонени завинаги от страната ни а ковчегът върнат там, където му е мястото!

Нормалната част от България не желае да има нищо общо с откачените войнолюбиви германци, които ни вкарват в национални катастрофи!

Германците що не си организират едно държавно препогребване на Вилхелм ІІ във Германия?

Отвратена съм от слугинажа на нашите гвардейци. Те би трябвало да участват само в държавни церемонии и да са охрана на президентите ни,  не да са циркови маймуни по поръчка!:angry22::angry22::angry22:

преди 6 часа, Anneliese написа:

Срам и позор! За гвардейците ни! Искам да знам откъде - накъде някакъв гражданин, чужденец при това и бивш цар е поръчал гвардейците да носят ковчега на човека, докарал ни до национална катастрофа! Те да не са циркови маймуни? Що не викна германските гвардейци, които без друго само лентяйсват?  Нащите са се клели да служат на републиката, ние сме република, какви са тия монархически изпълнения? ОТВРАТЕНА СЪМ ПРОСТО!

Като се смени пак обстановката в България, силно се надявам Кобургите да бъдат прогонени завинаги от страната ни а ковчегът върнат там, където му е мястото!

Нормалната част от България не желае да има нищо общо с откачените войнолюбиви германци, които ни вкарват в национални катастрофи!

Германците що не си организират едно държавно препогребване на Вилхелм ІІ във Германия?

Отвратена съм от слугинажа на нашите гвардейци. Те би трябвало да участват само в държавни церемонии и да са охрана на президентите ни,  не да са циркови маймуни по поръчка!:angry22::angry22::angry22:

Еми казах ти богати сме платихме държавно погребение та затва имаше гвардейци пък и парите не миришат

• Автор

Платено е с моите и твоите пари, това кеф ли ти е?

преди 7 минути, Anneliese написа:

Платено е с моите и твоите пари, това кеф ли ти е?

Еми то аз и на фалос насред нищото не се радвах ама ти надаваше радостни писъци нали? И само това да беше ама куче влачи рейс диря няма хей....

Останките на цар Фердинанд вече са в двореца "Врана"

Може да приключвате темата!

За мъртвите, или добро, или нищо!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.