Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бордови компютър, грешка

Featured Replies

От известно време на дисплея на Фолксваген Кади се появява

1 П 0 1

Какво може да означава?

преди 6 минути, Славчо Хаджийски написа:

От известно време на дисплея на Фолксваген Кади се появява

1 П 0 1

Какво може да означава?

Я напиши или снимай точно какво показва!

Такава грешка няма!

преди 5 минути, Петър Ангелов написа:

Тук гледам ги има всичките грешки на Кади-то - виж дали ще намериш твоята сред тях.

Там иска пари.

преди 5 минути, jhoro написа:

Там иска пари.

Еми иска, щото е ходил при Пешо-жицата,Гошо-масларО, Иван-накладката и други такива, и не са му изчистили "инспекциона", и оно да го е@а ся му свети...

преди 11 минути, fitterman написа:

Еми иска, щото е ходил при Пешо-жицата,Гошо-масларО, Иван-накладката и други такива, и не са му изчистили "инспекциона", и оно да го е@а ся му свети...

Боли ма фара!

• Автор
преди 8 часа, jhoro написа:

Такава грешка няма!

Аз също недоумявам, защото такава буква като главно П има само в българския език, а няма логика да го ползват нито германци нито испанци. Моят Фолкзваген Кади е произведен през 1998 г. на остров Ибица в Испания, в закупения от германската фирма VolksWagen , затова включвам и испанския език.

но не бъркам, всеки път като дам контакт, светва чек лампата и на дисплея за изминати километри първо се появява 1П 01 за няколко секунди и едва след това показва изминатите до момента километри. Символът П няма нищо общо с N.

Тая тема ми напомня за историята с блондинката и Polo-то, както и за вица за другата блондинка и резервна част 710.

преди 1 час, Rammkopf написа:

Тая тема ми напомня за историята с блондинката и Polo-то, както и за вица за другата блондинка и резервна част 710.

Не знам какво ти напомня,  но скоро шофирах Дачия Дъстър. Сред едно спиране, когато съм  освободил "ръчтата спирачка", съм включил "темпомата" без да разбера. И много се учудих на надписа "Скоростта е ограхлничена на ХХ километра"!

преди 18 часа, jhoro написа:

Там иска пари.

Не, объркал си се - виж клипчето (преди малко го записах). Може да се прегледа целия списък от 60 страници и всичко се вижда.

преди 57 минути, Петър Ангелов написа:

Не, объркал си се - виж клипчето (преди малко го записах). Може да се прегледа целия списък от 60 страници и всичко се вижда.

Ще го видя, ама когатэ съм на компа.

на 14.05.2024 г. в 17:05, Петър Ангелов написа:

Както казваше Тодор Колев ...

Виждам, обаче - нищо не се вижда!

image.png.2e11aaa2fad5a7603e0b2bded7de355e.png

Да обяснявам ли?

току-що, jhoro написа:

Както казваше Тодор Колев ...

Виждам, обаче - нищо не се вижда!

image.png.2e11aaa2fad5a7603e0b2bded7de355e.png

Да обяснявам ли?

Много странно защо. Аз този сайт го достъпих като резултат от Гугъл, без даже да се логвам. И както се видя в клипчето - нямам проблеми да видя съдържанието (и в момента, като го отворя пак го виждам). Защо е така не мога да кажа - това през Хром. Може и от браузъра да е, нямам представа. Anyway - това е файла с всичките грешки.
caddy-error-codes_compress.pdf

Свален е от горния сайт (ако някой се интересува как, да пише на лично - не смея да споделя начина тук, някой да не опищи, че е забранено).

• Автор
на 13.05.2024 г. в 22:40, jhoro написа:

Такава грешка няма!

Може би е 10 01, но по някаква причина не свети долната черта на първата нула, а прилича на П. Другата нула не е елипса, а правоъгълна.

преди 16 часа, Славчо Хаджийски написа:

Може би е 10 01, но по някаква причина не свети долната черта на първата нула, а прилича на П. Другата нула не е елипса, а правоъгълна.

г-н Хаджийски, свети ви сервизният интервал, това не е грешка. inspection 01, сега вече N-то приличали ви на П?

Грешките на VAG-групата са в друг формат-пример:16395 или P0011 или 000017.Тези грешки не се показват на таблото, достъпни са само с кодочетец.

Добре, че нещо друго не ви свети, щото докато се наумувате ще батисате автомобила.Приятен ден!

• Автор
на 22.05.2024 г. в 14:10, fitterman написа:

г-н Хаджийски, свети ви сервизният интервал, това не е грешка. inspection 01, сега вече N-то приличали ви на П?

Грешките на VAG-групата са в друг формат-пример:16395 или P0011 или 000017.Тези грешки не се показват на таблото, достъпни са само с кодочетец.

Добре, че нещо друго не ви свети, щото докато се наумувате ще батисате автомобила.Приятен ден!

Да бяхте казали нещо повече за сервизният интервал, щеше да е добре!

• 3 месеца по-късно...
  • Автор

Свети символ като главна буква П!

Цяло лято е така, но двигателят тръгва веднага след подаване на старт, а майсторът в един сервиз твърди, че е дефектно релето, което подава напрежение на свещите за подгряване на горивната смес. Търси ми реле, но още не е намерил. Не мога да си обясня как тръгва двигателят без подгряване. Предишният ми автомобил беше дизелов Опел и дори да имаше само една изгоряла свещ за подгряване, двигателят не тръгваше, ни зиме, ни лете. Иде зима и се притеснявам, че тогава може би няма да може да се стартира двигателят. В магазина за авточасти твърдят, че не могат да открият това реле в сайтовете, от където поръчат авточастите. А иначе нямам никакви забележки към моето Кади.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.