Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли сърцето да подскача?

Featured Replies

Въпросът ми е съвсем сериозен. Може ли когато човек има здравословни проблеми, включително сърдечни, по някой път да усетиш сякаш сърцето подскача внезапно в гърдите ти? И да, подскача, а не прескача. Възможно ли е?

преди 22 минути, Anneliese написа:

Въпросът ми е съвсем сериозен. Може ли когато човек има здравословни проблеми, включително сърдечни, по някой път да усетиш сякаш сърцето подскача внезапно в гърдите ти? И да, подскача, а не прескача. Възможно ли е?

Може и кълбета да прави ... и лупинги! А на четири коняка направо се вдига пушилка!

преди 27 минути, Anneliese написа:

Мани беги до неотдавна се мъчеше да пренапишеш Компютърната информатика сега тръгна с анатомията хихи

Това което пишеш няма как да стане защото сърцето не е свободно движеш се орган за разлика от някои други мисля че бяха червата и черния дроб ама не съм сигурен но някои органи могат да се движат н о сърцето не

Такова е усещането, когато пациентът има екстрасистоли. Прави се електрокардиограма, а още по-добре 24-часов запис на пулс, т.н. Холтер запис за пулс. И след това лекар, най-добре кардиолог разчита записа и поставя диагноза. Демек ще го бъде ли чиляка, или ...  Не знам колко кардиолози има в Берковица. На колелото на входа в Монтана  има болница, където могат да свършат работа. Да не се счита за реклама, а за безплатна информация.  

• Автор

Да, и точно там ми отказаха холтер, защото ЕКГ - то ми била добра.А на мен сърцето ми понякога подскача, чувствам зверска умора, от почти месец имам кашлица и вече се чудя дали не е от сърцето, а не то белите дробове, не ще да изчезне и това си е.............. Вече не знам къде да търся холтер...............

преди 5 часа, Anneliese написа:

почти месец имам кашлица и вече се чудя дали не е от сърцето, а не то белите дробове, не ще да изчезне и това си е

Коклюш?

преди 17 минути, petie1 написа:

Коклюш?

Не - куку ... ш!

Кашлицата невинаги е симптом за настинка или белодробно заболяване. Понякога тя предупреждава човек, че нещо не работи нормално в сърдечносъдовата система. В такива случаи тя се нарича „сърдечна кашлица“. При сърдечни заболявания може да се появи задух, болка в гърдите и лопатките

ВАЖНО! Кашлицата е симптом на много сърдечни заболявания

Много хора свързват кашлицата единствено с дихателната система, но истината е, че тя може да е симптом на много заболявания на сърдечносъдовата система. Основната причина за появяването на сърдечната кашлица е застой на кръв в белите дробове, който възниква при невъзможността на сърцето нормално да изпомпва кръвта. Това води до събиране на течност в белите дробове, които дразнят бронхите и предизвикват самата кашлица. Също така сърдечна кашлица може да се причини от заболявания на ендокринната система, злоупотреба със спиртни напитки, тютюнопушене, тежки форми на анемия, прием на някои лекарствени препарати за лечение на сърдечносъдови патологии, както и от силен стрес.  

• Автор
на 15.05.2024 г. в 18:52, andrianivanov написа:

Кашлицата невинаги е симптом за настинка или белодробно заболяване. Понякога тя предупреждава човек, че нещо не работи нормално в сърдечносъдовата система. В такива случаи тя се нарича „сърдечна кашлица“. При сърдечни заболявания може да се появи задух, болка в гърдите и лопатките

ВАЖНО! Кашлицата е симптом на много сърдечни заболявания

Много хора свързват кашлицата единствено с дихателната система, но истината е, че тя може да е симптом на много заболявания на сърдечносъдовата система. Основната причина за появяването на сърдечната кашлица е застой на кръв в белите дробове, който възниква при невъзможността на сърцето нормално да изпомпва кръвта. Това води до събиране на течност в белите дробове, които дразнят бронхите и предизвикват самата кашлица. Също така сърдечна кашлица може да се причини от заболявания на ендокринната система, злоупотреба със спиртни напитки, тютюнопушене, тежки форми на анемия, прием на някои лекарствени препарати за лечение на сърдечносъдови патологии, както и от силен стрес.  

И аз това опитвам да обясня на майка ми, но не иска да чуе.

То подскача от като се родиш до като умреш. :) На теб явно мислите не ти скачат. :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.