Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде изчезнаха някои потребители?

Featured Replies

За починалите - ясно. Но къде изчезнаха някои известни потребители? Сега се усещам, че отдавна не съм мяркала във форума Трихо с магарето, @Мойра също скоро не съм я засичала никъде, Албена също отдавна не се е появявала (любителката на котките, забравих и ника). Сигурно има и други, но не се сещам за тях в момента..............

най вероятно просто нямат време...

живота ни е грабнал яко за гърлото ... трябва да се оцелява ...

преди 22 минути, Anneliese написа:

Но къде изчезнаха някои известни потребители? 

Тук съм!  :bye1:

току-що, Звяра! написа:

де одиш ве човек , момата са тревожи е ...;)

преди 20 минути, Звяра! написа:

Ти ... извесген ли си?

преди 43 минути, Anneliese написа:

Албена също отдавна не се е появявала (любителката на котките, забравих и ника). 

@haidukpikaso

преди 1 час, jhoro написа:

Ти ... извесген ли си?

@haidukpikaso

Е Хайдучето последно сподели че си има семейни проблеми и явно не й е до нашите глупости, надявам се все пак че всичко върви в добра посока при нея.

преди 2 часа, Anneliese написа:

Трихо с магарето

@Trichocephalus - той активно се занимава с дюлгерска дейност, отделно са работните му задължения и няма време за разпускане във форума.

Като знам аз какъв навлек съм -> Заради мен ще е!!! :) => По-общо за тях е важно тяхното физиологическо или психично здраве! :) 

• Автор
преди 59 минути, цър-вул написа:

@Trichocephalus - той активно се занимава с дюлгерска дейност, отделно са работните му задължения и няма време за разпускане във форума.

Преди пък имаше. Бях го забравила, наскоро си спомних за него. Аз съм във форума отдавна, от 2006 година, септември месец. Стария ми профил го изтриха, веднъж си бях забравила паролата, и бях създала този, но и него го бях забравила.

Навремето Трихо, хайдучето, Мойра и още няколко бяха доста активни.

Имаше и един раздел, за секса, но го махнаха. В началото бях активна в раздела за компютърна защита и вируси, побърквах горките хора с въпроси и оплаквания, защото тогава антивирусните в България бяха на английски език. Много киснех и в разделите за музика и видео и си просех линкове за сваляне на песни, музикални видеоклипове и филми.

преди 4 минути, Anneliese написа:

Преди пък имаше.

Мнозина са имали време за какво ли не. Сега времето е кът. По-важни са им други проблеми, а не твоите или моите. 

преди 10 минути, dioib написа:

Като знам аз какъв навлек съм ...

Поне си признаваш!

преди 3 минути, jhoro написа:

Поне си признаваш!

Истината винаги е горчива. ;) => От мен не очаквай лицемерие!!! - Някой ме упрекват, че съм първосигнален. Добре! :) 

преди 13 минути, Anneliese написа:

..Имаше и един раздел, за секса, но го махнаха..

Не вярвам да е някаква сериозна загуба за теб :santa5:

• Автор

Беше интересен, имаше разни бисери, ставаше да си четеш някоя темичка и да се хилиш като зелка.

Хей и аз съм тук :)

преди 2 часа, Bubbles написа:

Е Хайдучето последно сподели че си има семейни проблеми и явно не й е до нашите глупости, надявам се все пак че всичко върви в добра посока при нея.

Май са здравни поне така разправяше @Веси Филипова

току-що, petie1 написа:

Хей и аз съм тук :)

Ко прайте тук? 

Аз съм там - в какафонията. И се какафонирам сам. хахахаахахаха

преди 9 минути, adobeaa написа:

Ко прайте тук? 

Аз съм там - в какафонията. И се какафонирам сам. хахахаахахаха

Аз си седя и драскам ама след час се усетих че само седя...

преди 8 часа, Anneliese написа:

За починалите - ясно. Но къде изчезнаха някои известни потребители? Сега се усещам, че отдавна не съм мяркала във форума Трихо с магарето, @Мойра също скоро не съм я засичала никъде, Албена също отдавна не се е появявала (любителката на котките, забравих и ника). Сигурно има и други, но не се сещам за тях в момента..............

тази конкретно , злобееше много - и както казваше - злобата ще ви изяде - е нея е изяди - с доста мощен ритник

преди 16 часа, Без умствен капацитет написа:

тази конкретно , злобееше много - и както казваше - злобата ще ви изяде - е нея е изяди - с доста мощен ритник

Една мериносова овца за нищо не става, освен да я острижеш за вълна. А да се сравняваш точно с Мойра - не ти прилича.

@Мойрая няма от доста време - от 4 август 2022.

Screenshot_20240523_133219_Chrome.jpg.e13d1b06ea30da1baf52a6a3459eb0dd.jpg

преди 9 часа, Колев 74 написа:

Една мериносова овца за нищо не става, освен да я острижеш за вълна. А да се сравняваш точно с Мойра - не ти прилича.

не се сравнявам с нея - просто казвам че злобееше срещу всеки с мнения различно от нейното - и накрая стана "който гроб копае другимо, сам пада в него"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.