Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с телевизор hisense 58a7100f

Featured Replies

Здравейте от 2021г ползвам този модел телевизор hisense 58a7100f без оплаквания,за съжаление от дни ми създава проблеми и неиска да се свързва с HDMI устройства.Имам две устройства на HDMI.Първото е Ps5 и второто е цифрова телевизия на приемник който работи на телевизора без проблем.Ps5 също работи НО на друг телевизор за тест просто.Когато вляза в менюто на телевизора също така сам си скролва в менюто и без батери на дистанционото отново продължава да си скролва на горе.Създава ми проблем с гледане в youtube на третата минута забива и се рестартира.Тоест с две думи разчита приемника но не и конзолата.Скролва си постояно в менюто,и създава проблеми при гледане на youtube примерно.Върнах фабричните настройки,изключих от контакта цяла нощ,преместих го в друга стая,проверих дали има налична най новата версия на софтуера и да има я но нищо не помага.Ще се радвам да чуя вашите идеи преди да посетя сервиз.

IMG_3841.jpeg

IMG_3838.jpeg

преди 14 минути, thegame89 написа:

Здравейте от 2021г ползвам този модел телевизор hisense 58a7100f без оплаквания,за съжаление от дни ми създава проблеми и неиска да се свързва с HDMI устройства.Имам две устройства на HDMI.Първото е Ps5 и второто е цифрова телевизия на приемник който работи на телевизора без проблем.Ps5 също работи НО на друг телевизор за тест просто.Когато вляза в менюто на телевизора също така сам си скролва в менюто и без батери на дистанционото отново продължава да си скролва на горе.Създава ми проблем с гледане в youtube на третата минута забива и се рестартира.Тоест с две думи разчита приемника но не и конзолата.Скролва си постояно в менюто,и създава проблеми при гледане на youtube примерно.Върнах фабричните настройки,изключих от контакта цяла нощ,преместих го в друга стая,проверих дали има налична най новата версия на софтуера и да има я но нищо не помага.Ще се радвам да чуя вашите идеи преди да посетя сервиз.

IMG_3841.jpeg

IMG_3838.jpeg

След като сте направили което сте описал следваща стъпка е сервиз.

Изключете всички закачени устройства по HDMI.

Върнете фабричните настройки отново. И вижте, дали ще забива пак в Youtube приложението на ТВ.

Обновете версията на Youtube, при налична по нова (от "магазина" app на ТВ)

При успех, започнете да свързвате устройствата по HDMI (едно по едно). При изключен ТВ.

Може да опитате и със смяна на HDMI кабела за PS5, със HDMI 2.0/2.1 със вкл. сертификат.

Ограничете  конзолата до 60 кадъра (от видео опциите). Защото ТВ едва ли ще може да показва повече fps, защото портовете на ТВ са HDMI 2.0.

преди 1 час, thegame89 написа:

Когато вляза в менюто на телевизора също така сам си скролва в менюто и без батери на дистанционото отново продължава да си скролва на горе.Създава ми проблем с гледане в youtube на третата минута забива и се рестартира.Тоест с две думи разчита приемника но не и конзолата.Скролва си постояно в менюто,и създава проблеми при гледане на youtube

Това скролване може да бъде причинено от някой бутоните за ръчно настройване на самия телевизор.Може да има такъв,който остава натиснат постоянно и да прави проблема.Ако е това,могат да се напръскат със спрей за почистване на контакти.

В сервиза питай първо колко е ремонта че това е телевизор струвал някога около 700лв и може да не си и заслужава 

• Автор

Бутоните са чисти на телевизора.Върнал съм фабричните настройки сигорно 10пъти и кабелите ги връзвах един по един и с други пробвах но резутат няма.Ще изчакам до утре и ще го занеса в сервиз

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.