Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Оригинален дисплей за Samsung A52

Featured Replies

Здравейте, след поредното падане на телефона ми, екрана спря да се включва. 

Първоначално се включваше макар и малко трудно, след 5-6 опита, но сега изцяло спря да се включва.

Всеки път като го притиснех с пръсти покрай рамката, от всички страни проработваше.

Имам го 4 години и е падал многократно, но кейса е гумен, здрав с подсигурени ъгли и не съм имала проблем.

Нещо важно да спомена: При пускане на камерата започваше да предава размазано, на пиксели и да трепти много.

Опитах се сама да си намеря дисплей, който да е оригинален Amoled/Super Amoled, но се предлагат предимно TFT,IPS,PLS,LCD, които са в пъти по-евтини, но ми причиняват адска мигрена.

Може ли някой, който знае, да ми каже от къде мога да закупя оригинален дисплей, че от сервиза ми искат 220лв за ремонта.

Не искам нов телефон. Това казах и на служителя от сервиза, че, ако дам 150лв отгоре, ще взема чисто нов.

Аз съм от хората, които си поправят вещите, вместо веднага да ги хвърлят и да купуват нови. Кеф ми е :))))

Ще се радвам да е от България, но, ако не намерите, може и линк към чужди сайтове, ще се оправя някакси и там.

Щом другите могат и аз мога :)))

Предварително благодаря! ❤️

Разрешен от AAUUXX

преди 21 минути, Vesii82 написа:

Здравейте, след поредното падане на телефона ми, екрана спря да се включва. 

Първоначално се включваше макар и малко трудно, след 5-6 опита, но сега изцяло спря да се включва.

Всеки път като го притиснех с пръсти покрай рамката, от всички страни проработваше.

Имам го 4 години и е падал многократно, но кейса е гумен, здрав с подсигурени ъгли и не съм имала проблем.

Нещо важно да спомена: При пускане на камерата започваше да предава размазано, на пиксели и да трепти много.

Опитах се сама да си намеря дисплей, който да е оригинален Amoled/Super Amoled, но се предлагат предимно TFT,IPS,PLS,LCD, които са в пъти по-евтини, но ми причиняват адска мигрена.

Може ли някой, който знае, да ми каже от къде мога да закупя оригинален дисплей, че от сервиза ми искат 220лв за ремонта.

Не искам нов телефон. Това казах и на служителя от сервиза, че, ако дам 150лв отгоре, ще взема чисто нов.

Аз съм от хората, които си поправят вещите, вместо веднага да ги хвърлят и да купуват нови. Кеф ми е :))))

Ще се радвам да е от България, но, ако не намерите, може и линк към чужди сайтове, ще се оправя някакси и там.

Щом другите могат и аз мога :)))

Предварително благодаря! ❤️

За смяна на дисплея се изисква определени инструмени и опит. Сервиза Ви е поискал въвсем нормална сума за ремнт плюс дисплей,а много от себеуважавани сервизи дават гаранция на извършеният от тях ремонт/смяна.

Ето оригинален дисплей за A52

https://www.citytel.bg/displei-za-galaxy-a52-a525f

Защо реши, че проблема е в дисплея, след като и камерата има проблем и както казваш не се включва? С нов дисплей може да няма промяна.

• Автор
преди 33 минути, AAUUXX написа:

За смяна на дисплея се изисква определени инструмени и опит. Сервиза Ви е поискал въвсем нормална сума за ремнт плюс дисплей,а много от себеуважавани сервизи дават гаранция на извършеният от тях ремонт/смяна.

Ето оригинален дисплей за A52

https://www.citytel.bg/displei-za-galaxy-a52-a525f

Имам инструментите, но и без тях ще се справя. :)))

Сменяла съм дисплеи на няколко телефона и таблета, още преди време когато нещата бяха много по-сложни от сега.

В днешно време се закупува дисплея с  цялата рамка и само преместваш платките от старият дисплей на новият.

Благодаря ти за линка, но аз това го видях.

Цената не ме устройва, за 5лв разлика е по-изгодно е да го дам в сервиза.

@Raze Така ми казаха от сервиза, че щом камерата така трепти и предава на пиксели е заминал дисплея.

Аз същото си го мисля, защото старият ми телефон така се развали.
Падна по лице, външно беше здрав, но течните кристали вътре се разляха и дисплея лека полека спря да работи.

Имаше петно в края на екрана, което лека полека обхвана целият екран.

Камерата се включва, но отвреме навреме показва трептене и се размазва на пиксели.

Или просто искам да сваля горната част на менюто за да спра звука на телефона, и то пак започва да трепти.

Ако имаш идея, че е нещо друго, кажи?

По едно време си мислих, че нещо отвътре се откачило, например някаква жица...казах си, може въобще да не съм за нов дисплей, но...

Телефона е изключен в момента, а алармата продължава да ми звъни всеки ден и я гася, чрез плъзгане с пръст по екрана.

Повечето телефони на са предвидени да се подхвърлят и падат без поражения от това. Щом не можете да го опазите от падане, решението е да се ориентирате към "издръжливи" телефони или възможно най-евтините, за които няма да е проблем да ги трошите на няколко години и заменяте с нов.

Смартфон Cubot King Kong 5 Pro Dual SIM 64GB 4GB, черен - eMAG.bg

Има и по-нови и по-здрави модели, но този е с доста добра цена.

преди 1 час, Vesii82 написа:

Имам инструментите, но и без тях ще се справя. :)))

Сменяла съм дисплеи на няколко телефона и таблета, още преди време когато нещата бяха много по-сложни от сега.

В днешно време се закупува дисплея с  цялата рамка и само преместваш платките от старият дисплей на новият.

Благодаря ти за линка, но аз това го видях.

Цената не ме устройва, за 5лв разлика е по-изгодно е да го дам в сервиза.

Добре щом имате опит с това ,преди покупка на дисплей отворете телефона и проверете кабела от него към платката ,от удара при изпускане е възможно той да се е откачил и за това да не работи дисплея ,а той да е здрав. Същото и за камерата.

• Автор

Ще ме карате да ви снимам телефона да видите, че драскотина няма по него и е неразличим от нов, защото го пазя ! :)))

Как е оцелял 4 години без ремонти според Вас? :)

Сега "подхвърляне", "не можела съм да го опазя", това са силни думи от човек, който не ме познава лично и си прави грешни изводи, та чак ме и съди?
Да го кажем така : За 4 години се е случвало телефона да пада. Няма начин да не падне нито веднъж.
Всичките падания на телефона са били във нас и от изключително ниско разстояние, като абсолютно винаги съм омекотявала удара.
Дали ръка ще подложа, дали крак, щото ръцете са ми заети, знаете, че човек в подобни ситуации реагира светкавично.

И между другото не ви питах как да си опазя телефона, а попитах къде мога да намеря оригинален дисплей, та не знам,защо станах обект на подигравки и заяждане?!

Първото е брадва, второто е мотика, третото е тесла. За да видите, че не съм толкова задръстена, за колкото ме взехте! :)

Продължавам да търся оригинален дисплей. :)

Инструментите са много нежни, финни, тънки, нищо общо с подигравката от снимката.

Spoiler

Оправна жена съм! Сама си сглобявам всичко, гемърски столове, бюра със 6 чекмеджета, легла, гардероби, цялата кухня, сменям си патрончетата на кранчетата, поправих си кранчето на тоалетната, сменям брави, боядисвам, къртя, дупча/пробивам. Поправям си конвекторните печки, сешоарите, машите, дори микровълновата печка и още много неща! Не съм от жените на които ръцете са им .... да не казвам къде.

Познавам всичките инструменти на баща ми и ги използвам без проблем.
И да ! Правя разлика между болт и винт !

Ние от старата генерация сме друг тип поколение, нашите бащи можеха да поправят всичко и да направят всичко!
Като ти се дава този пример всеки ден, няма как да не се научиш и ти !

преди 17 минути, Vesii82 написа:

Продължавам да търся оригинален дисплей. :)

Оригиналният дисплей произведен от samsung отговаря на цена определяна от производителя ,следвайки тази логика по евтин дисплей би означавало копие от където пък следват проблеми в бъдеще :)

• Автор

Тука са други цените, много по-завишени от тези на производителите. ;/
Сега се рових пак и прочетох доста...та с около 80лв е отгоре върху нормалната цена, ако не и повече.

Та 220-80 = 140лв. Това е нормалната цена на която трябва да се продава.

И тъй като тази цена ми е съобщена от сервиз, да сложим там за работата - 40лв примерно, айде 50лв, пак не излиза 80лв....

• Решение
преди 26 минути, Vesii82 написа:

Тука са други цените, много по-завишени от тези на производителите. ;/
Сега се рових пак и прочетох доста...та с около 80лв е отгоре върху нормалната цена, ако не и повече.

Та 220-80 = 140лв. Това е нормалната цена на която трябва да се продава.

И тъй като тази цена ми е съобщена от сервиз, да сложим там за работата - 40лв примерно, айде 50лв, пак не излиза 80лв....

Попаднах на магазин предлагащ на по ниска цена дисплея ,но не съм купувал нищо от тях и нямам впечатление за продуктите им.

https://stels.bg/shop/rezervni-chasti-za-mobilni-telefoni-i-tableti/displei-za-mobilni-telefoni-i-tableti/samsung-galaxy-a52-sm-a525f-a526-lcd-with-touch-blue-full-original/

• Автор
преди 1 час, AAUUXX написа:

Попаднах на магазин предлагащ на по ниска цена дисплея ,но не съм купувал нищо от тях и нямам впечатление за продуктите им.

https://stels.bg/shop/rezervni-chasti-za-mobilni-telefoni-i-tableti/displei-za-mobilni-telefoni-i-tableti/samsung-galaxy-a52-sm-a525f-a526-lcd-with-touch-blue-full-original/

Ей, супер, много благодаря! Цената е екстра, ще ги поразпитам, ако кажат, че е service packed, директно поръчвам!

Аз стигнах до Алиекспрес, но не съм пазарувала там от години...и не си спомням, какво трябваше да гледам, освен отзивите за продукта, отзивите за продавача...абе имаше някакви уловки, които трябваше да се следят.
Иначе цените са съмнително ниски. ТУК 

преди 2 минути, Vesii82 написа:

Аз стигнах до Алиекспрес, но не съм пазарувала там от години...и не си спомням, какво трябваше да гледам, освен отзивите за продукта, отзивите за продавача...абе имаше някакви уловки, които трябваше да се следят.
Иначе цените са съмнително ниски. ТУК 

Цените са наистина ниски което буди съмнение че може да е копие този service pack -а. Следят се рейтинга на продавача ,отзиви на потребители и брой такива.

• Автор

@AAUUXX

Е, това казвам и аз, но имаше и нещо друго, някакви купони ли, сделки ли, допълнителни отстъпки... и накрая се гледаше и да е free shipping, там безплатна доставка.

Да, много е съмнително. Реплики, които предполагам се доближава доста до оригинала. 

Не ми се рискува, да чакам 21 дена...докато дойде...и накрая да не става за нищо този дисплей.

Ще видя какво ще кажат хората от линка, които ми даде.

От много мислене за няколко десетака ще си купиш ментак.

• Автор

Точно многото мислене винаги ме е спасявало от купуване на разни боклуци, не бой се.

Горят тези, които се хвърлят на първото срещнато и нито се информират, нито четат, нито се интересуват.

Плюс това аз им казвам, че ще го купя, само, ако има как да го тествам. 

Дали, аз ще свържа кабела на дисплея към дъното, или те ще го направят в магазина, все ще е тест.

А, като се включи и видиш, няколко отличителни белези между, TFT, IPS, LCD, PLS, Amoled, Super Amoled, OLED, ти става ясно менте ли е или не.

Само тия китайците може да ме излъжат, даже като се замисля и те не могат да ме изпързалят, щото има връщане и възстановяване на сумата. :Р

За едно ксиаоми миналата година купувах от китайците уж от хехният представител в платформата амолед. Разликата в дисплея беше само че не е горила глас (според описанието). Добри отзиви висок рейтинг, и на края това което получих беше еба**и таш**а.

Имаше кофти цветове, бели петна на черен екран, сензора за светлина не работеше като хората и т.н.

Да не ховорим че от китайците пратките може да се чакат 2 месеца.

Абсолютно адекватен телефон за обща употреба на цената /160лв./ на дисплея който искаш да сменяш, с 2г. гаранция:

Xiaomi Redmi A3 64GB 3GB RAM Dual-SIM (allgsm.eu)

• Автор

Въобще не четеш какво пиша. Ако няма да пишеш по темата, няма смисъл. 2 -ри път ме провокираш и за 2-ри път ти казвам, че търсех дисплей, не нов телефон!

Чрез помощта на момчето по-горе, което пише по темата намерих дисплей!

И като цяло, не знам кое не разбра, човек?

Или ти обичаш така да си играеш с нервите на хората?!

Защо мислиш, че е толкова пари ?
Като жените си и те така купуват кола по външен вид. ( Не включвам себе си, защото винаги чета и се информирам преди покупки, не се хвърлям на сляпо).

Гледаш го външно този телефон и ме съветваш, че е по-добре, да заменя моят самсунг от 2021 със Шаоми ( както по принцип се чете марката), който е 2 години по-стар от моя?

Моят е 128GB,този е 64BG, сваляш най-важните приложения, правиш 5 снимки и 3 видеа и си "чао". Ще има : " Паметта е пълна, моля освободете място".

Със по-стар чипсет от моя, със по-слаб централен процесор, със по-слаб графичен процесор, с по-слаба батерия от моята...

Моят е 120 херца, този е 90 херца, размазан, със синя светлина, която разваля още повече очите и боли глава. И филтър няма да помогне тука. На места пише, че е Super Amoled, на други места пише, че е IPS.

Камерата ми е 64MP - четворна, този е 48MP - тройна.

Операционната система ми е Android 11, One UI 3.1, на този е Android 9.0 (Pie); Android One.

Моят телефон е - IP67 устойчив на вода и прах (до 1m за 30 мин), този Шаомито е устойчив на....забележи на напръскване с вода ! Моят може да стои 30 мин под водата без проблем.

Даже е с по-малък е екран от моя...няма място за сравнение, въобще.

Никога няма да вложа пари в телефон, който е вече стар модел. Не съм колекционерка. :)))

Мога да дам по-голяма сума за по-нов модел, който има бъдеще, но не и за телефон на който частите му вече са остарели. 

Този телефон е за дете или за човек, който не работи често като мен през телефона си.

Когато човек седи на телефона си дълго време, без значение какво прави, то екрана трябва да е щадящ.

AMOLED, Super AMOLED, OLED, Foldable Dynamic AMOLED 2X,Dynamic AMOLED 2X,Dynamic LTPO AMOLED 2X !

Айде със здраве, ще се засичаме из другите теми, дано поне там да коментираш по самата тема!

Истината е, че имаш "супер-дупер" телефон, НО СЧУПЕН. Не знам защо подскачаш така на рационалните ми предложения. Не съм чувал за "най-важните приложения", които с няколко снимки ти пълнят паметта, но... само ти си знаеш с какви ненужни неща си наблъскала телефона си. Щом днес 128GB са ти малко, със сигурност утре и двойно повече ще ти малеят. Въпрос на грамотност и компютърна култура. Не смятам да споря относно хардуера, с който не си никак наясно. Всичко което си написала е за някой друг модел!

Compare Samsung Galaxy A52 vs. Xiaomi Redmi A3 - GSMArena.com

Сравняваме телефон за 700лв. с телефон за 150лв. На твоят гаранцията е изтекла и се готвиш да го оскъпиш с още 140лв. ... и пак ще имаш стар телефон без гаранция, при условие, че в сервиза си разбират от работата.

Щом си решила да пилееш пари по съмнителни по качество части и сервизи, твоя си работа. Ясно е, че "марката" е от преобладаващо значение за жените, но така или иначе и твоят телефон е далеч от S-класата на въпросната марка. Представям си какъв срам трябва да береш, когато лачената ти приятелка с айфона те попита каква марка е твоят... 

Вместо да тропаш по масата и да държиш само на твоето решение, замисли се защо първо ти предложих наистина здрав телефон, а след като видях че не разбираш ти предложих едно бюджетно решение с прилични възможности.

• Автор

Защо ли? Може би, защото 2 пъти ти се казва, че не се търси нов телефон, а КОНКРЕТНИЯТ дисплей? После някой ти подскачал, въпреки, че ти се отговори, не се търси нов телефон....?

Телефонът ще бъде поправен срещу 150лв, не виждам проблем и отново цялата информация, която ми е на телефона и която ми е необходима за да работя, ще е в ръцете ми!

Отново бързаш ДА СЪДИШ, че имам НЕНУЖНИ НЕЩА и, че телефона ми е НАБЛЪСКАН?!

Никъде не съм споменавала, че паметта ми е пълна?

Въпреки, че за 4 години, снимки, видеа, програми, нормално е да е пълна, но моята не е, сгреши отново!

Даже снимките и видеата от бала на синът ми са там и ПАК НЕ Е ПЪЛЕН? Представяш ли си къв СУПЕР ДУПЕР телефон си имам, макар и от 2021 година ?

За грамотност, култури и тем подобни, точно ти не искам да ми говориш, информацията е от сайт за сравнение на телефони, написах ти го на ръка, специално за тебе.

На GSM arena вярвах някъде до преди 5-6 години, все още смятам, че е най-готиният сайт, но има едно НО! И там работят хора като нас и те грешат, не веднъж съм срещала грешна информация относно телефони, Г-н компютърно грамотен!

И ето, че тук пак стигаме до какво?! До това, че не искам IPS дисплей, защото получавам мигрена и болки в очите! Дали не го написах повече от 3-4 пъти?

Какви гаранции, какви глупости? За какво са ми тия гаранции, никога не ми се случвало да ползвам гаранции, защото знам от къде да си купувам оригинални апарати, които не създават проблеми никога....

Щото, ако взимаш от Гошо и Пешо, някви случайни ретарди от интернет, може и да ти трябва гаранция, която няма да бъде уважена! Защо ли?
Ами, защото дори телефона няма да си вдигат, камоли, да се възползваш от сервизните им услуги, които ще протекат цееееели 30 дена, защото това е начина да те накарат, никога да не си ползваш гаранцията! Умишлено правят всичко, но ти надали ги знаеш тия врътки, щом ми препоръчваш, някъв измислен боклук пред доказан в цял свят Самсунг, който автоматично ти дава гаранция за какво?!

ЗА КАЧЕСТВО!

преди 49 минути, Joss Bomon написа:

Щом си решила да пилееш пари по съмнителни по качество части и сервизи, твоя си работа

Ей, дойдохме си на думата в крайна сметка, не ти решаваш дали съм за нов телефон, а аз. Защото, аз знам, защо ми трябва старият апарат в който са ми всички проекти и така или иначе трябва да му се закупи някъв дисплей, за да МОГА ДА ПРЕХВЪРЛЯ информацията на НОВИЯТ боклук, който ми предлагаш, но аз  отказвам! Сега схвана ли нещата, как стоят и как не трябва да даваш акъл на някой, който знае какво прави?! Въпроса е конкретен.

Търсеше се дисплей за самсунг, оригинален. НАМЕРЕН Е ! Точка.

Представям си какъв срам трябва да береш, когато лачената ти приятелка с айфона те попита каква марка е твоят... 

С това си изречение, ти ми доказа на 100%, че не комплексар! Всеки ползва това което му харесва и му е удобно и самсунг имат телефони за хиляди левове, но не съм от хората, които ще се кланят на предмети,вещи....

Нямаш акъл за 5 стотинки,сигурно,често го чуваш, но все пак....нека ти поясня, че вещите не те правят по-различен от другите и не си с нищо повече над тях, може да си над тях!

Хората парадират с други неща, какво са постигнали, какво са научили, къде са се доказали, какво са оставили след себе си, с какво са помогнали на света и на околните, с какво са допринесли за един по-добър живот! Не с телефони....

Приятелките ми с айфона, често прибягват до моят телефон, щото все имат някви проблеми и бъгове с техните телефони. И самсунга бие айфона по всички параметри, но след като си им фен, няма как да го знаеш това нещо. Гледай там в ютуб, някви сравнения между двата телефона и бъди щастлив на глупостите дето се говорят от фенове на айфон!

Всеки ползва марката която му е удобна, аз съм избрала Самсунг, защото още като бях дете...баща ми купуваше тази марка и винаги всичко е било качествено и здраво!

Тия с айфона, знаеш ли къде берат срам ? В кисненето в сервиза, най-вече с това, че постоянно им се чупят екраните от най-лекото падане и вместо да платят за ОРИГИНАЛЕН дисплей, поръчват да им сложат евтиният вариант, даже не е и реплика.....

Ти как реши, че не мога да си позволя телефон със изкуствено завишена цена? Продължаваш да съдиш...жалък си.

Никога не съм харесвала Айфона, неприятен, грозен на външен вид с отвратително меню.....но всеки с вкуса си, на хората им харесва, нека си го ползват!

Такива като тебе дето се кланят на марки, винаги ще бъдат лесна плячка и лесни за манипулиране...нали знаеш, че хората превръщат един кой си бранд в марка?

Иначе преди това никой не ги е знаел,че съществуват!

Вместо да тропаш по масата и да държиш само на твоето решение, замисли се защо първо ти предложих наистина здрав телефон, а след като видях че не разбираш ти предложих едно бюджетно решение с прилични възможности.

Никой никъде не тропа, това е само в твоето въображение. Вече видях, че явно страдаш от самота и липса на внимание, няма нужда да ми го доказваш!

Ти трябва да се замислиш, какво се търсеше в темата, а ти какво предлагаше....при положение, че вече има заглавие на темата и ти е казано съвсем възпитано, че не се търси нов телефон!

Предлагам ти да излизаш по-често навън, с приятели, ако имаш такива разбира се, че такъв серт като теб, едва ли има кой да го търпи.

Да налагаш мнението си, да е все твоето, да си мериш пишонката с жена по интернет, говори само и единствено лошо за теб!

Сигурна съм, че живееш напълно сам и у вас и като се прибираш даже няма "кой да те наплюе" дет се вика....камоли да те питат : "Как си, как е минал деня"....затова си такъв киселяк!

Даже прекалено много внимание ти обърнах, не заслужаваш и тези отговори! Не ми пиши!

• Автор
преди 27 минути, adersa написа:

Тези проекти  , снимки можете да си ги качите на гоогъл облака  лесно и бързо .

Пълен е и самсунг облака и гугъл, спряла съм синхронизацията.

Но и да не беше така, няма как да го направя с неработещ екран, точно затова ще си оправя телефона.:))) 

Все се каня да си направя нов акаунт и все забравям.

преди 3 часа, Vesii82 написа:

Все се каня да си направя нов акаунт и все забравям.

А какво ви пречи да си купете няколко гиги място в облака ;)

• Автор
преди 1 час, adersa написа:

А какво ви пречи да си купете няколко гиги място в облака ;)

Не са ми необходими?! :) Не обичам да плащам подобни неща.

Особено, такива, които изискват месечни такси или такса за цяла година, при положение, че мога да си направя втори акаунт и да кача всичко. :))) Просто отлагах във времето.

Плюс това имам външни дискове на които също качвам разни важни неща, да не се губят , щото Гугъл, Самсунга и разни други утре могат да им скимне, че няма да имаме вече достъп до тези снимки, архиви, документи и така.

Не може да се разчита, все пак те са си шефове и могат да правят каквото си искат.

По същият начин преди години ни спряха профилите в Гугъл плюс, където си споделяхме разни неща и беше като фейсбука.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.