Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Оригинален дисплей за Samsung A52

Featured Replies

преди 15 часа, Vesii82 написа:

Да налагаш мнението си, да е все твоето, да си мериш пишонката с жена по интернет, говори само и единствено лошо за теб!

Сигурна съм, че живееш напълно сам и у вас и като се прибираш даже няма "кой да те наплюе" дет се вика....камоли да те питат : "Как си, как е минал деня"....затова си такъв киселяк!

Тука вече се оля, след като се намери някой, който не ти върви по наивния акъл! Свикнала си да се възползваш от пола си и всички да ти угаждат, но аз не съм от тези, на които можеш да им се звериш насреща! Ако те вълнуват размери на полови органи, мини на лични да уточним кое и как...

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

но аз не съм от тези, на които можеш да им се звериш насреща

Цомчо защо не те бръснат за нищо

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

Ако те вълнуват размери на полови органи, мини на лични да уточним кое и как.

375875292_292532770190600_4405508805915806264_n.jpg

• Автор
преди 23 часа, Joss Bomon написа:

Тука вече се оля, след като се намери някой, който не ти върви по наивния акъл! Свикнала си да се възползваш от пола си и всички да ти угаждат, но аз не съм от тези, на които можеш да им се звериш насреща! Ако те вълнуват размери на полови органи, мини на лични да уточним кое и как...

Чак пък ще ми дава наклон на къде да пик*я....добре ли си хахахахахах :DDDDDDDDDD Как да не мога да ти се зверя, като ето, че МОГА и то цели 2 дни!?

Единственият, който се олива тука си ти. Не знам колко време ще ти е необходимо за да го схванеш и не ме интересува, като цяло!

И ето, че отново говориш без да знаеш : " Била съм свикнала да се възползвам от пола, бля-бля, дрън,дрън, та ПЛЯСССССС"... ти си невъзможен, бе!

Как те търпят околните, горките?!

На мен мъже не са ми помагали, нито угаждали, така съм възпитана да се справям сама! 

Не ми се предлагай, казах ти вече АНТИпатичен си ми, ужасно при това! Размера ти е ясен, вече показа и доказа с тия неща които изговори!

Мъжете, които са с големи атрибути....нямат твоите комплекси, съжалявам те искрено!

По-скоро, аз съм им угаждала на тях, но това не е твоя работа! Просто не слагай всички жени под общ знаменател, както НЕ всички мъже са едни и същи, така е и с жените.

А, иначе продължаваш усилено да ми доказваш, колко си нещастен, особено щом намеси и женският пол. Нямам представа колко си бил нараняван, за да мразиш толкова жените, но не съм аз човека на който да си го изкарваш! Всички сме били наранявани, но продължаваме напред, вместо да мрънкаме, ревем като теб и да си играем със сополите..капиш?

Вдигаш главата и напред и нагоре! Може ли жена да те окуражава, не беше ли обратното?! 

И нека поясня отново : Моето държание е в резултат на твоите заяжданици, провокации и отчайващата ти нужда за внимание, която не съм длъжна да запълвам!!!

Над 4-5 пъти ти се каза, че не се търси нов телефон...НЕ, та НЕ! Ще ме кара и задължава да купувам стари модели телефони. И какво стана накрая? Получи си заслуженото!

Оборих те и поставих на място, за да си знаеш за в бъдеще, че не може така да процедираш с непознати хора в интернет. Естествено, че ще ти е неудобно....

Започна да увърташ и да се опитваш да се измъкнеш, вместо да направиш най-лесното,което беше да се извиниш! Но това е качество у доблестните хора, защо да го "търся" в теб?

Ти си нагъл, безпардонен, нахален , арогантен, невъзпитан и незачитащ мнението на другите хора, опитвайки се да ги караш насила да взимат неща, които са им излишни!

Виж за тези неща си има психиатри и психолози!

Потърси в интернет, поинтересувай се и се лекувай, вместо да тормозиш околните и случайни хора в интернет. Не е нормално и така им вредиш!

И между другото, аз си поръчах дисплея, оправих си телефона, върнах си всичко което ми е необходимо, с помощта на ЛИНКА НА МОМЧЕТО, което писа ПО ТЕМАТА!

Така се върши работа и така помагаш на другите, а не с твоите глупости!

Не желая повече да ми търсиш вниманието!!! 

преди 6 минути, Vesii82 написа:

Чак пък ще ми дава наклон на къде да пик*я.

Поредната неадекватна, взела се за мъж, че и парадираща с възможностите си за "управление" на физиологични нужди... Смях в залата!

преди 10 минути, Vesii82 написа:

На мен мъже не са ми помагали

Сега вече е ясно защо, защото не те вземат за жена.

преди 11 минути, Vesii82 написа:

Не ми се предлагай

Ще ти се.

преди 12 минути, Vesii82 написа:

Оборих те и поставих на място

Къде, че не видях? Четящите темата и разбиращи от техника вече са видели, че данните които даде нямат общо с действителните параметри. Всички разбраха, че си нервачка, която не си пие хапчетата и си хвърля телефоните по земята!

преди 16 минути, Vesii82 написа:

Ти си нагъл, безпардонен, нахален , арогантен, невъзпитан и незачитащ мнението на другите хора

Тук в голяма степен си познала!

преди 18 минути, Vesii82 написа:

Виж за тези неща си има психиатри и психолози!

За кои неща? Твоята "нормалност" не е моята. За мен, в тебе има много сбъркано за една жена /не мога да кажа в никакъв случай дама/!

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Поредната неадекватна, взела се за мъж, че и парадираща с възможностите си за "управление" на физиологични нужди... Смях в залата!

Ще ти се.

Къде, че не видях? Четящите темата и разбиращи от техника вече са видели, че данните които даде нямат общо с действителните параметри. Всички разбраха, че си нервачка, която не си пие хапчетата и си хвърля телефоните по земята!

Тук в голяма степен си познала!

За кои неща? Твоята "нормалност" не е моята. За мен, в тебе има много сбъркано за една жена /не мога да кажа в никакъв случай дама/!

Дядо Цомчо що така не те зачитат като "герой" на социалистическия труд 

• Автор
преди 15 минути, Joss Bomon написа:

Продължаваш да се опитваш да ме обиждаш, но няма да ти се получи. Никога не съм възприемала на сериозно комплексари като теб! Желая ти успех с показването и доказването на това колко си жалък! :)))))
Обаче тука е малко като " Крадеца, вика дръжте крадеца"... и ти така. Понеже те е срам, че жена те направи на 5 стотинки, тъй като си го заслужи, е обявена за неадекватна, от самият НЕАДЕКВАТЕН в случая!

Отговорил си единствено на нещата, които всъщност не изискват отговор хахахахахаха.

преди 21 минути, Joss Bomon написа:

Отново се опитваш да налучкваш и не ти се получава. Срамота е на твоите години да разсъждаваш така. Още повече, че си от старата генерация и знаеш, че всички които са родени преди 2000г са оправни и са научени на труд!

Това, че съм научена от малка как да се справям с живота, не ме прави по-малко жена, смехурко!

Щастливо омъжена съм с деца, с кариера и всичко което ме прави щастлива! Доказала съм се пред, който е трябвало да се докажа, а това са моите родители !

Ти не си ми фактор в живота, а случайно минаваш пишкодръп на който винаги жените ще са му виновни хаха !

Те за т'ва си сам и сам ще си останеш! Няма кой да те търпи, щото си проклет!

преди 30 минути, Joss Bomon написа:

Ще ти се.

Кое? Единственият, който се натяга тука....всички виждаме кой е! Та чак и в другата ми тема дойде и там да се натягаш...

Ама не се напъвай, нямам интерес към пенсионери!

преди 33 минути, Joss Bomon написа:

Закопах те, няма шест-пет. Тука не можеш нищо да ми кажеш. Както има една приказка : "Ще е хубаво, ако, някой има лопата та да те изрови...."
Какви параметри, к'ви пет лева бе, чичак? Кой ти говори за телефона, ти отдавна смени темата с твоето досаждане и търсене на внимание.

И не са грешни, просто е използван друг сайт. Много знаеш, кой сайт предлага вярна информация. Вече ти казах, че за няколко телефона, точно цитираният от теб сайт ми е давал грешни данни.

Аз съм спокойна личност, но когато 4-5 пъти едно и също нещо се каже и отсрещната страна продължи да се заяжда и да дразни, е нормално да има ответна реакция и то както подобава!

Явно ти е навик да обвиняваш другите в неща, които ти си извършил.

И недей да съдиш по себе си за другите, това, че ти употребяваш разни препарати, в което бях сигурна, (тъй като видях, че шизофренията ти се е изострила), не значи, че и другите ползваме такива неща, нито пък имаме необходимост от тях!

Телефона не е хвърлян по земята, пак си правиш преразкази по твоето въображение, хем ти казах няколко пъти. После пак кажи, че не се заяждаш, дЪрТанян!

Падал е предимно в нас и то прибирайки се с разни торби, ръцете са ми били заети. Пояснявам, че си малко спрял и ти е трудно!

Пада от чантата ми и въпреки, че съм с торби, омекотявам удара като подлагам крака си. Ако и сега не си го разбрал, ще ти го нарисувам!

Щеше да е със счупен дисплей и тъч скрийн, а при мен външно са здрави и двете неща!

преди 52 минути, Joss Bomon написа:

Аз съм дама с този, който заслужава, защо според теб с всички други съм учтива? Има една поговорка : Каквото повикало, такова се обадило. 

В началото ти отговорих нормално, вторият път пак, но третият път вече прекали и го знаеше, защото го направи умишлено! 

Винаги "хапя", когато ме настъпват, ти не си изключение ! 

Сега ми ревеш тука, че си смачкан в дуел с жена, ми това си търсил, това си намерил !

Сам си си виновен, за друг път ще си знаеш, да се държиш възпитано и да говориш конкретно по темата, ако има какво да кажеш разбира се, ако нямаш просто подмини!

Излишни са тия заяжданици, и то неколкократни, после другите били нервни, хапчета да пиели,оправдания.com!

Не обвинявай другите за своите грешки, грозно е. Особено, когато подобна постъпка идва от мъжки пол....

Айде, "моля ти се", взимай се в ръце на възраст ви вече, не се излагай!

Не искам да ми пишеш повече! 

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Ще ти се.

Сам си противоречиш!

на 18.06.2024 г. в 10:41, Joss Bomon написа:

Ако те вълнуват размери на полови органи, мини на лични да уточним кое и как...

Още ли се пенявиш и се тръшкаш, че си нещо и си въобразяваш че ставаш за нещо?! Смешна си с типичните си женски разбирания и неосъзнаване колко си заблудена.

Доказала се била пред мама и тати... имала кариера... "уж" ремонтирала дисплеи, пък накрая стопли, че си трябва сервиз... "дама" била, а селският пъдар би се изчервил от дълвочите ти...

Гротеска отвсякъде!

преди 4 часа, Vesii82 написа:

Не искам да ми пишеш повече! 

Като не искаш си налягай парцалите и ходи да разходиш жалките си подобия на кучета, вместо да се мъчиш да ми доказваш самозаблудите си!

Още ли се пенявиш и се тръшкаш, че си нещо и си въобразяваш че ставаш за нещо

Защо така правиш дядо ? Соца свърши отдавна 

• Автор

Още ли се пенявиш и се тръшкаш, че си нещо и си въобразяваш че ставаш за нещо?! Смешна си с типичните си женски разбирания и неосъзнаване колко си заблудена.

Отивай на психиатър, жал ми е за тебе, честно. С тези детински постъпки и опити да обиждаш жена, което няма да ти се получи, единствено доказваш, че съм права, вместо да ме опровергаеш.

Смешният, нарича другите смешни, типично за хора с чувство за малоценност като теб. :))) 

Фантазията ти работи на високи обороти обаче, което показва и отново доказва, че съм абсолютно права за теб. Внушаваш си някакви неща и си вярваш, та даже се опитваш да ги наложиш и на околните.

Някой му се тръшкал, някой му е пенявел....ех, тази шизофрения как се отприщва, като не си пиеш лекарствата, чичак. Но пък, защо трябва аз да те търпя, смятам, че ти обърнах достатъчно внимание и то БЕЗПЛАТНО.

Сега вече е време платено да отидеш на психиатър и психолог, наистина не е необходимо да товариш другите с токсичността си и комплексарските си проблеми. Грозно е.

Ако беше мъжкар, до сега да беше се извинил, но мекотело като теб, няма как да знае какво е значението на тази дума. :)))

Всичко което си написал е това което ти чувстваш към себе си, силно започнах да те съжалявам, но мисля, че достатъчно ти помогнах до този момент, не ставай нахален.

В цялата тази създала се ситуация, ти си този, който е заблуден и ти си този, който изглежда не става за нищо.

Продължаваш да ми пишеш и се молиш да ти отговоря, защото вероятно съм единствената жена която ти обръща такова внимание от 30 години насам.

От жал го правя, страннико, от жал....съжалявам те.

Нормално е да ти е приятно и умишлено да се заяждаш, но това трябва да приключи. Всичко си има граници. Не си ми приятен, не си ми интересен...

И разбери, че Вселенските закони не работят така, както ти си мислиш. Ще продължаваш да си самотен и нещастен, защото това даваш на хората и това ти се връща.

Не бъди зъл и токсичен, това те трови и те дърпа надолу. Затова казваш, че другите, които са успели в живота и са постигнали мечтите и целите си не стават за нищо, защото ти не си успял да ги постигнеш. Нарича се завист.

Трябва да си позитивен, да си благодарен и да се радваш на малките неща. Тогава ще започнеш да получаваш блага.

Като не искаш си налягай парцалите и ходи да разходиш жалките си подобия на кучета, вместо да се мъчиш да ми доказваш самозаблудите си!

Още като заговори за приятелки и айфони ми стана ясно, колко зле си всъщност и в каква кутийка живееш. Когато смяташ, че един предмет от пластмаса, няколко винта, платки, батерия и екран те правят по-богат от другите, това е тотално грешна представа за живота. Телефоните служат за да може човек от точка А, да намери човек, който се намира на точка Б. С колите е същото, важно е да те закара от точка А, до точка Б. това са предмети, които не те правят различен, те хранят егото, а егото не трябва да бъде хранено. Трябва да храниш душата си, само нея ще вземеш със себе си, след като земният ти път свърши, в гроба няма да вземеш нито пари, нито дрехи, нито коли, нито телефони....там където отиваш, тези неща не са ти необходими. Гол си се родил, гол ще си отидеш. От пръстта сме направени, на пръст ще станем. Хем си с 20 години по-възрастен от мен и все още не си разбрал, как работят нещата в живота.

Ето тук отново се опитваш да ме обидиш. По-нисък от тревата си и такъв ще бъдеш и за в бъдеще, колкото и да се напъваш. Сам си си виновен за всичко в живота ти. Съжалявам, че така директно ти го казвам, но дано да ти помогне да осъзнаеш, че, ако положиш малко усилия, животът ти може да бъде като на другите. Весел, щастлив, изобилен и всяка врата пред теб ще се отваря, защото чувствата и мислите ти вибрират на тази честота.

Срамота е да си толкова необразован на твоята възраст, има книги, прочети, приложи и се наслаждавай!

Споменаваш кучетата ми, жалки били, подобия били, тази омраза която сееш навсякъде, към хората, към животните, не вреди на мен или на кучетата ми, вреди на теб. :)

Сваляш си вибрацията, енергията и се тровиш. Ако продължаваш така накрая има опасност да се разболееш, защото тровиш себе си. Не тровиш нито мен, нито кучетата ми, нито някой който обичам. Аз съм недосегаема, мен не можеш да ме пипнеш с тези жалкарски изказвания. Чела съм толкова много по тази тема и знам, защо мъжете мразят и обиждат успешните жени, защото ги карат да се чувстват малоценни. Дразнят се и завиждат, че жена е успяла в толкова много неща, а те не са се доказали дори пред родителите си, какво остава за пред света! Остава скрити мишоци като теб и си чешат езиците из интернет. 

Тези чувства са отрова, която ТИ пиеш, но очакваш другите да умрат! Глупаво разсъждаваш...!

Кученцата са ми чихуахуа, чистокръвни от Унгария, с награди, паспорти, удостоверения, родословия. Печели ли са награди и в България. Но според Г-н късо пишле, който коментира тема по която няма грам понятие, са жалки подобия и само той разбира? :DDD Толкова и разбираш, драги ми смехурко! Излагация.com

Всички предишни кученца ми бяха от улицата, БЕЗпородни и пак бяха по-възпитани и по-умни от теб! Аз поне съм сложила реална снимка, не се крия зад аватари. :))) Но щом стигна до това да обсъждаш снимката ми, освен къс, явно е и мек.....хахахахахахахахаха!

И да не бяха породисти, пак щях да си ги обичам и гледам, те не познават мизерните, токсични чувства, които ти така лекомислено раздаваш, без да знаеш, че единственият на който вредиш си ТИ!

Подарък са ми от моя близка приятелка.

И по принцип - не робувам на марки, избирам качеството. Тия марки на които се кланяш толкова заблуден, преди години никой не ги е знаел, хората правят една марка да е МАРКА! Породите на кучетата също са измислени.

Някой е казал, че това ще е порода еди-коя си, започва да я лансира, рекламира и разпространява ! Simple as that !

NIki, Reebok, Addidas, Puma и още много други, преди да станат известни брандове, никой нищо не е знаел за тях. Повече книжки трябва да четеш, пенсийка. :)

Ако пак ми отговориш някви изсмукани от пръстите ти празни думи, ще сметна, че съм права, относно изказването ми, че си отчаян и плачеш за вниманието ми!

Утре си вдигаш спареният, космат задник от продънения стол и започваш да се грижиш за себе си!

Ние околните не сме длъжни да те търпим такъв КИСЕЛЯК!

Фитнес, правилно хранене, чай с лимон и мед за детокс, разходки в природата, йога и много движениееееееее, то е здраве! Хем и няма да си дебел повече, ще имаш самочувствие!

НИКОГА НЕ Е КЪСНО! УСПЕХ !

СМАЧКАН.COM GG! GLHF!

Цял ден и цяла нощ явно не си спала, за да изтипосаш поредния си празнодумен ферман!

Уж не съм ти интересен, а с всеки следващ пост заявяваш точно обратното. Знам и кътните зъбки на лаладжийки като тебе и до момента не ме изненадваш, а следваш очакваните от мен реакции.

Не разбра ли, че не се интересувам от житието-битието ти, а ти продължаваш да изнасяш все нови и нови факти от него, както и за себе си и начина ти на мислене. 

Ясно е, че следващия ти ферман трябва да е още по-обстоен, след като не съм интересен...

• Автор

Цял ден и цяла нощ явно не си спала, за да изтипосаш поредния си празнодумен ферман!

Спинкам като бебе! Отново съдиш по себе си, но това е от годинките, чичак! Всички пенсионери имате проблеми със съня, нормално е за вас!

Ти си последната дупка на кавала и ми минаваш през....да не казвам къде, сещай се! Това, че имам дар слово и пиша по-дълбоко, цветно и смислено, не значи, че не съм спала!

Мисълта ми тече бързо, пиша бързо и въобще не ми отнема време да ти драсна, тия кратки коментарчета. Напълно нормално за нас младите хора!

Не е празнодумен текста. Просто не ти достига сивото вещество да вникнеш в написаното, затова е по-лесно да изкоментираш тая глупост, която си надрискал....

Чети пак и пак, докато го схванеш, малко бавно ти загряват реотаните. За твое добро е! Помагам ти, въпреки, че не заслужаваш, защото си злобен и завистлив!

Хрома ми е включен заради други страници с които работя и това, че пише,че съм в темата, не значи, че ти гледам злобните и завистливи коментари на секундата, минутата или там каквото си си внушил.

Направо те наврях в на кучето гъ*а ! Малко ти лошо, ама ще ти мине! Скапан трол!

За следващите път да си знаеш като предизвикваш хората в интернет само заради това, че не си пиеш лекарствата за шизофрения!

Уж не съм ти интересен, а с всеки следващ пост заявяваш точно обратното. Знам и кътните зъбки на лаладжийки като тебе и до момента не ме изненадваш, а следваш очакваните от мен реакции.

Отново като гол охлюв се опитваш натука - натам да се измъкнеш с някви лишени от всякаква логика изрази, ама не ти се получава! 

Кътните зъби може да знаеш на майка си, не на мен! Която ти е дала такова отвратително и гнусно възпитание! Срам!

Клавиатурната мишка предизвиква хората в интернет... криейки се зад монитора! Но когато същите тези хора му отговорят нормално, той не разбира от дума! И вече като му скочат и се защитят, лаладжии били ха ха :)))! Клоун! ПЪЛЕН!

Ти не си изненадан, шокиран си! Щото до сега никоя не те е поставяла на място ти! Но винаги си има първи път! Сега вече ще внимаваш срещу, кой скачаш и кого не уважаваш!

Напълно заслужено те нокаутирах! Да си знаеш!

Не разбра ли, че не се интересувам от житието-битието ти, а ти продължаваш да изнасяш все нови и нови факти от него, както и за себе си и начина ти на мислене. 

Точно така! Факти са и то не какви да е, а факти с които се гордея! Изнасят ти се, защото си в грешка и обиждаш безпричинно! Сега няма да цивриш и да си разтягаш сополите!

Плюс това информацията която съм ти дала е само и единствено в твоя ползва и помощ! Трябва да си ми благодарен, а не да мрънкаш! Сам вредиш на себе си и се тровиш! Подобно поведение води до болести, казах ти го!

Но, ако това е целта ти и това искаш, продължавай да си мислиш, че тровиш другите хора, пиейки отровата, която собственоръчно създаваш....твой проблем.

Ясно е, че следващия ти ферман трябва да е още по-обстоен, след като не съм интересен...

Въпреки, че ме нападаше, което е беше в твой минус, аз ти помогнах с каквото мога!

Оттук нататък се оправяй сам! Щом желаеш да затъваш в калта, вместо да се бориш, явно не си достатъчно зрял ! 

До тука беше, спряла съм следенето на темата! Отговор от мен повече няма да получиш, даже ще те блокирам !

По-умният винаги пръв млъква!

Желая ти здраве и да успееш да намериш изхода от лабиринта в който се луташ толкова години!

И не забравяй : " Околните и хората в интернет пространството не са ти виновни за нищо!

САМ СИ СИ ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО, което ти се случва в живота, сам си си го проектирал, сам си си го приложил в живота!

Изход има, БОРИ СЕ И ГО НАМЕРИ! Само тогава ще спреш да бъдеш нещастен, какъвто си сега!

Щастието е за всеки и не ти е необходим пропуск за там, нито пък билет!

Всичко най-добро ! Късмет !

ЧЕСТИТО!.png

Я да видим, наистина ли избяга или с трепет очакваш да чуеш неща за себе си, които надали друг ще ти каже?!

Изрина дъното с обиди и неверни квалификации в изблика си на безпомощност, яд и инат! То не бяха размери, то не бяха наивни констатации за възраст, физическо състояние, обиди на майка... и за капак ревеш за "уважение"...

Казах ли ти, че пак ще дотичаш да разкриваш още и още от това, което така или иначе отдавна знам?! Казах. Дотича ли? Дотича. И този път по-бързо разбира се, защото ти казах, че с нетърпение ще очакваш още и още... 

Интереса ти не спада, а напротив - не си виждала такъв екземпляр, който не ти ходи по гайдата и гевезелиците!

преди 2 часа, Vesii82 написа:

Спинкам като бебе! Отново съдиш по себе си, но това е от годинките, чичак! Всички пенсионери имате проблеми със съня, нормално е за вас!

Ти си последната дупка на кавала и ми минаваш през....да не казвам къде, сещай се! Това, че имам дар слово и пиша по-дълбоко, цветно и смислено, не значи, че не съм спала!

Мисълта ми тече бързо, пиша бързо и въобще не ми отнема време да ти драсна, тия кратки коментарчета. Напълно нормално за нас младите хора!

Не е празнодумен текста. Просто не ти достига сивото вещество да вникнеш в написаното, затова е по-лесно да изкоментираш тая глупост, която си надрискал....

Чети пак и пак, докато го схванеш, малко бавно ти загряват реотаните. За твое добро е! Помагам ти, въпреки, че не заслужаваш, защото си злобен и завистлив!

Хрома ми е включен заради други страници с които работя и това, че пише,че съм в темата, не значи, че ти гледам злобните и завистливи коментари на секундата, минутата или там каквото си си внушил.

Направо те наврях в на кучето гъ*а ! Малко ти лошо, ама ще ти мине! Скапан трол!

За следващите път да си знаеш като предизвикваш хората в интернет само заради това, че не си пиеш лекарствата за шизофрения!

Отново като гол охлюв се опитваш натука - натам да се измъкнеш с някви лишени от всякаква логика изрази, ама не ти се получава! 

Кътните зъби може да знаеш на майка си, не на мен! Която ти е дала такова отвратително и гнусно възпитание! Срам!

Клавиатурната мишка предизвиква хората в интернет... криейки се зад монитора! Но когато същите тези хора му отговорят нормално, той не разбира от дума! И вече като му скочат и се защитят, лаладжии били ха ха :)))! Клоун! ПЪЛЕН!

Ти не си изненадан, шокиран си! Щото до сега никоя не те е поставяла на място ти! Но винаги си има първи път! Сега вече ще внимаваш срещу, кой скачаш и кого не уважаваш!

Напълно заслужено те нокаутирах! Да си знаеш!

Точно така! Факти са и то не какви да е, а факти с които се гордея! Изнасят ти се, защото си в грешка и обиждаш безпричинно! Сега няма да цивриш и да си разтягаш сополите!

Плюс това информацията която съм ти дала е само и единствено в твоя ползва и помощ! Трябва да си ми благодарен, а не да мрънкаш! Сам вредиш на себе си и се тровиш! Подобно поведение води до болести, казах ти го!

Но, ако това е целта ти и това искаш, продължавай да си мислиш, че тровиш другите хора, пиейки отровата, която собственоръчно създаваш....твой проблем.

Въпреки, че ме нападаше, което е беше в твой минус, аз ти помогнах с каквото мога!

Оттук нататък се оправяй сам! Щом желаеш да затъваш в калта, вместо да се бориш, явно не си достатъчно зрял ! 

До тука беше, спряла съм следенето на темата! Отговор от мен повече няма да получиш, даже ще те блокирам !

По-умният винаги пръв млъква!

Желая ти здраве и да успееш да намериш изхода от лабиринта в който се луташ толкова години!

И не забравяй : " Околните и хората в интернет пространството не са ти виновни за нищо!

САМ СИ СИ ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО, което ти се случва в живота, сам си си го проектирал, сам си си го приложил в живота!

Изход има, БОРИ СЕ И ГО НАМЕРИ! Само тогава ще спреш да бъдеш нещастен, какъвто си сега!

Щастието е за всеки и не ти е необходим пропуск за там, нито пък билет!

Всичко най-добро ! Късмет !

ЧЕСТИТО!.png

Безмислено е!  

Хабиш се излишно! 🙂

преди 11 часа, Joss Bomon написа:

Я да видим, наистина ли избяга или с трепет очакваш да чуеш неща за себе си, които надали друг ще ти каже?!

Изрина дъното с обиди и неверни квалификации в изблика си на безпомощност, яд и инат! То не бяха размери, то не бяха наивни констатации за възраст, физическо състояние, обиди на майка... и за капак ревеш за "уважение"...

Казах ли ти, че пак ще дотичаш да разкриваш още и още от това, което така или иначе отдавна знам?! Казах. Дотича ли? Дотича. И този път по-бързо разбира се, защото ти казах, че с нетърпение ще очакваш още и още... 

Интереса ти не спада, а напротив - не си виждала такъв екземпляр, който не ти ходи по гайдата и гевезелиците!

Дядо Цомчо кокошките ти на село снасят ли яйца има ли какво да ядеш, че ми изглеждаш недохранен. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.