Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за мобилните телефони Siemens!

Featured Replies

Поствам тази тема защото не видях друга такава.Надявам се тук да се коментира всичко относно Сименс.

Аз лично съм с Siemens CX75.

За всички които желаят да пишат на български в своите Сименси -

Т9 на български или от сайта посветен ма М65.

Файлът се поставя в директорията на телефона

\Data\System\T9

Ползвам го от близо година и е невероятно добър понякога cool.gif .

Редактирано от m75 (преглед на промените)

Това наистина е хубаво да се събере всичко за SIEMENS в една тема.

Ето няколко ИКОНИ за SIEMENS.

Здравеите.Отскоро имам Siemens s65.Хубаво телефонче и ниамам забележки към него.Само едно нещо ме дразни-иконите му са някви шантаво сиви.Може ли някои да ми кажи как да ги сменя.Ама на прост български език sad.gif

Смяна на иконите при телефони Сименс:

1. Отваряне на скритите дискове на телефона. Става с OpenDisk, VNavigator Siemens Flex Explorer или с един Add-on за TotalCommander. Аз ползвам последния, но в момента му нямам линка. Ако те интересува мога да ти го изпратя по пощата.

2. Отваряме папката Config/japp/FlexMenu/ на телефона с някакъв файлов мениджър - VNavigator Siemens Flex Explorer, TotalCommander или WindowsExplorer. Архивираме съдържанието на папката.

3. Намираме си подходящи икони от тук или тук

4. Копираме новите икони (*.PNG) в папката Config/japp/FlexMenu/, копираме файла main.fs от комплекта на новите икони в същата папка

5. Рестартираме телефона

6. Кефим се cool.gif или повтаряме процедурата от т.3 нататък с друг набор иконки

Взето от тук

>Не запълвай форума с еднакви въпроси, на някои хора това няма да се хареса!<

Редактирано от m75 (преглед на промените)

Добре,прочетох това което си написал м75

но не ми се получава тая програма ОПЕН ДИСК като я натисна и не ми излиза ништо просто и иконката си изчезва (апак има и троянски кон)!!!

Ако можеш да ми обясниш как да си го опрая и да си сменя тия пусти иконки щото моите ми омразнаха (телефона ми е Сиеменс CX 65),аз сам с USB кабел!!!

10x предварително ако можеш да ми напишеш отговора на: shellder@абв.бг ще сам ти наи-благодарен!

Редактирано от shellder (преглед на промените)

Изтегли си ТАЗИ програма. Снея лесно можеш да видиш скритите папки в телефона.Когато програмата ти намери телефона просто отиваш в меню сервис и избираш открыть скрытые диски.След като си отвориш скритите папки следвай инструкциите на m75

vasko__1, какво значи "AT активатор"?

Ето един сайт и от мен - www.siemensmania.net :whist:

1. Отваряне на скритите дискове на телефона. Става с OpenDisk, VNavigator Siemens Flex Explorer или с един Add-on за TotalCommander. Аз ползвам последния, но в момента му нямам линка. Ако те интересува мога да ти го изпратя по пощата.

2. Отваряме папката Config/japp/FlexMenu/ на телефона с някакъв файлов мениджър - VNavigator Siemens Flex Explorer, TotalCommander или WindowsExplorer. Архивираме съдържанието на папката.

4. Копираме новите икони (*.PNG) в папката Config/japp/FlexMenu/, копираме файла main.fs от комплекта на новите икони в същата папка

5. Рестартираме телефона

6. Кефим се :B) или повтаряме процедурата от т.3 нататък с друг набор иконки

Взето от тук

Задължително ли е да имаш USB кабел? Смяната на иконите може ли да се направи с Bluetooth? Ако може, моля обяснете как :)

Можете ли да ми дадете линк за java игри за Simens m65?Моляви,че никаде нема за моя тел sad.gif

Аааа искам да попитам имам Сименс Ц65 и записах си звук от функцииката която има звукозапис .. и след това искам да го дам да ми звъни тела на тази мелодия .. но незнам как ... дайте подробни инструкции ако става ohmy.gif

Аааа искам да попитам имам Сименс Ц65 и записах си звук от функцииката която има звукозапис .. и след това искам да го дам да ми звъни тела на тази мелодия .. но незнам как ... дайте подробни инструкции ако става

Влизаш в EXPLORER в папка VOICE MEMO - там ти е звука който си записал.Влизаш в опции и от там даваш звук за звънене този който искаш

:yanim:

Какви са настройките за e-mail клиента на Siemens M75? Останалите услуги са ми настроени - GPRS, MMS, интернет. Само с тази поща не мога да се преборя... На Глобул съм, ако това е от значение.

5. Рестартираме телефона

6. Кефим се cool.gif или повтаряме процедурата от т.3 нататък с друг набор иконки

Взето от тук

Задължително ли е иконите да се качват с USB кабел, или миже да се качват с IRDA? Ако може, моля обяснете как и дали трябва някаква програмка за тази дейност? Питам дали може с IRDA защото пробвах да си включа телефона които модел е Siemens CX65 и при вклзчването в компа самия телефон изклячва. Ако може да обесните ще съм много благодарен защото вече ме издразнят стандартните иконки на мобилния ми тел. Предварително благодаря

Редактирано от Skitnika_kz89 (преглед на промените)

Задължително ли е иконите да се качват с USB кабел, или миже да се качват с IRDA?

Не съм сигурен, защото не съм пробвал, но би трябвало да може.

• 1 месец по-късно...

Ползвам Siemens ME75.

Свързвам го с компютъра чрез IrDA и Mobile Phone Manager (и Phone Explorer към него).

Та искам да си сменя иконките, обаче във въпросната папка, където трябва да сложа новите икони ('Siemens Device\Data\System\japp' - таки ми показва във Phone Explorer), няма папка с име 'FlexMenu'.

Как да процедирам?

папката се нарича Config/japp/FlexMenu/. за да я видиш трябва да отвориш скритите дискове. Тъй като нямаш кабел, опитай с SieFM да отвориш скритите дискове.

А как мога да сменя иконките, показващи заряда на батерията и обхвата?

Нещо такова примерно.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,

Защо спряхте да пишете тук?Искам да попитам как да настроя E-mail клиента на Siemens CX75 всичко друго ми е настроено интеренет GPRS MMS,но с този E-mail не мога да се преборя.

Извинявай m75 че те повтарям,но... cool.gif:angry:

Благодаря.

Намерих заобиколно решение - инсталирах Mailman. Ако ми остане време ще го преведа и на български...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.