Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за мобилните телефони Siemens!

Featured Replies

дайте линк за драйвъри за usb кабел за сименс с55

предварително благодаря :line dance:

• 2 седмици по-късно...

В момента нямам адреси с игри понеже преинсталирах скоро Windows-а, но ще помогна с друго :cheers: та първо ето как изглежда моето ново меню на моят Siemens CX70

allsiemensv12menunf7.jpg

а това са ми иконките

1bon2.png2bwa9.png3bqo2.png

4bfe7.png5blu6.png6bnd2.png

7bvs9.png8bvr2.png9byo0.png

А сега е време и за нещо полезно, а именно. това тук е малка папка която при поставяне в jar архив на игри за Нокия игрите тръгват и на Сименс, но уви не всички игри, но не малко стават като примерно Prince of Persia, Totally Spies,... Друго което ще ви дам е това. Това е шрифт за Български с който може да пишете вече и на Български примерно имената в Адресната си книга и авсякъде другаде. Файла се слага в папката system под папка t9. При мен там има само два такива понеже не ми трябват други освен за Кирилица и Латиница. Е, за сега толкова от мен. :doh:

ПП:

Дано са ви били полезни тези неща.

• 1 месец по-късно...

Здравейте аз ползвам Siemens C65 имам проблем със свързването на IRda и GSM Ако некой зане защо не може да се свърже да пише 10X

Някой да знае откъде мога да си изтегля нов firmware за me75? В официалния сайт не намерих нищо, освен упътвания.

Някой да знае откъде мога да си изтегля нов firmware за me75? В официалния сайт не намерих нищо, освен упътвания.

Някой да знаеш BackUp файловете в папката japp\FlexMenu\ ? По добре ше е да ги има че.... :S

• 4 месеца по-късно...

Еи хора имам проблем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

имам проблем имам кабел и неможе да ми се отворят скритите папки с програмите open disk и vsfe

а искам да си сменя иконите имам s75

10x за сега ако знаете нешо по вапроса кажете

имам проблем.

имам siemens st60 купих си и кабел за него, намерих си софтуер и драйвър.

всичко е ОК само че като си включа телафона към кабела не става нищо!пише, че не е намерен телефон!

какво да правя?

помогнете!

благодаря предварително!

• 6 месеца по-късно...

имам малък проблем че в дата не мога да си намеря папката систем някои може ли да ми помогне biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

имам малък проблем че в дата не мога да си намеря папката систем някои може ли да ми помогне biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

"Отключил" ли си телефона с OD_02? Имаш ли и сериен кабел? Без тия работи няма да можеш да отвориш системната папка :speak:

за сичко ми тряя сетиен кабел без трансфер на данни така ли да разбирам sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif

за сичко ми тряя сетиен кабел без трансфер на данни така ли да разбирам sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif

За трансфер на данни можеш всякакъв кабел и инфраред. Но за бъзикане по телефона ти трябва сериен кабел(той може да се ползва и за трансфер на данни).

Виж някой познат със симен S серия(там ги дават серийните кабели в комплекта).

Със всеки от трите видя кабели може да се сменят иконите.

Незнам защо не ти се откриват скритите файлове.

Пишете в Siemens фен форум

Там ще ти отговорят. :speak:

• 3 седмици по-късно...

Имам Siemens CX75 от две години и съм доволен от него. Има и недостатъци за които всеки техен полвач се сеща(например много ме дразни звука на камерата, който не може да се изключи; скоростта на блутута; тва че стерео слушалките при мп3-ките не вадят бас и т.н.) но е най-добрият избор за тези които гледат съотношението цена-качество.

По темата за иконите:

Имам Блутут, но нямам дата кабел. Изпробвах всичките програми които сте дали за да намеря скритите файлове, но нещо блутут софтуера и експлорера не могат да се разберат помежду си. Инсталирах и програмката SieFM - тя пък неще да изтрие main.fs файла и да вмъкне новите файлове в папката FlexMenu.

Моля кажете как да вмъкна иконките в папката. Ще стане ли с Блутут или да си взема и дата кабел?

• 9 месеца по-късно...

ТУК има спецялен форум за телефоните СИЕМЕНС.

http://mobile-mania.org/e107_plugins/forum/forum_viewforum.php?25

Доста популярен български сайт.

В секцията файлове може да намерите теми и доста джава приложения.

Ако имате въпроси отностно флашването и модинга на сиеменс може да попитате в Форума.

Надявам се дабъдя полезен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.