Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Темата за войната

Featured Replies

преди 14 часа, <:IdioibI:> написа:

..

Въпроса е кой е направил въпросната?

...

Че то отговора винаги е бил един и същ - тoзи който напада друг! В общия случай по-големия напада по-малкия!

• Отговори 68
  • Прегледи 8,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мдаааа, @superiority не е твой профил Също така не са твои и: @Дзвяра, @ А.Навални, @Звяра, @Old_story, @Кутин и още поне двайсет профила 

• Ми сега както личи и от новият му ник, той се идентифицира като ченге от FBI. От кой пол са ченгетата, най-добре е описано в този виц: Днес ме спря една катаджийка... Да знаете, че има и жен

• (:IдioiдI:)
    (:IдioiдI:)

Първо: Няма война, а военни действия между бивши членки на СССР.  Едната страна желае отново да е в съюз, а другата е вече във федерация.  Това по американски е гражданска война!!! => Въп

Публикувани изображения

преди 49 минути, ___ написа:

Бъркаш се! Това не е моят профил! Този потребител не го познавам! 🙂

Абе Мяу ти съвсем ни взе за канарчета тука.
Нищо лично към теб, обаче като стане дума за тая тема губиш разсъдък както и много други потребители.
Разберете че едно е да имаш позиция по определен въпрос и да я защитаваш в нормална дискусия и съвсем друго е да се чудиш с кого и за какаво да се заяждаш, да се хилиш като олигофрен на всичко което не ти изнася и не можеш да опровергаеш и да пляскаш по триста мемета всеки ден ив поечето случаидори едни и същи.

Вие не искате да водите дискусия, а да си избивате комплекстите, затова оная тема е станала един милион страници, но ако речеш да я четеш  и десет поста не би открил вкоито да има някаква стойност, и изобщо ако трябва да съм честен всяка една тема в политическия раздел е в този вид благодарение на едни и същи индивиди.

преди 1 час, ___ написа:

Бъркаш се! Това не е моят профил! Този потребител не го познавам! 🙂

Мдаааа, @superiority не е твой профил :D

Също така не са твои и:

@Дзвяра, @ А.Навални, @Звяра, @Old_story, @Кутин и още поне двайсет профила :lol6:

преди 33 минути, ivottoshev написа:

Мдаааа, @superiority не е твой профил :D

Също така не са твои и:

@Дзвяра, @ А.Навални, @Звяра, @Old_story, @Кутин и още поне двайсет профила :lol6:

Не! Грешиш!

преди 1 час, Bubbles написа:

Вие не искате да водите дискусия, а да си избивате комплекстите, затова оная тема е станала един милион страници, но ако речеш да я четеш  и десет поста не би открил вкоито да има някаква стойност, и изобщо ако трябва да съм честен всяка една тема в политическия раздел е в този вид благодарение на едни и същи индивиди.

Аз затова назад в темата написах , че е необходимо да се обърне внимание на раздела за Политика и участниците в него. 

преди 3 минути, ___ написа:

Не! Грешиш!

Аз затова назад в темата написах , че е необходимо да се обърне внимание на раздела за Политика и участниците в него. 

То че е необходимо необходимо е, ама сещаш ли се какъв ще е резултата ако това се случи?

преди 4 минути, Bubbles написа:

То че е необходимо необходимо е, ама сещаш ли се какъв ще е резултата ако това се случи?

Да, предвид факта, че масово се нарушават правилата и малко се пише конкретно по темите.

преди 1 час, ___ написа:

Не! Грешиш!

Целият форум знае, че имаш поне двайсет профила (включително изброените от мен), и не разбирам с каква цел лъжеш за нещо, което е толкова очевидно. Така изглеждаш още по-голям олигофрен.

Ако те е срам от това, което си писал от другите си профили - аз за това вина нямам. 

Достатъчно време отделих и на този ти профил. Отиваш в игнорлистата при десетките ти други "аз"  :getout: 

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Целият форум знае, че имаш поне двайсет профила (включително изброените от мен), и не разбирам с каква цел лъжеш за нещо, което е толкова очевидно. Така изглеждаш още по-голям олигофрен.

Ако те е срам от това, което си писал от другите си профили - аз за това вина нямам. 

Достатъчно време отделих и на този ти профил. Отиваш в игнорлистата при десетките ти други "аз"  :getout: 

Не разбирам защо ме обиждаш, правиш го и в другите теми. За "игнорлистата" ти какво да кажа? Ами твоя си е, когото желаете добавете. 🙂

преди 4 часа, ___ написа:

Не! Грешиш!

image.png.2002cc817ba524868c344ab73547616a.png

image.png.c75fae2c55afb7c4e46f7171ecb77c6a.png

:vacuumcleaner:

преди 2 минути, nikssi написа:

image.png.2002cc817ba524868c344ab73547616a.png

image.png.c75fae2c55afb7c4e46f7171ecb77c6a.png

:vacuumcleaner:

Да, това е моят профил! 🙂

Хубав е нали? 🙂

Ники, защо не направиш забележка на потребителя който ме обиждаш или той е от вашата групичка? 🤔

преди 11 минути, ___ написа:

Ники, защо не направиш забележка на потребителя който ме обиждаш или той е от вашата групичка? 🤔

Оплачи се бре или пусни тема за проблема.

преди 7 минути, nikssi написа:

Оплачи се бре или пусни тема за проблема.

Добре, да предположим, че се оплача и го накажат за няколко дни. Той ще влезне в другият си профил и ще продължи да ме обиждаш! 

С другите му профили кво прайм? 🤔 

Ники, благодаря за съвета, но е безмислено! :)

преди 7 часа, JohnTRIVOLTA написа:

В общия случай по-големия напада по-малкия!

по-силния/по-слабия по може да мине за общо. НО, какво по-малкият има в повече от по-голения? 

Все пак войната е продължение на политиката с други средства. 

Стана ми интересно какво мисли Дзверо за "творчеството" на потребител @bigiadri в темата за войната?!

Въпросният потребител няма нито едно мнение, което да не съдържа обидни квалификации и идиотски колажи към списващи в темата!

И да - Дзверо му лайква всички коментари! :clown:

Преди да пусна темата знаех, че няма никакъв смисъл от такава тема. 🙂

Детска градина ли заформяте?  " Моля длугалко тоя се плюва!"

То не беше сърдене триене на профили, смяна на имена, на аватарни снимки, оплаквания от този и онзи! Сърдене, сърдене, сърдене Пак ли ще се триеш? Детска градина! "Длугалко паднах защото тая се бута!" 

преди 1 час, ___ написа:

Наистина няма никакъв смисъл да пускаш подобна тема, в която да се оплакваш заради "грубо" поведение в темата за войната и същевременно до одобряваш и лайкваш подобни просташки коментари на @bigiadri, които са в нарушение правилата на форума.

Дзверо, докога с този твой двоен аршин?! ;)

Skrmbild2024-08-02205309.png.5fbc56ae9e2d2a8ffbd42d800d8b92f4.png

на 1.08.2024 г. в 20:09, ___ написа:

Предлагам да се заключи темата за войната в Украйна, причините за това са:

преди 1 час, ___ написа:

Да, прав си. Понеже:

"2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани."

преди 14 часа, чичо Сашо написа:

Пак ли ще се триеш?

Вече се е изтрил. 😁

преди 15 часа, Гост написа:

преди 14 часа, Flashback написа:

Наистина няма никакъв смисъл да пускаш подобна тема, в която да се оплакваш заради "грубо" поведение в темата за войната и същевременно до одобряваш и лайкваш подобни просташки коментари на @bigiadri, които са в нарушение правилата на форума.

Дзверо, докога с този твой двоен аршин?! ;)

Skrmbild2024-08-02205309.png.5fbc56ae9e2d2a8ffbd42d800d8b92f4.png

Кво ревеш ,бе руски троле? ВИНАГИ /запомни/, когато съм ви рисувал  за да ви се смеят всички ,то е било защото вие руските ватенки сте си въобразили ,че този форум е руски и  можете да се подигравате , обиждате  и  да го правите безнаказано. Никога НЕ съм си позволявал да обиждам вежливи хора  в темата,правя го само за такива самозабравили се като теб и ще го правя, ако някой от вас обижда  и се подиграва  личностно.Това ,че до сега само веднаж са ме банвали /справедливо/ ,а не са реагирали когато ви показвам такива каквито сте значи това което правя е в съгласие с форума.

на 2.08.2024 г. в 20:27, чичо Сашо написа:

Детска градина ли заформяте?  " Моля длугалко тоя се плюва!"

То не беше сърдене триене на профили, смяна на имена, на аватарни снимки, оплаквания от този и онзи! Сърдене, сърдене, сърдене Пак ли ще се триеш? Детска градина! "Длугалко паднах защото тая се бута!" 

Мдаа... изтри се, скри се отново мишока и изпълзя с нов профил - @Torbev . Колкото и профила да смени, все ще е лигавето дразнител и интригант.

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Мдаа... изтри се, скри се отново мишока и изпълзя с нов профил - @Torbev . Колкото и профила да смени, все ще е лигавето дразнител и интригант.

Torbev  e (или беше, не ми се проверява статуса му) друг.  Разбирам, че това е без значение за поставената цел, но все пак трябва и някаква мярка в обвиненията. Или пък не.

преди 10 минути, lebel написа:

Torbev  e (или беше, не ми се проверява статуса му) друг.  Разбирам, че това е без значение за поставената цел, но все пак трябва и някаква мярка в обвиненията. Или пък не.

Смяната , триенето и множенето на профили при него е болестно състояние. Като видя нов профил, особено създаден в часа на "великия диспут и на голямото пречистване", няма как да не направя констатация /не обвинение/. Или... на каквото си постелеш, на това ще легнеш. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.