Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:Power Point на Български?

Featured Replies

Има ли такова нещо изобщо?Някой знае ли от къде мога да го дръпна или поне ръководство за ползване на български?Ще съм Ви много-много благодарен!!! :ph34r:

Сваляш си офис пакета (няма да ти дам линк, ще ти кажа само, че го има по бг торент тракърите) :huh:

При инсталацията даваш Customize и маркираш да ти инсталира само Powerpoint. После си намираш bg language pack за конкретния офис пакет (може да е 2002, 2003) и си готов ;)

Редактирано от pemo (преглед на промените)

Има ли такова нещо изобщо?Някой знае ли от къде мога да го дръпна или поне ръководство за ползване на български?Ще съм Ви много-много благодарен!!! :)

Колега,и на мен много ми триабва,ако намериш на български ми пиши лс.

Колега,и на мен много ми триабва,ако намериш на български ми пиши лс.

Ето заповядайте:

>>>DOWNLOAD<<<

Microsoft Office 2003 Multilingual User Interface Pack - BG only представлява езиков пакет който предоставя потребителски интерфейс на български език на следните програми от системата на Microsoft Office:

Microsoft Office Word 2003

Microsoft Office Excel 2003

Microsoft Office Outlook 2003

Microsoft Office PowerPoint 2003

След инсталирането на Office 2003 Professional (английска версия) инсталирате си този пакет като поставите отметка в полето срещу Bulgarian

Ето заповядайте:

>>>DOWNLOAD<<<

Microsoft Office 2003 Multilingual User Interface Pack - BG only представлява езиков пакет който предоставя потребителски интерфейс на български език на следните програми от системата на Microsoft Office:

След инсталирането на Office 2003 Professional (английска версия) инсталирате си този пакет като поставите отметка в полето срещу Bulgarian

;)biggrin.gif тихо... правих този рип преди две години (Пет Юни 04, 2004 11:48 am) , да не се обидят от представителството на Microsoft в България... :down:

Аз ползвам направо преведен целия пакет на майкрософт 2003. Не разбирам защо да слагам английска версия и след това да я превеждам след като си има готова българска :clap:

Аз ползвам направо преведен целия пакет на майкрософт 2003. Не разбирам защо да слагам английска версия и след това да я превеждам след като си има готова българска :P

Колега искам да те питам нещо много важно-ако имам оригиналния пакет MS Office 2003 както си е на английски,и искам да си инсталирам българската версия-трябва ли да деинсталирам оригиналния пакет?Т.е. мога ли да имам на компа си два офис пакета -оригиналния и на български?От къде мога да намеря българската версия и как да си я инсталирам,че много ми трябва?

Редактирано от krasiika (преглед на промените)

Колега искам да те питам нещо много важно-ако имам оригиналния пакет MS Office 2003 както си е на английски,и искам да си инсталирам българската версия-трябва ли да деинсталирам оригиналния пакет?Т.е. мога ли да имам на компа си два офис пакета -оригиналния и на български?От къде мога да намеря българската версия и как да си я инсталирам,че много ми трябва?

До колкото разбирам искаш да имаш и двата офиса на една ОС, но не съм пробвал товаи не знам. Не ти пречи да пробваш.

Аз ползвам направо преведен целия пакет на майкрософт 2003. Не разбирам защо да слагам английска версия и след това да я превеждам след като си има готова българска :nono:

Защото не всеки има като теб и мен има Корпоративната версия на Български, която не иска активация на продукта след инсталиране, затова се слага първо Английската такава и след това пакета за БГ интерфейс и се получава същия ефект

cool.gif

Ето заповядайте:

>>>DOWNLOAD<<<

Същото съм дал и аз,само че качено при мене.

Защото не всеки има като теб и мен има Корпоративната версия на Български, която не иска активация на продукта след инсталиране, затова се слага първо Английската такава и след това пакета за БГ интерфейс и се получава същия ефект

cool.gif

Честно казано незнам дали е корпоративна, но досега съм ползвал два пакета ХР и 2003, но не са ми искали активация а само сериен номер. Серийния номер на българския и английския офис 2003 е един е същ (поне при мен е така).

В нета се мотае една Office 2003 All in one,превода който сме дали аз и Dumper става за него 100%.

• 4 месеца по-късно...

И само да попитам защо някой от вас двамата (визирам Dumper и Еди) не е така добър да сподели тази прекрасна българска корпоративна версия на офиса с нас простолюдието да му се изкефим и ние де

П.П. без серийния номер много ясно

И само да попитам защо някой от вас двамата (визирам Dumper и Еди) не е така добър да сподели тази прекрасна българска корпоративна версия на офиса с нас простолюдието да му се изкефим и ние де

П.П. без серийния номер много ясно

Ами как да го направя? Ела и ще ти я дам заедно със серийния номер, защото без него не става освен ако не я кракнеш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.