Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Много са ни даскалите?

Featured Replies

преди 9 часа, Гoст написа:

За жалост с копейки на власт все повече такива случки се очакват. Списъците на вгъзраждане са си съвсем реални, съдържат имена и адреси набрани чрез доноси от най-гнусярската прослойка на обществото...

Чакай малко. Този списък Възраждане ли са го правили, или участващите в него сами са написали имената си и са положили подписи в него?

• Отговори 91
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Учителите не са много дже последната информация която имам е, че конкретно в България има недостиг на кадри. Колкото до лгбт простотията тук съ съгласен че тя няма място в училищата а тия които са с

• Много са не даскалите ами депутатите приемащи недомислени закони както тоя. А да преследваш някой за изказване на мнение против който и да било закон както и да го наречеш фашизъм, сталинизъм и т.н. н

• Те са едни и същи. 

Публикувани изображения

• Автор

Добро утро. Става още много, много по-интересно. Освен фалшификацията с "подписване" на преподаватели, които въобще не са участвали в подписката...Явно никой не е чел самият списък. Прави впечатление, че не малко от списъка са...кадри, които живеят и преподават на запад(ако въобще са преподаватели, нищо чудно подписката и данните да са в по-голяма степен фалшиви, отколкото предполагах). Т.е. това са някои, които искат от чужбинско да бъде пробутвано извращество на децата на България.

преди 4 часа, Sliderum2 написа:

Добро утро. Става още много, много по-интересно. Освен фалшификацията с "подписване" на преподаватели, които въобще не са участвали в подписката...Явно никой не е чел самият списък. Прави впечатление, че не малко от списъка са...кадри, които живеят и преподават на запад(ако въобще са преподаватели, нищо чудно подписката и данните да са в по-голяма степен фалшиви, отколкото предполагах). Т.е. това са някои, които искат от чужбинско да бъде пробутвано извращество на децата на България.

А защо реши, че са работещи в чужбина?! От целия списък, може да има към 10-20, които са писали чужди университети. Останалите са все от български университети.

Един от "разписалите" се в списъка, цитирам Стефан Радев, докторант, Медицински университет - София:

Не съм се подписвал в този списък!

Чудих се дали изобщо да се занимавам, но като разбрах, че има и други "разписани" хора в моето положение, които обаче ги е страх или срам да говорят, защото смятат, че сами ще трябва да се изправят срещу добре смазана машина от добре финансирани ЛГБТ фондации, НПО-та, медии... Е, мен не ме е страх и вярвам, че човек не трябва да си мълчи, а да говори истината.

Вчера един колега от Софийския университет ме попита вярно ли съм се подписвал в списъка против новоприетия закон, забраняващ хомосексуалната пропаганда в училище. Аз първоначално бях малко в шок, тъй като, първо, изобщо не знаех, че има поименен списък (само бях чувал по новините, че се размотават някакви списъци от "хиляди академици" против закона, но не ги бях разглеждал).

Проверих списъка, изготвен от Станимир Панайотов и Стойо Тетевенски. 

И наистина видях, че ме има записан там с имената ми по лична карта и длъжността ми - докторант в Медицински университет.

А истината е, че аз не само че категорично НЕ съм се подписвал против закона, забраняващ хомосексуалната пропаганда в училище, ами даже миналата седмица специално бях отишъл в комисия в НС по темата, за да споделя становище (в лично качество и на една организация, на която съм член) в ПОДКРЕПА на закона и ПРОТИВ хомосексуалната пропаганда в училище!

Което е още по-нагло и безсрамно да се намесва името на университета ми зад такива политически позиции. Аз, като се изказвах в комисията, не съм си позволявал да намесвам Медицинския университет, в който работя и преподавам, но в този списък се оказах разписан точно като представител на Медицински университет.

Не знам как съм попаднал в този списък. Но знам, че аз никога не съм попълвал и подписвал подобен списък, нито съм позволявал някой друг да ме запише.

В това отношение съвестта ми е чиста.

В последствие разбрах, че има и други "разписани" хора, които като мен никога не са се разписвали и не са се съгласявали да ги впишат, но които се страхуват (или срамуват) да излязат напред. Е, мен не ме е страх, нито срам.

Даже смятам, че да си мълча за присъствието на името ми и името на моята Алма Матер, на която дължа медицинското си образование, да стои записано в списък в защита на хомосексуално образование в училище е изключително срамно нещо, което петни и моето име, но и това на университета, защото Медицински университет няма НИЩО ОБЩО, нито с темата, нито с училищна хомосексуална пропаганда.

Не знам дали този, който ме е записал в списъка, го е направил нарочно или случайно, но аз лично нямам АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С ТОЗИ СПИСЪК и КАТЕГОРИЧНО ОТХВЪРЛЯМ ВСЯКАКВИ ВРЪЗКИ С НЕГО.

И за да е още по-ясно, възнамерявам да предприема всички позволени ми от закона действия да защитя името си, като планирам с помощ от приятели юристи да подам сигнал до Прокуратурата за злоупотреба с личните ми данни и също така лично да заведа дело към Станимир Панайотов и Стойо Тетевенски, за които пише, че са изготвили и разпространили из медиите списъка, за накърняване на достойнството ми, обвързвайки името ми със защита на училищна хомосексуална пропаганда.

Ще искам в съда най-малкото господата Станимир Панайотов и Стойо Тетевенски да се извинят на мен и най-вече на ръководството на Медицински университет задето го намесват в политически въпрос в защита на сексуализирането на ученици.

Авторите на списъка е изключително безотговорно да публикуват списък с 666 души (без мен) и да го разпространяват по медиите без да проверят дали реално въпросните хора са тези, за които се представят, след като, доколкото видях в списъка, се събират имейли и телефони. Мен никой не ме е питал, нито по телефон, нито по мейл дали аз съм попълнил анкетата, и ми е интересно този, който я е попълнил, кой имейл и телефон е сложил (ще ми е интересно да го разберем в съда).

Съветвам и други приятели и колеги от академията внимателно да проверят дали случайно и те да не се окажат присъстващи в този списък. Да не се окаже, че в защита на хомосексуална пропаганда в училище са им се подписали десетина човека и после са решили, че техните неподозиращи колеги също са съгласни и не биха имали против тяхното име също да го включат в такъв срамен списък.

А по темата за влиянието на хомосексуалната пропаганда мога да говоря много, тъй като самият аз съм човек, който е пострадал от хомосексуална пропаганда, която в тийнейджърските ми години ме бе вкарала в подобен безплоден начин на живот, който пропиля над 3 години от живота ми.

Мога да говоря много и по темата за дискриминацията и омразата към "различните" в България, тъй като докато бях изрусен активен хомосексуалист върху мен не е имало никаква дискриминация, нито омраза от обикновените българи, но в момента, в който започнах да задавам определени въпроси към хора от т.нар. "ЛГБТ общество" и да работя върху себе си по това да спра да правя хомосексуални действия (слава Богу успешно и впоследствие и хомосексуалните желания изчезнаха), към мен се отприщиха вълни от дискриминация и език на омразата от същите тези "защитници на права", че съм интернализиран хомофоб", че съм "бягал от себе си", че "не съм приемал себе си", че съм мразил себе си, а да не говорим за по нецензурни изрази, като "латентен п...с или нали знаеш, че няма бивши полицаи и п....си..

Бившите хомосексуалисти не са добре дошли в "ЛГБТИ+ обществото".

Може би защото аз - и много други бивши хомосексуални хора, които познавам, някои от които дори вече си имат истинско семейство с жена и деца, сме изключително неудобни за ЛГБТИ+ обществото, тъй като сме живо доказателство, оборващо "модерните догмите", че "си роден така" и че ако си тръгнал по един път, ако поискаш - имаш свободната воля да го промениш.

Явно бившите хомосексуалисти не сме достатъчно "различни" и нашите права няма нужда да се защитават.

Моят опит показва, че няма по-големи разпространители на омраза и разделение към различните (а и в обществото като цяло) от хората, самоопределили се за "Защитници на различните", които получават заплата за това.

Разбираемо е и по тази тема познавам много бивши хомосексуалисти, които имат много какво да кажат, но поради стигма не искат да го кажат.

Е, отново мен не ме е страх и вярвам, че човек не трябва да си мълчи, а да говори истината.

преди 26 минути, Flashback написа:
Моят опит показва, че няма по-големи разпространители на омраза и разделение към различните (а и в обществото като цяло) от хората, самоопределили се за "Защитници на различните", които получават заплата за това.

А добър ден!

Тия нищо не защитават, само врякат напред назад заучено фрази и си пълнят гушите.

• Автор
преди 6 часа, Петър Ангелов написа:

А защо реши, че са работещи в чужбина?! От целия списък, може да има към 10-20, които са писали чужди университети. Останалите са все от български университети.

Ами прочети го най-сетне този списък, стига да го имаш, откакто "порасна". В началото уж беше 460, после някак си скочиха на над 800, след като беше огласено че е изпратен с 460. Направо си мирише на нагласена работа, фалшификация, злоупотреба с лични данни от съставителите и какво ли още не.

преди 2 часа, Bubbles написа:

А добър ден!

Тия нищо не защитават, само врякат напред назад заучено фрази и си пълнят гушите.

За мен са болни хора. И трябва да се лекуват. Иначе болестта им е заразна. Трябва да се обяви световна епидемия от тяхната болест, а не от ковид и маймунски шарки.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Ами прочети го най-сетне този списък, стига да го имаш, откакто "порасна". В началото уж беше 460, после някак си скочиха на над 800, след като беше огласено че е изпратен с 460. Направо си мирише на нагласена работа, фалшификация, злоупотреба с лични данни от съставителите и какво ли още не.

Какво да му чета - име и до него институцията (университет или други) където работи човека. На базата на това е грното ми твърдение.

• Автор
преди 9 минути, Петър Ангелов написа:

Какво да му чета - име и до него институцията (университет или други) където работи човека. На базата на това е грното ми твърдение.

Може да има 10-20, е спекулация, не твърдение. Значи, всъщност си правиш вятър на устата само, не си прегледал целият списък. Не става само да го завлачиш от началото до края с мишката и да кажеш че си го прочел.

преди 21 часа, ivottoshev написа:

Чакай малко. Този списък Възраждане ли са го правили, или участващите в него сами са написали имената си и са положили подписи в него?

Тъпотошеф, никой няма право да публикува списъци с чужди имена и адреси. Това е лична информация и някой от вгъзраждане я е придобил по криминален начин (тайно), пуснат анонимно от някоя от партийните профили с цел да се навреди на хората от този списък излагайки имената им публично, така че всякакви ненормалници, ако решат да могат ги намерят и да се саморазправят. Вече имаше човек, който каза, че получавал заплахи за живота си.

преди 33 минути, Гoст написа:

Тъпотошеф, никой няма право да публикува списъци с чужди имена и адреси. Това е лична информация и някой от вгъзраждане я е придобил по криминален начин (тайно), пуснат анонимно от някоя от партийните профили с цел да се навреди на хората от този списък излагайки имената им публично, така че всякакви ненормалници, ако решат да могат ги намерят и да се саморазправят. Вече имаше човек, който каза, че получавал заплахи за живота си.

Ахахаха, ето кой пръв публикува въпросните списъци публично с всички имена, всеки може да ги прочете от първоизточника🤡🤡🤡

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsd6LjWe7_yX55svpyS5WDdK0c8_xY5qy0mZNLZR-9yIw20w/viewform

To стана като виц: 

🤣🤣🤣

image.png.52d31b0a5684cb1aa329b1d6de0881dc.png

• Автор

Мчи то нема лични данни. Няма всичките имена, няма ЕГН, няма описание на външен вид, няма описание на пола, няма семейно положение, няма информация дали още имат българско гражданство, няма адрес по местоживеене, няма и самият подпис.

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Може да има 10-20, е спекулация, не твърдение. Значи, всъщност си правиш вятър на устата само, не си прегледал целият списък. Не става само да го завлачиш от началото до края с мишката и да кажеш че си го прочел.

Айде за втори път да те питам - какво да му гледам?! Написах вече какво има в него (да не повтарям). Освен ако не познаваш всеки един от списъка лично, не виждам какво можеш да кажеш за тях.

• Автор
преди 21 минути, Петър Ангелов написа:

Айде за втори път да те питам - какво да му гледам?! Написах вече какво има в него (да не повтарям). Освен ако не познаваш всеки един от списъка лично, не виждам какво можеш да кажеш за тях.

Не си написал нищо. Ако действително си броил, ще напишеш точен брой. Още нещо друго. Медийно поне първоначално, пък и в последствие беше представено в много от медиите, че списъкът е от учители. Като някак между редовете трябваше да е внушено, че това са тези, преподаващи на децата. Въобще не се оказва така. Има такива, които вероятно въобще не преподават, а много от преподаващите, са в сферата на висшето образование, така че потребителите им обичайно са пълнолетни. Какъв им е интереса към децата в случая. А дали няма и интерес да се злепоставят действителните учители в началните училища? Явно тази конспирация и фалшификация преследва много цели, включително политически.

преди 2 часа, Flashback написа:

Ахахаха, ето кой пръв публикува въпросните списъци публично с всички имена, всеки може да ги прочете от първоизточника🤡🤡🤡

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsd6LjWe7_yX55svpyS5WDdK0c8_xY5qy0mZNLZR-9yIw20w/viewform

To стана като виц: 

🤣🤣🤣

image.png.52d31b0a5684cb1aa329b1d6de0881dc.png

Начинът по който вгързраждане публикува тези данни е скандален, защото е повече от ясно каква беше целта на това да публикуват списъка от своята страница, а именно за да разгневят оркоробските си орангутани. Простаците само това чакат, да прочетат списъци напълнени с народни врагове, а от поста на вгъзраждане и маниера, с който са публикували списъците крещят като призив за саморазправа. Същото се вижда и под коментари в страницата им, което се толерира. Това е престъпен начин да гониш политически дивиденти, като сееш раздори и насъскваш български граждани едни срещу други и поставяш в заплаха неприкосновенността на нечий личен живот. Вижда се каква омраза, псувни и простотия и сега се излива от оркофилските планктони в коментари под статии и във форуми към подписалите се. Да те заплашва цялата оркоробска миризлива сган теб и твоето семейство, че си се подписал според теб шега ли е?

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Мчи то нема лични данни. Няма всичките имена, няма ЕГН, няма описание на външен вид, няма описание на пола, няма семейно положение, няма информация дали още имат българско гражданство, няма адрес по местоживеене, няма и самият подпис.

Като трите имена и работното място според теб не са лична информация, дай си тук сега трите имена и адреса на местоработата ти.

преди 10 минути, Гoст написа:

Начинът по който вгързраждане публикува тези данни е скандален

Не, скандално е, че са използвани неправомерно имената на хора които дори не са се подписали.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Не, скандално е, че са използвани неправомерно имената на хора които дори не са се подписали.

И да има такова нещо, вече няма да се знае кой със сигурност се е подписал и кой не, много хора се уплашиха след като почна тормоза върху някои от подписалите се и семействата им. Това постигна фашистката оркоробска сган простаци, тръгнаха да заплашват интелектуалци български учители и сега естествено, че тези хора от чувство за страх ще дададт на заден ход. Така действат фашстките режими, насъскват последователите си към лична саморазправа с политическите опоненти.

преди 5 минути, Гoст написа:

И да има такова нещо, вече няма да се знае кой със сигурност се е подписал и кой не, много хора се уплашиха след като почна тормоза върху някои от подписалите се и семействата им. Това постигна фашистката оркоробска сган простаци, тръгнаха да заплашват интелектуалци български учители и сега естествено, че тези хора от чувство за страх ще дададт на заден ход. Така действат фашстките режими, насъскват последователите си към лична саморазправа с политическите опоненти.

Значи са постигнали нещо положително все пак. :)

преди 18 минути, Bubbles написа:

Значи са постигнали нещо положително все пак. :)

Във Франция има ли подобни абсурдни закони и как биха реагирали хората там при такъв закон? Във филмите на французите цари тотален разврат, даже и във филмите за подрастващи. Как им седиш с тоя морал дето уж го имаш там не те знам...

преди 1 минута, Гoст написа:

Във Франция има ли подобни абсурдни закони и как биха реагирали хората там при такъв закон? Във филмите на французите цари тотален разврат, даже и във филмите за подрастващи. Как им седиш с тоя морал дето уж го имаш там не те знам...

За съжаление такъв закон няма, но надеждата умира последна.

преди 29 минути, Bubbles написа:

За съжаление такъв закон няма, но надеждата умира последна.

Ама ти си много нагъл. Като няма такъв закон, прибирай се тук в Бг.

Кво стоиш при тия ЛГБТ пропагандатори, те ще ти развратят децата. 

Седнал тук да ми защитава популистите от България като същевременно взима френска заплата и децата му учат и живеят там.

преди 6 минути, Mediterranean написа:

Ама ти си много нагъл. Като няма такъв закон, прибирай се тук в Бг.

Кво стоиш при тия ЛГБТ пропагандатори, те ще ти развратят децата. 

Седнал тук да ми защитава популистите от България като същевременно взима френска заплата и децата му учат и живеят там.

Е де по-кротко, що ме хапеш ся?
Питах те вчера нещо, не ми отговори, да питам ли пак или няма смисъл?

преди 58 минути, Bubbles написа:

Е де по-кротко, що ме хапеш ся?
Питах те вчера нещо, не ми отговори, да питам ли пак или няма смисъл?

Нямам. Ако имах, щях да съм ги споменала досега, защо да ги крия.

Мъжете си криете децата, не жените.

преди 31 минути, Mediterranean написа:

Нямам. Ако имах, щях да съм ги споменала досега, защо да ги крия.

Мъжете си криете децата, не жените.

Ами като заимаш ще ме разбереш защо съм против тия неща.
Защо пък реши че мъжете крием дали имаме деца? Нещо много кофти мнение май имаш за нас, да не си някоя феминистка?

преди 17 минути, Bubbles написа:

Ами като заимаш ще ме разбереш защо съм против тия неща.
Защо пък реши че мъжете крием дали имаме деца? Нещо много кофти мнение май имаш за нас, да не си някоя феминистка?

Ти освен да говориш със заучени клишета, друго можеш ли!? 

Само феминистките ли имат право да имат лошо мнение за мъжете????

Обикновените жени нямат ли право?????????

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.