Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Много са ни даскалите?

Featured Replies

преди 2 минути, Mediterranean написа:

Ти освен да говориш със заучени клишета, друго можеш ли!? 

Само феминистките ли имат право да имат лошо мнение за мъжете????

Обикновените жени нямат ли право?????????

Що клишета?Аз обикновена жена с лошо мнение за мъжете не познавам.
В такъв случай остава да си лесби, това би обяснило и неодобрението ти към този закон който обсъждаме тук.

• Отговори 91
  • Прегледи 4,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Учителите не са много дже последната информация която имам е, че конкретно в България има недостиг на кадри. Колкото до лгбт простотията тук съ съгласен че тя няма място в училищата а тия които са с

• Много са не даскалите ами депутатите приемащи недомислени закони както тоя. А да преследваш някой за изказване на мнение против който и да било закон както и да го наречеш фашизъм, сталинизъм и т.н. н

• Те са едни и същи. 

Публикувани изображения

преди 4 минути, Bubbles написа:

Що клишета?Аз обикновена жена с лошо мнение за мъжете не познавам.
В такъв случай остава да си лесби, това би обяснило и неодобрението ти към този закон който обсъждаме тук.

Лепи етикети на децата си, ясно ли ти е!

Опитваш се да си обясниш елементарно всичко, защото в твоя елементарен свят няма място за сложни неща като критично мислене. 

Нито съм лесби, нито съм нещо друго, което ще ме наречеш.

Елементарник! 

преди 13 минути, Bubbles написа:

Аз обикновена жена с лошо мнение за мъжете не познавам.

Ами запознай се и се ожени за нея тогава! 

image.png.af0c9a0c7d9d3ce12cc108778eaafd63.png

преди 33 минути, Mediterranean написа:

Лепи етикети на децата си, ясно ли ти е!

Опитваш се да си обясниш елементарно всичко, защото в твоя елементарен свят няма място за сложни неща като критично мислене. 

Нито съм лесби, нито съм нещо друго, което ще ме наречеш.

Елементарник! 

Ами запознай се и се ожени за нея тогава! 

Вече съм женен за много по-красива жена от това нещо на снимката.

И да ти кажа сега : Не аз съм този който поставя всички мъже под общ знаменател и ги обявява за тъпаци, така че ако моето мислене е елементарно помисли си какво е твоето.
Също така ако и в живота се държиш по този начин по който се държиш сега тук с мен при все че винаги съм се държал уважително към теб не се и учудвай че мъжете е държат кофти с теб.
Има един много точен за твоя случай лаф : На кривата ракета космоса й крив.
Оправи си отношението, ако не можеш лошо за теб.

И накрая : Не намесвай децата ми ако обичаш.

• Автор

Добро утро. Нещо се е завъртяла среднощна свада. Нали може да го правите на ЛС. Ако, обичате.

Историята учи, че дим без огън няма. За да завърша тази част от темата, когато някой се държи като нещо което твърди че не е, значи или че не го осъзнава, или че лъже.

преди 12 часа, Mediterranean написа:

Ама ти си много нагъл. Като няма такъв закон, прибирай се тук в Бг.

Кво стоиш при тия ЛГБТ пропагандатори, те ще ти развратят децата. 

Седнал тук да ми защитава популистите от България като същевременно взима френска заплата и децата му учат и живеят там.

Лицемерието му е с космически пропорции. Преди време същият каза, че е за задължителната казарма, защото там се възмъжавало, ама като стана дума да го питам дали сам би отишъл в казарма (не е ходил) почна с оправдаванията как него нямало смисъл да го закачат, видиш ли бил възрастен вече за тия неща, нямало за кога (а е в 30-те си някъде).

преди 1 час, Гoст написа:

Лицемерието му е с космически пропорции. Преди време същият каза, че е за задължителната казарма, защото там се възмъжавало, ама като стана дума да го питам дали сам би отишъл в казарма (не е ходил) почна с оправдаванията как него нямало смисъл да го закачат, видиш ли бил възрастен вече за тия неща, нямало за кога (а е в 30-те си някъде).

Моето лицемерие?
Ти май забрави кой си а?

преди 13 часа, Bubbles написа:

Също така ако и в живота се държиш по този начин по който се държиш сега тук с мен при все че винаги съм се държал уважително към теб не се и учудвай че мъжете е държат кофти с теб.
Има един много точен за твоя случай лаф : На кривата ракета космоса й крив.
Оправи си отношението, ако не можеш лошо за теб.

Да ми лепиш етикет, че съм феминистка, само защото съм изказала мнение, което според теб могат да имат само някакви си илюзорни феминистки, после да ме питаш "ти да не си лесби?" е уважително отношение според теб!?!

Ти явно си много елементарен човек и дори не разбираш, че си такъв.

преди 39 минути, Mediterranean написа:

Да ми лепиш етикет, че съм феминистка, само защото съм изказала мнение, което според теб могат да имат само някакви си илюзорни феминистки, после да ме питаш "ти да не си лесби?" е уважително отношение според теб!?!

Ти явно си много елементарен човек и дори не разбираш, че си такъв.

Етикет? Просто предположих.
Казах ти такива жени не познавам и затова ми е интересно защо така слагаш всички мъже под общ знаменател.
Хайде чакам отговор, ама надали и ще получа.

преди 6 часа, Bubbles написа:

Моето лицемерие?
Ти май забрави кой си а?

Да, лицемерен си от тук до Луната. Правиш се на много добър с хората докато си в някаква фаза да си им приятел и да си търсиш приятели, пишеш си с тях по темите и се правиш на интелигентен, а после им говориш зад гърба в други теми. Лично съм го изпитвал. Аз поне ти се извиних веднъж, че си изпуснах нервите, но вече няма да си ги държа. И откакто вза да ми говориш и на "муци", което казвайки го на друг мъж си е чиста проба за провокации с намеци и простотия, съвсем ми падаш в очите. Не зацепваш как се излагаш, даже и пред жена. Приятно беше като те постави веднага на място, че си прост. Нула мислене, емоционална интелигентност и т.н.. Един Ганьо дето сочи с пръсти, а даже не ще да иде на казармата дето сам я препоръчва и иска да е задъжителна ама за другите. Още да изброявам ли защо си лицемерен?

преди 1 час, Гoст написа:

Да, лицемерен си от тук до Луната. Правиш се на много добър с хората докато си в някаква фаза да си им приятел и да си търсиш приятели, пишеш си с тях по темите и се правиш на интелигентен, а после им говориш зад гърба в други теми. Лично съм го изпитвал. Аз поне ти се извиних веднъж, че си изпуснах нервите, но вече няма да си ги държа. И откакто вза да ми говориш и на "муци", което казвайки го на друг мъж си е чиста проба за провокации с намеци и простотия, съвсем ми падаш в очите. Не зацепваш как се излагаш, даже и пред жена. Приятно беше като те постави веднага на място, че си прост. Нула мислене, емоционална интелигентност и т.н.. Един Ганьо дето сочи с пръсти, а даже не ще да иде на казармата дето сам я препоръчва и иска да е задъжителна ама за другите. Още да изброявам ли защо си лицемерен?

После като ти кажа че си тъпак се сърдиш...
Ти си типична жена бе сладур, искаш честност а като ти кажа истината се сърдиш, оня твоя с тристате акаунта е същия.
И какво уважение търсиш като сам се определяш като трол? Казал съм ти - В нормален форум отдавна щеше да си история.

преди 1 час, Bubbles написа:

После като ти кажа че си тъпак се сърдиш...
Ти си типична жена бе сладур, искаш честност а като ти кажа истината се сърдиш, оня твоя с тристате акаунта е същия.
И какво уважение търсиш като сам се определяш като трол? Казал съм ти - В нормален форум отдавна щеше да си история.

А споменах ли и колко си нагъл? Сега ме наричаш жена, тъпак и кво ли не. Аргументрациите ти в темата и не само тази винаги започват да се свеждат само до обиди в един момент нататък, а това е всичко друго, но далеч от чертите на един интелигентен човек и то точно по космополитни теми като тази се разбира на кой колко му е акъла. Колкото до троленето, общо взето троля турбо балъците. Сети се ти сега какъв си, ако си се почувствал изтролен от мен.

преди 1 минута, Гoст написа:

А споменах ли и колко си нагъл? Сега ме наричаш жена, тъпак и кво ли не. Аргументрациите ти в темите почват да се свеждат само до обиди. Колкото до троленето, общо взето троля турбо балъците. Сети се ти какъв си, ако се чувстваш изтролен.

Истината не може да е обида, ти сам си се обидил, аз нямам вина за това.

Да се върнем на темата, пак гласувайте за ппдб :

https://vm.tiktok.com/ZGe3oa7Cd/

преди 10 часа, Гoст написа:

Лицемерието му е с космически пропорции. 

@Гражданин, ти понеже не си лицемерен, я ни кажи защо си изтри предишният профил? Чакай да припомня на аудиторията, че някой може и да не знае с какъв индивид си комуникира:

Според теб еничарството е било нещо прекрасно:

на 10.01.2024 г. в 10:45, Гост написа:

еничарите не са живяли зле, а са били третирани като привилегирована каста

на 10.01.2024 г. в 23:42, Гост написа:

Даже не е изключено някои деца сами да са искали да станат еничари, а не слуги на родителите си 

Също така Левски е бил рекетьор, а не национален герой, и освен това историята била фалшифицирана:

на 8.01.2024 г. в 23:26, Гост написа:

Ето ти още да четеш https://www.лъжец.бг/2019/04/08/васил-левски-от-рекетьор-до-национале/ , за да видиш, че не малко хора ги приказват тези работи. Не съм виновен, че историята се фалшифицира. 

И накрая (но не на последно място), УЖ си демократ, но само ако волята на народа съвпада с вижданията ти:

1087254709_.png.d9ea23328618729ee83db24520557ce8.png

преди 59 минути, Гoст написа:

А споменах ли и колко си нагъл? Сега ме наричаш жена, тъпак и кво ли не. Аргументрациите ти в темата и не само тази винаги започват да се свеждат само до обиди в един момент нататък, а това е всичко друго, но далеч от чертите на един интелигентен човек и то точно по космополитни теми като тази се разбира на кой колко му е акъла. Колкото до троленето, общо взето троля турбо балъците. Сети се ти сега какъв си, ако си се почувствал изтролен от мен.

Първо ми задава един личен въпрос, после ми напомня за него и държи да отговоря, определя ме каква съм според него - един обиден етикет, втори обиден етикет ... сега следва втори въпрос...

Същевременно мисли, не, сигурен е, че се е държал уважително с мен. 😆

Ето такива са поддръжниците на популистките закони  на Ким Чен Унката и Белокосия плямпалник.

преди 14 часа, Mediterranean написа:

Първо ми задава един личен въпрос, после ми напомня за него и държи да отговоря, определя ме каква съм според него - един обиден етикет, втори обиден етикет ... сега следва втори въпрос...

Същевременно мисли, не, сигурен е, че се е държал уважително с мен. 😆

Ето такива са поддръжниците на популистките закони  на Ким Чен Унката и Белокосия плямпалник.

ezgif-4-238693e57e.gif.97a4e253d120e6064c9a722db12bfebc.gif

преди 15 часа, Bubbles написа:

Истината не може да е обида, ти сам си се обидил, аз нямам вина за това.

Значи ако кажа, че жена ти е крава и ти сам се обидиш аз няма да имам вина за това, така ли?

преди 2 часа, Bubbles написа:

ezgif-4-238693e57e.gif.97a4e253d120e6064c9a722db12bfebc.gif

Тоя не знае как да се прекръсти и се преструва, че се кръсти.

Ей такива сте всичките защитници на закона, хал хабер си нямате от нищо, но имитирате че нещо знаете.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.