Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко време най-много се говори по телефон, без да вреди.?Колко е максимумът?

Featured Replies

Не знам дали в този раздел , но темата ме интересува , защото имам човек с който мога да разговарям с часове. След коя минута вече става вредно?

преди 10 минути, Веси Филипова написа:

Не знам дали в този раздел , но темата ме интересува , защото имам човек с който мога да разговарям с часове. След коя минута вече става вредно?

Веси, Веси!

Ако и оная работа я вършехме ей така, както си написала "с часове", щяхте да бъдете най щастливите жени на планетата  Земя! Нали си чувала оная приказка "кой за каквото си мисли"

Ти остави личния праг на дискомфорт ами помисли за прага на околните. Най-мразя сутрин когато отивам на работа и още не съм се събудил напълно или след обяд когато се прибирам вече уморен някой тъпак или тъпачка през целия път да дрънка по телефона и да не млъква.

преди 1 час, ined написа:

Ти остави личния праг на дискомфорт ами помисли за прага на околните. Най-мразя сутрин когато отивам на работа и още не съм се събудил напълно или след обяд когато се прибирам вече уморен някой тъпак или тъпачка през целия път да дрънка по телефона и да не млъква.

Никога няма да разбера това... Какво толкова имат да говорят? Преди време ми се наложи да пропътувам от крайна до крайна спирка на тролей № 2 в София. Докато чаках на последната спирка - Борово дойде една която говореше по телефона. Качи се, слязохме на другата последна - Хаджи Димитър тръгна нанякъде но продължаваше да говори! Маршрута е някъде към 1 час но с трафика, беше обяд да сме пътували 1 час и 10 минути! Но в тролея говореше тихо иначе щяха да я овикат задължително! Защото особено сутрин има доста, жени естествено дето на висок глас обясняват как точно е станала, какво е правила и т.н.Толкова е неприятно и грозно! Това е откачена работа! Няма ли с какво да се занимават тия жени бе!?

преди 1 час, Веси Филипова написа:

Не е беда или поне не е голяма беда да се разговаря с часове, но не е добре докато набираш, слушалката да ти е на ухото. Тогава сигналът е най-силен. 

След коя минута вече става вредно?

Още от първата секунда. 

Разбира се - в много малко количество, но все пак е вредно.

Не знам дали в този раздел 

По принцип темата ти е за раздел "Простотии всякакви". Но поради липса на такъв раздел във форума ... :speak:

Веси!

Ти с тази тема мнения ли събираш или ще участваш заедно с другите, които ти отговарят? Гледам, вече 2 часа стоиш в нея инкогнито и ни вопъл, ни стон, от твоята особа!

ScreenShot001.jpg

преди 16 часа, Веси Филипова написа:

защото имам човек с който мога да разговарям с часове.

Срещнете се на ресторант или в кафене и си говорете с часове. Или седнете на една пейка в градината и си говорете колкото искате, ама не през телефона.

преди 18 часа, Веси Филипова написа:

Няма точно нищо вредно при разговорите със стационарен телефон.
Със стационарен IP SIP телефон също няма вреди. Свързва се към Интернет и към SIP сървър. Звъни ти човека , вдигаш слушалката и си говорите с часове, даже е за без пари.
Сега ако човекът предпочита да си плаща за разговори по GSM мрежата, за теб пак може да е безвредно посредством една кутийка на която ѝ викат:

4G GSM-Gateway

https://www.amazon.com.be/Dpofirs-GSM-Gateway-Station-réception-téléphone/dp/B09824MG7S?language=fr_BE

в нея пъхаш една предплатена СИМ карта към някой бг оператор и свързваш обикновен стационарен аналогов телефон. Човекът ти звъни на мобилен GSM телефонен номер и си плаща.
Пък ти си сложила антенката навън зад една ламарина , за да не те облъчват тебе елестро магнитните вълни и си говориш на воля. Ама на оня човек да не му се свари мозъка , ако го държи неговия смартфон до главата си.

п.п.
Сега не ми се мери колко е дълъг кабела на антенката, мързи ме, ама май трябва да е поне 3 метра. А то може и с друга специална външна антена насочена към източника на сигнала от оператора, там за дължината на кабела няма ограничение.
А и самият аналогов телефон можеш да го свържеш посредством 5 метров кабел към кутийката, която например е до балкона, антенката навън зад ламарината, пък ти вътре си на 5 метра от прозореца на другия край на хола. То 10 метров кабел може, та си направо в друга стая.

• 2 седмици по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.