Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Само бяло знаме остана да се вее на пилона в Рожен

Featured Replies

0000618175-article2.jpg

https://www.dnes.bg/stranata/2024/08/26/samo-bialo-zname-ostana-da-se-vee-na-pilona-v-rojen.618175

Видяхте ли сега, ганьове дето унищожихте природата с бетон и завлякохте държавни фирми като БДЖ, които са в практически фалит да даряват за "каузата Рожен" от народните пари и то под патронажа на президента? Една година по-късно и разруха! Ей това ви е патриотизма! Колко ли хитреци набраха мощен кеш, за да може ганьо да ходи да послуша в един ден малко думба-лумба, да яде кебапчета и да изхвърли пластмасовите консумативи за консумацията им и двулитровки бира, както и да върши други дейности в природата наоколо. Ето това сте вие, малоумни псевдопатриоти и туристи. Ставате само за примитивни неща и чалгия.

Толкова съм бесен, че направо пускам тема! Да се видите! И се вижте преди една година колко щастливи бяхте и къде искахте да потънат пари!

https://www.kaldata.com/forums/topic/316835-за-или-против-пилона-на-рожен/

• Отговори 51
  • Прегледи 3,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Там им фургон с аварийна група от 4 човека под всеки пилон, като се редуват на смени и дебнат да не се откъсне случайно парченце от знамето и го сменят на минутата.  Нормални ли сте?!?  Няма

• Ми не е напушен. Това е глупав човечец който няма ни приятели ни нищо и търси внимание, цял живот е лузър. Аз лично не разбирам за какво му е точно такова внимание и как му е приятно да е посмешищ

• Голямо врякане за нищо! Знамето на "Пилон Рожен" е възстановено гражданчето да влиза в дупката, че един поддръжник няма в тоя форум. 

Публикувани изображения

Защо да са потънали парите? Нали се вее, бяло, черно важното е, че се вее там нещо. 😀

Тези дни горе в планината имаше някакво събитие на "Бялото братство" - последователите на Петър Дънов. Това знаме сигурно е вдигнато заради тях.   

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Тези дни горе в планината имаше някакво събитие на "Бялото братство" - последователите на Петър Дънов. Това знаме сигурно е вдигнато заради тях.   

Недей бе, нека се радват.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Недей бе, нека се радват.

Абе, патриоти, и как така ще свалят българското знаме от националния пилон? Кой ще им позволи на някаква секта такава гавра? Абе вие май имате АйКю на стайна температура. :D

Аз само предположих. Може и наистина да се е скъсало и да е останала само тази част. 

И в двата случая обаче, авторчето на темата прави от мухата слон

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Аз само предположих. Може и наистина да се е скъсало и да е останала само тази част.

Ти само предположи, но френската учителка побърза да се накефи, че си ме затапил. Всички говорят как грозно се вее този бял парцал с разпокъсани краища. Много тъжна гледка.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

И в двата случая обаче, авторчето на темата прави от мухата слон

Значи милионите левове, които държавни фирми наляха под натиск на президента сега са от мухата слон? Че се унищожи природа, за да може мръсотия да има сега и резил да се вее. Коя друга държава има парцал вместо знаме на националния си пилон (в който потънаха милиони)???

току-що, Гoст написа:

Абе, патриоти, и как така ще свалят българското знаме от националния пилон? 

Точно ти ли ще ми говориш за патриотизъм, отрепко антибългарска? Ти, дето твърдиш че Левски бил разбойник а историята ни фалшифицирана? Дето твърдиш че еничарството е било нещо прекрасно?

Баси наглия жалкар  :vomit:

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Точно ти ли ще ми говориш за патриотизъм, отрепко антибългарска? Ти, дето твърдиш че Левски бил разбойник а историята ни фалшифицирана? Дето твърдиш че еничарството е било нещо прекрасно?

Баси наглия жалкар  :vomit:

Тъпотошев, ако искаш си отвори тема за историята и там да ги обсъждаме другите работи, аз само ти казвам и за пореден път доказвам, че патриотизмът ви копейковски е менте и с даскала сте кухи на цистерна. Гледай го като муха на лайно се лепна на коментара ти с лайк, че даже и му повярва.

преди 4 минути, Гoст написа:

Тъпотошев, ако искаш си отвори тема за историята и там да ги обсъждаме другите работи, аз само ти казвам и за пореден път доказвам, че патриотизмът ви копейковски е менте и с даскала сте кухи на цистерна. Гледай го като муха на лайно се лепна на коментара ти с лайк, че даже и му повярва.

ezgif-4-238693e57e.gif.97a4e253d120e6064c9a722db12bfebc.gif

Отдавна имам подозрения, че Гост/Гражданин вечно е напушен с някаква евтина субстанция.

Подобно неадекватно, злобно и жалко поведение няма друго обяснение!

преди 2 минути, Flashback написа:

Отдавна имам подозрения, че Гост/Гражданин вечно е напушен с някаква евтина субстанция.

Грух, а ти защо се премести да живееш в Швеция?

преди 26 минути, Гoст написа:

Тъпотошев, ако искаш си отвори тема за историята и там да ги обсъждаме другите работи

Няма нужда от нова тема. Във всички теми в които те видя, припомням на аудиторията що за стока си, антибългарино :hit:

току-що, Гoст написа:

Тъпотошеф, мекере си беше, мекере и остана. :hit:

Айде трий и този профил. С него няма да можеш да си разиграваш коня, без да жънеш подигравки, във всички теми в които те мерна.

преди 6 минути, Flashback написа:

Ми не е напушен.
Това е глупав човечец който няма ни приятели ни нищо и търси внимание, цял живот е лузър.
Аз лично не разбирам за какво му е точно такова внимание и как му е приятно да е посмешището на цял един форум но явно си е някакъв мазохизъм пък и явно е свикнал интересно че са си лика прилика с оня неговия авер та нема се учуда ако е някакъв клон.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Ми не е напушен.
Това е глупав човечец който няма ни приятели ни нищо и търси внимание, цял живот е лузър.
Аз лично не разбирам за какво му е точно такова внимание и как му е приятно да е посмешището на цял един форум но явно си е някакъв мазохизъм пък и явно е свикнал интересно че са си лика прилика с оня неговия авер та нема се учуда ако е някакъв клон.

И аз не знам защо пишеш тук. :wub: Наистина по-кух учител от теб не съм срещал.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Айде трий и този профил. С него няма да можеш да си разиграваш коня, без да жънеш подигравки, във всички теми в които те мерна.

Тъпотошеф, няма нужда да триеш, всички те знаят, че си мекере.

Ми човека взе парите и каза чакай малко...

От гаражданина човек може дори да очаква да спретне гей стриптийз на пилона. Толкова силно го привлича.

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

От гаражданина човек може дори да очаква да спретне гей стриптийз на пилона. Толкова силно го привлича.

А защо те привлича гей стриптийза?

Голямо врякане за нищо!

Знамето на "Пилон Рожен" е възстановено

гражданчето да влиза в дупката, че един поддръжник няма в тоя форум. 

преди 20 минути, ined написа:

Да сложат да се веят на пилона едни огромни опикани гащи.

Твоите ли!?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.