Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми интернет без договор София кв. Лозенец

Featured Replies

Препоръчайте ми интернет без договор София кв. Лозенец. Интересува ме най-много да не прекъсва, защото работя от вкъщи

преди 1 час, z3ra7ul написа:

Препоръчайте ми интернет без договор София кв. Лозенец. Интересува ме най-много да не прекъсва, защото работя от вкъщи

Булсатком  https://www.bulsatcom.bg/internet/bezsrochen-dogovor/

скорост 75 - 24 лева на месец. Активация 50 лева. Когато искаш си плащаш и имаш интернет за месец. Не плащаш изключват го докато си платиш отново. Никакви други ангажименти нямаш. над 6 месеца ако не си плащал искат 5 лева за реактивация.

п.п 50 те лева е за активация и за рутера да кажем. На практика го купуваш.

Редактирано от чичо Сашо (преглед на промените)

преди 4 минути, чичо Сашо написа:

скорост 75 - 24 лева на месец. Активация 50 лева. Когато искаш си плащаш и имаш интернет за месец. Не плащаш изключват го докато си платиш отново. Никакви други ангажименти нямаш. над 6 месеца ако не си плащал искат 5 лева за реактивация.

И пак има договор. Имат ти личните данни, адрес, на услугата, предоставно оборудване. Да не говорим, че вече ги няма, защото ги купи виваком.

преди 5 минути, Емил Костов написа:

И пак има договор. Имат ти личните данни, адрес, на услугата, предоставно оборудване. Да не говорим, че вече ги няма, защото ги купи виваком.

Измисляш ли си? Дъщеря ми го има. Естествено че имат данните ти! Договор няма! Обурудването го купуваш! Четеш ли? Завърти *4800 и попитай.

Редактирано от чичо Сашо (преглед на промените)

преди 2 минути, чичо Сашо написа:

Измисляш ли си? Дъщеря ми го има. Естествено че имат данните ти! Договор няма! Обурудването го купуваш! Четеш ли? Завърти *4800 и попитай.

ДОГОВОР има и нищо не си измислям. Я пак провери и не пишете глупости. Не ми се води тоя спор за пореден път! 

току-що, Емил Костов написа:

ДОГОВОР има и нищо не си измислям. Я пак провери и не пишете глупости. Не ми се води тоя спор за пореден път! 

Да бе вярно че беше всезнаещия тука, и че на всичко викаш "не става" Казах на човека каквото искаше, а ти ..живей!

преди 13 минути, чичо Сашо написа:

Договор няма!

И като няма Договор, кой и как ще ме задължи да ти предоставя дадена услуга? И за двете услуги подпсваш договор, ключа за палатката е в клаузите, записани там

преди 15 минути, чичо Сашо написа:

Да бе вярно че беше всезнаещия тука, и че на всичко викаш "не става" Казах на човека каквото искаше, а ти ..живей!

1. Това го работя 18 години и 2. А прочети общите условия и спри с глупостите моля те. Това, че услугата е направена ползваш, когато плащаш не означава че няма договор. И като отиде дъщеря ти да плаща иди и ти с нея в офис и питай дали има договор.

преди 4 минути, teo-glavata написа:

И като няма Договор, кой и как ще ме задължи да ти предоставя дадена услуга? И за двете услуги подпсваш договор, ключа за палатката е в клаузите, записани там

Не бе! Те му доставят интренет заради красивите очи сигурно.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 38 минути, Емил Костов написа:

Няма такъв интернет! 

Абе вашите не предлагаха ли възможност и с безсочен договор на пълни цени?

Иначе ако ми е вярна информацията Булсатком вече трябва да са Виваком.

Автора : Някога имаше едни Cellbg офиса им беше на гърба на пощата на Йорданка Николова, ако още ги има са добра опция за Лозенец.

преди 7 минути, Bubbles написа:

Абе вашите не предлагаха ли възможност и с безсочен договор на пълни цени?

Автора : Някога имаше едни Cellbg офиса им беше на гърба на пощата на Йорданка Николова, ако още ги има са добра опция за Лозенец.

Без значение какво се предлага, за всичко има договор! Иначе нямаме услуги от типа когато плащаш, тогава ползваш. Затова сума оператори гризнаха дръвцето.

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Без значение какво се предлага, за всичко има договор! Иначе нямаме услуги от типа когато плащаш, тогава ползваш. Затова сума оператори гризнаха дръвцето.

Това ясно, всъщност мисля че автора има предвид безсрочен договор, но дали съм прав той да каже.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Това ясно, всъщност мисля че автора има предвид безсрочен договор, но дали съм прав той да каже.

В момента всичко използва поголовно интернет. За 25 лева на месец може да имаш перфектна услуга. И да не почне някой да ми казва, ама нямам пари. Повярвай, че само по кафетата за деня харчат по 50 лева на ДЕН.

:offtopic_s:

преди 5 минути, Емил Костов написа:

В момента всичко използва поголовно интернет. За 25 лева на месец може да имаш перфектна услуга. И да не почне някой да ми казва, ама нямам пари. Повярвай, че само по кафетата за деня харчат по 50 лева на ДЕН.

Емо, не става дума за имане и нямане на 30 лв - тук си прав. Но, аз примерно, ползвам сат. тв-то - просто съм с караваната от юни до септември и това беше (и е, на този етап, поне) идеална опция за мен - имам си договор, имам 2 декодера и 1 "чиния". но услугата е предплатена. До сега не са ми вземали някаква такса за повторна активация, но ако при новите собственици нещо се промени - минавам на алтернативен метод

:beer:

преди 5 минути, teo-glavata написа:

:offtopic_s:

Емо, не става дума за имане и нямане на 30 лв - тук си прав. Но, аз примерно, ползвам сат. тв-то - просто съм с караваната от юни до септември и това беше (и е, на този етап, поне) идеална опция за мен - имам си договор, имам 2 декодера и 1 "чиния". но услугата е предплатена. До сега не са ми вземали някаква такса за повторна активация, но ако при новите собственици нещо се промени - минавам на алтернативен метод

:beer:

Нищо няма да се промени. Спорът беше дали има договор или не. Сега нормално, ако не ти хареса даден оператор или услуга да я смениш. Това е твое право все пак! 

Traffic - от 15 години ги ползвам. Изключително рядко има някакви проблеми (1-2 пъти в годината).

преди 1 час, чичо Сашо написа:

п.п 50 те лева е за активация и за рутера да кажем. На практика го купуваш.

Това е добре.
А къде имат офис тези хора ?

преди 1 час, Bubbles написа:

На практика да но на теория старите услуги на Булсат си работят както преди :)

преди 11 минути, adersa написа:

На практика да но на теория старите услуги на Булсат си работят както преди :)

Искаш да кажеш "на теория да, но на практика....."

преди 1 час, lupis написа:

Искаш да кажеш "на теория да, но на практика....."

Искам да кажа , че услугите си работят плащам за 100 мбпс на Булсат 

преди 14 часа, z3ra7ul написа:

Препоръчайте ми интернет без договор София кв. Лозенец

Трудна работа.
Виж, ако е за договор без интернет - има доста предложения. 

Едно предложение от мен

Провери в твоя квартал, но мисля че го има  вече - COOLBOX 

Не може да има фирма без някакъв договор, но нейният, напълно ще те удовлетвори. Или отвори и прочети условията и на страницата им. 

Най евтиния план - 27.90 с предплата за 1 месец напред. Всичко останало, е тяхна грижа. Интернета им е гигабитов -  750/450, средна стойност, 24 часа в денонощието. Можеш да се откажеш във всеки момент от услугата им. 10 години съм на тях. Никога не съм имал ни най малък проблем.

2024-8-30 16-41-1.png

на 27.08.2024 г. в 23:35, adersa написа:

Искам да кажа , че услугите си работят плащам за 100 мбпс на Булсат 

Спокойно ще си ползваш същата услуга. Виваком няма да те изнасили! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.