Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безплатни ТВ канали за България по саталит

Featured Replies

Здравейте!

Може ли да ми кажете как безплатно да имам телевизия по саталит. Благодаря ви!

Купуваш едно 'саталит', инсталираш го и ще имаш телевизия. Съответно ще ти трябва и приемник или телевизор с вграден такъв.

Лесно е. Купуваш сателитна антена и сателитен приемник. Настройваш антената и приемника и вече имаш безплатна сателитна телевизия. За подробности - питай Белгиеца.

преди 14 минути, niko.ludata.glava написа:

Здравейте!

Само некодираните канали ще може да гледате безплатно.

преди 15 минути, niko.ludata.glava написа:

Здравейте!

Явно никога не си чувал за белгиеца!
Сега като смени акумулатора на дачията и купи това-онова от амазон.германия се моли да те посвети в лоното на безплатната сателитна телевизия.
Влиза чрез ВПН тук и цъка някакви ключета на диска, та търпение да изгрее.

Ми, не е чак толкова лесно.Безплатните български програми се излъчват от различни "саталити"...Едни са с DVB-S кодировка, други с DVB-S2, демек ше трябва приемник, който подържа и двете, освен това може и да се наложи да ползва две антени или поне мултифийд.

https://www.lyngsat.com/freetv/Bulgaria.html

Хубаво е приемника да има и S2X, а не само S и S2.  btw почти няма съвременен приемник, който да има само S. А прието е и да се наричат свободни програми, защото няма нищо безплатно. Иначе не е толкова сложно. Въпрос на ...желание.

преди 2 часа, niko.ludata.glava написа:

Здравейте!

по саталит нема

преди 7 часа, Raze написа:

Тоя фалшив ник ти ли го създаде да питаш глупости от него ?

То няма лошо да се поизбъзика човек от време на време, ама четат и случайни хора тука, дето не ви знаят номерцата.

Така няма да стане с тия линкове, щото трябва приемник който да може да лови каналите от 33°E и 16°E и 13°Е и 2°E (за от последните 2 всякакъв приемник ще ги лови, тези дето ги има на него, ама не са всичките там).

преди 7 часа, AAUUXX написа:

Само некодираните канали ще може да гледате безплатно.

И това не е вярно, гръцките са кодирани в BISS ама си ги гледам, що така ?

преди 7 часа, fitterman написа:

..., демек ше трябва приемник, който подържа и двете, освен това може и да се наложи да ползва две антени или поне мултифийд.

https://www.lyngsat.com/freetv/Bulgaria.html

а multistream що го забрави за БНТ1,2,3, бТВ и НоваТВ

преди 7 часа, Profruit написа:

Явно никога не си чувал за белгиеца!
... и купи това-онова от амазон.германия ...

От Германия я, ти от израел ли искаш да си купувам избухващи пейджъри ?

преди 1 час, Белгиеца написа:

Тоя фалшив ник ти ли го създаде да питаш глупости от него ?

Ейй, как успя от белгията да ме разконспирираш толкова бързо, аз поне от 5-6+ години си пиша от този ник, но досега не са ме хващали.

Т@шака настрана, не съм се занимавал с подобни технологии, като изключим навремето един оператор, където ми беше сложил сателитна чиния на прозореца, може би преди 15-20 години. Тези неща ги намерих в гугъла, не твърдя, че съм компетентен по въпроса.

преди 5 часа, Белгиеца написа:

И това не е вярно, гръцките са кодирани в BISS ама си ги гледам, що така ?

Щот си сателитен специалист харесващ узо :rolleyes:

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Щот си сателитен специалист харесващ узо :rolleyes:

Истинските мъже харесваме eбливи студентки по медицина от Северна Гърция.
Та аз, в качеството ми на истински мъж, си имах гадже гъркиня на младнини ( в София де).
Ама след срещата ми с родителите ѝ, в нейната стая в Студентски град, нейната майка изразила опасението си, да не вземе да се омъжи за мен. 

преди 10 часа, Raze написа:

Тези неща ги намерих в гугъла, не твърдя, че съм компетентен по въпроса.

За съжаление гледането извън България изисква да знаеш как става, поради което хората които не го знаят номера си плащат абонаменти.
Това е масово явление и тука в Белгия, по отношение на безплатните над 30 френски телевизии от сателит, продължават да си плащат абонаменти за да гледат половината от тези налични за безплатно гледане.
Това е положението, акъл с фуния не можеш да налееш на никого в главата.

Едно време с теб бяхме се споразумели да не споделяш определена информация от сателитната техника, но изглежда, че пак трябва да ти напомня. Те, които ги знаят тези неща, няма да ги забравят. Не ни трябват още "майстори" след нас. А и тук, освен мен едва ли някой те е оценил до сега. Вземи си бележка и повече да не изтича такава информация. А! Да не забравя: Поздрави си булчето от мен. Само я поздрави бре и не ревнувай. За теб може вече и да е старичка, но за такъв като мен...женче, мечта! 

Нищо няма да им казвам на тия родоотстъпници избегали у джендърските държави там та плащат данъци, да няма за твоята пенсия пари.

на 29.09.2024 г. в 17:33, Колев 74 написа:

Едно време с теб бяхме се споразумели да не споделяш определена информация от сателитната техника, но изглежда, че пак трябва да ти напомня. Те, които ги знаят тези неща, няма да ги забравят. Не ни трябват още "майстори" след нас. А и тук, освен мен едва ли някой те е оценил до сега. Вземи си бележка и повече да не изтича такава информация. А! Да не забравя: Поздрави си булчето от мен. Само я поздрави бре и не ревнувай. За теб може вече и да е старичка, но за такъв като мен...женче, мечта! 

Дядо Стефане, тоя бизнес с антените отдавна умря. Каква информация те гони, никой не се интересува вече от това. Има си IPTV,  6,50 евро давам на мароканеца на месец и гледам цял свят. Няма чинии, няма моторчета. Едно време като се сетя при по-сериозна буря как накъсваше сигнала, и съм седнал да гледам нещо интересно. Не искам да чуя повече за сателитни антени.

преди 19 минути, Коркодила написа:

Едно време като се сетя при по-сериозна буря как накъсваше сигнала, и съм седнал да гледам нещо интересно. 

При мене що не иска да накъсва сигналът ?
Ама съм избрал 2 качествени антени Триакс от по 110 см високи за българските канали и френските и английските. Който се доверява да гледа с официален абонамент с 60 или 80 сантиметрова антенка, ще му накъсва.
Я зяпай тука колко сателита има на 1 такава антена , наклонена даже щото си разбирам от майсторлъка. Българския 33°E сателит го лови най-големия LNB с 4 излизащи от него кабели, за 4-те телевизора вкъщи.
spacer.png

А иначе и жените знаят да си плащат на сводниците мароканци, които са спретнали освен холански бордел за сексуални робини и един нелегален сървър за IPTV.
Наркотици, проституция и нелегална IPTV вървят ръка за ръка.
Едни и същи престъпници са шефовете там, ти плащаш на дребната пионка арабуха.
А сега я питай твоята дето те тормази 1300 € да харчиш за пералня, дали се чувства добре като знае кой вид престъпник ви я дава тази  нелегална IPTV.

преди 2 часа, Белгиеца написа:

При мене що не иска да накъсва сигналът ?
Ама съм избрал 2 качествени антени Триакс от по 110 см високи за българските канали и френските и английските. Който се доверява да гледа с официален абонамент с 60 или 80 сантиметрова антенка, ще му накъсва.
Я зяпай тука колко сателита има на 1 такава антена , наклонена даже щото си разбирам от майсторлъка. Българския 33°E сателит го лови най-големия LNB с 4 излизащи от него кабели, за 4-те телевизора вкъщи.
spacer.png

А иначе и жените знаят да си плащат на сводниците мароканци, които са спретнали освен холански бордел за сексуални робини и един нелегален сървър за IPTV.
Наркотици, проституция и нелегална IPTV вървят ръка за ръка.
Едни и същи престъпници са шефовете там, ти плащаш на дребната пионка арабуха.
А сега я питай твоята дето те тормази 1300 € да харчиш за пералня, дали се чувства добре като знае кой вид престъпник ви я дава тази  нелегална IPTV.

Е па ти не си ли си платил на мароканците за дачията? Че си я и консервирал, като труп на марокански фараон.

Мароканците са евтината наемна работна ръка, яко експлоатирана от  Рено = собственикът на построените заводи там.
Аз съм платил 9000 € на Рено, колко мизерни трохи са стигнали до бачкаторите мароканци не знам.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Мароканците са евтината наемна работна ръка, яко експлоатирана от  Рено = собственикът на построените заводи там.
Аз съм платил 9000 € на Рено, колко мизерни трохи са стигнали до бачкаторите мароканци не знам.

В случея и за мен са ефтина работна ръка. А до като ти цял ден се разправяш с антени за да спестиш 6,50 евро за едно печено пиле, аз ги давам на мароканеца и отивам днес да изкарам 300.

ама твоят мароканец нарушава холандските закони и ти си му съучастник, подлежиш на солена глоба
а за 4 телевизора стават 6,5 х 4 = 26 € на месец, плюс връзката ти към интернет трябва да издържи на натоварването и доставчикът ти да не те натопи на полицаите да дойдат да проверят защо въртиш такъв голям трафик с 4 телевизора едновременно.

абе надупил си се яко със смъкнати гащи, ама после да не изревеш на умрело като те хванат какви ги вършиш по марокански

преди 3 часа, Белгиеца написа:

ама твоят мароканец нарушава холандските закони и ти си му съучастник, подлежиш на солена глоба
а за 4 телевизора стават 6,5 х 4 = 26 € на месец, плюс връзката ти към интернет трябва да издържи на натоварването и доставчикът ти да не те натопи на полицаите да дойдат да проверят защо въртиш такъв голям трафик с 4 телевизора едновременно.

абе надупил си се яко със смъкнати гащи, ама после да не изревеш на умрело като те хванат какви ги вършиш по марокански

Белжо ние имаме два телевизора и винаги гледаме заедно или единия или другия, семейство сме все пак, не съквартиранти като вас всеки да си има телевизор и стая. Човека си има легална сергия и си ги продава публично тези неща.

преди 12 часа, Коркодила написа:

Човека си има легална сергия и си ги продава публично тези неща.

Е тя сергията си му е „легална“ ама за други стоки или услуги.
Нелегалната IPTV си е наказуемо деяние и може да ходи на топло в холандските пандизи, да си има време за молитви там.

преди 4 часа, Белгиеца написа:

Е тя сергията си му е „легална“ ама за други стоки или услуги.
Нелегалната IPTV си е наказуемо деяние и може да ходи на топло в холандските пандизи, да си има време за молитви там.

Човека си продава приемниците на пазара в Бейфървейк и там предлага и абонаментите бе Белжо. То и тегленето на торенти е наказуемо, обаче аз не знам някой да е влезнал в затвора за това. Най-големия холандски тв оператор Ziggo като слагат в платените си пакети канали от сателита, които са безплатни това не е ли измама? И балъците си плащат като попове по 60 евро минимум на месец. То вече най-гледаната медия е Ютуб. След 10 години никой няма да гледа вече тв.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.