Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за автоматично генериране на лайкове!

Featured Replies

Търся програма, която да става за телефон и да се генерират лайкове на даден коментар към публикация! 

преди 1 час, nusho73 написа:

Искате да нарушавате закона?Няма законно такава програма .

Кой закон бе, Нушо? Има закон против генерирането на лайкове ли?... :lol6:

преди 36 минути, Rudy M. написа:

Кой закон бе, Нушо? Има закон против генерирането на лайкове ли?... :lol6:

Ти май не боравиш със социални мрежи,затова се изказваш неподготвен и натова отгоре се надуваш,недей така ще се пръснеш.

• Автор

Най-вероятно, законно - не, но има, даже и ми казаха такава и работи. За една приятелка се интересувам и за това реших да пиша тук, но не с цел да се създават конфликти, а за помощ! 🙂

преди 47 минути, Rencheto86 написа:

Най-вероятно, законно - не, но има, даже и ми казаха такава и работи. За една приятелка се интересувам и за това реших да пиша тук, но не с цел да се създават конфликти, а за помощ! 🙂

Пробвай ИИ - може да ти каже нещо (макар че ме съмнява).

преди 1 час, Rencheto86 написа:

Освен да ти баннат профила друго няма да стане. Кажи го и на твоята приятелка, да не се учуди някой ден защо не може да влезе във FB.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

После ще има тема "Помощ блокираха ми профила в тефтера".

От вчера ти следя темите авторе но продължавам да не разбирам какъв е зора точно един коментар да получава харесвания?

преди 6 минути, Bubbles написа:

От вчера ти следя темите авторе но продължавам да не разбирам какъв е зора точно един коментар да получава харесвания?

Е ти не знаеш ли?! Дават повече ракия, при много лайкове. ;)

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Е ти не знаеш ли?! Дават повече ракия, при много лайкове. ;)

А тогава и аз искам скрипт за автоматични лайкове.😁

• Автор

Не ми е за лайковете, а за конкретното нещо се интересувам, но реших че може би въпроса не е зададен правилно или с подходящо заглавие, защото нямаше много хора, които се отзоваха и за това! 

преди 51 минути, Rencheto86 написа:

Не ми е за лайковете, а за конкретното нещо се интересувам, но реших че може би въпроса не е зададен правилно или с подходящо заглавие, защото нямаше много хора, които се отзоваха и за това! 

Не ти е за лайковете, но кажете програма за лайкове. Няма такава универсална.

• Автор

Аз разбрах по друг начин въпроса! За лайкове тук, че става въпрос. Съжелявам! Относно за това, за което питам....човека си знае за какво му са и щом е стигнал да търси този метод, има защо! Който може и иска са помогне, нека го направи. Заядливи и подигравателни коментари мисля, че са излишни! 

преди 1 час, Rencheto86 написа:

Аз разбрах по друг начин въпроса! За лайкове тук, че става въпрос. Съжелявам! Относно за това, за което питам....човека си знае за какво му са и щом е стигнал да търси този метод, има защо! Който може и иска са помогне, нека го направи. Заядливи и подигравателни коментари мисля, че са излишни! 

Не съм ти се подигравал дори и на шега. Във ФБ може да се направи някакъв скрипт, но той няма да издържи, защото всичко се проверява и най-много да си загубиш акаунта. Да не говорим, че поддръжката се прехвърля на ботове, дето просто нищо не вършат.

• Автор

Лошото в случая е,че когато се харесват коментари по такъв начин, харесващите са някакви чуждестранни особи и бият на очи. ИЗПРОБВАНО Е! Зависи много от вида на самата игра, кой следи и т.н.дали се спазват правилата, но повечето не ги интересува, гледат само бройката! Този с най-многото лайка печели! Все пак малко трудно ей така да помолиш примерно 500 човека да ти харесат нещо....

преди 11 часа, Rencheto86 написа:

Търся програма, която да става за телефон и да се генерират лайкове на даден коментар към публикация! 

Публикация - КЪДЕ???

преди 12 часа, Rencheto86 написа:

Хвърли един поглед на линк

• Автор
преди 7 часа, Bubbles написа:

Участва в конкурса и се стреми за 1-во място! ☺️

преди 1 час, Т.Христов написа:

Хвърли един поглед на линк

Излизат доста неща, но единственото е да се правят фейс профили и да се гласува с тях, това ми е познато, но в случая няма да върши работа, защото се искат доста хора!

преди 30 минути, Rencheto86 написа:

Участва в конкурса и се стреми за 1-во място! ☺️

И като напомпаш автоматични харесвания най много да те дисквалифицират.

Играй честно.  🙂

• Автор
преди 9 часа, Bubbles написа:

И като напомпаш автоматични харесвания най много да те дисквалифицират.

Играй честно.  🙂

По принцип е така и дали аз или в случая човека, за когото търся, не правим такива неща, но и не бива да сме будали както се казва, а другите да правят всичко по лесния начин и да са тарикати!☺️ Искаме да опитаме, пък каквото стане, без да се прекалява нали!

преди 2 часа, Rencheto86 написа:

По принцип е така и дали аз или в случая човека, за когото търся, не правим такива неща, но и не бива да сме будали както се казва, а другите да правят всичко по лесния начин и да са тарикати!☺️ Искаме да опитаме, пък каквото стане, без да се прекалява нали!

Знаете ли, какво е будала  ?

• Автор
преди 2 часа, nusho73 написа:

Знаете ли, какво е будала  ?

Разбира се, че знам, иначе няма да го пиша. Само не разбирам защо всеки се хваща за всичко друго в текста, но не и в конкретното питане? Знам всички рискове на това да се ползват подобен тип програми, спокойно! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.