Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свързване и нагласяване в кутията

Featured Replies

Взех си нов комп но понеже имаха много работа във фирмата от кадето го взех ,май не са ми закачили кабелчето което отива към предният панел и се свързва със входа за слушалки и за микрофон(като си закача слушалките там не се чува нищо,като ги сложа отдзат всичко е ок ;) ) не са ми сложили диодите за харда и за работата на компа и нищо не свети sad.gif моля ви кажете ми като на човек който не е навътре в хардуера как да си свърже всичко и да си нагласи(моля ви със картинки и ясно обяснения ) как да направя всичко без да скапам нещо.

Искрено благодаря и се извинявам че ви затруднявам толква много !

С Уважение Стелио :yanim:

О господи,найстина се извинявам много съвсем забравих Дъното ми е Epox MF4 Ultra-3 а за предният панел(ето това е снимка на кутията ми- http://www.comptech-bg.com/case/m95.jpg

Редактирано от steliobg (преглед на промените)

За това ти трябва книжката за дъното. Там е описано всичко. Ние не можем да помогнем.

Ако кажеш модела на дънната платка и "предния панел" може да се измисли нещо. То и без тази информация може да се мисли, но не си струва...

Добавено: Свали си упътването, отвори на стр. 11 и виж свързването на Front Panel Audio Connector (5). Самият конектор е показан на стр. 10.

За другите индикатори виж стр. 12 - Case Front Panel Connector, също е показан на стр. 10. Ако има нещо неясно - пиши, ще помагаме.

Редактирано от panevdd (преглед на промените)

Взех си нов комп но понеже имаха много работа във фирмата от кадето го взех ,май не са ми закачили кабелчето което отива към предният панел и се свързва със входа за слушалки и за микрофон(като си закача слушалките там не се чува нищо,като ги сложа отдзат всичко е ок ;) ) не са ми сложили диодите за харда и за работата на компа и нищо не свети sad.gif моля ви кажете ми като на човек който не е навътре в хардуера как да си свърже всичко и да си нагласи(моля ви със картинки и ясно обяснения ) как да направя всичко без да скапам нещо.

Искрено благодаря и се извинявам че ви затруднявам толква много !

С Уважение Стелио :yanim:

О господи,найстина се извинявам много съвсем забравих Дъното ми е Epox MF4 Ultra-3 а за предният панел(ето това е снимка на кутията ми- http://www.comptech-bg.com/case/m95.jpg

Както пише в електронното ръководсво на дъното ти на 11-а и 12-а страница - включваш кабелите от предния панел в 5 CFPA, а тези за диодите - в 8 CFP и за говорителчето на кутията - в 8 CSPK! На самите кабелчета би трябвало да пише кое какво е (PWR LED и др. такива), но ако имаш гаранционна лепенка, по-добре им го занеси компютъра да си довършат работата!

P.S.: @ panevdd - изпревари ме с едни гърди!

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

И един практически съвет от мене - 10 пъти гледай ,много внимателно разгледай кабелчетата ( на кое какво пише ) и чак тогава ги закачай по дъното , само ако си абсолютно сигурен ,че си намерил правилните пинчета по дъното и то само при изключен кабел на эахранването .

• Автор

компа хваща съвсем лек ток който е доста слаб и се осеща само с много нежни места например брадичка,ухо от какво може да е така?

П.С. ако не свържа нещо като хората какво може да стане ?

компа хваща съвсем лек ток който е доста слаб и се осеща само с много нежни места например брадичка,ухо от какво може да е така?

П.С. ако не свържа нещо като хората какво може да стане ?

"от какво може да е така?" - От това, че е електропроводима кутията, например ;) ?!

А за последствията да отговори kokomil, аз така и не се осмелих да пробвам :P (а не ми се е случвало по погрешка biggrin.gif )!

• Автор

е добре де като е ел. проводима тази кутия може ли това де се поправи по някакъв начин че много ме дразни да ме бие ток като си допра брадата до кутията sad.gif

е добре де като е ел. проводима тази кутия може ли това де се поправи по някакъв начин че много ме дразни да ме бие ток като си допра брадата до кутията sad.gif

Може - сменяш я с неметална :P или я увиваш с нещо тънко и непроводник - например прозрачен найлон (какъв modding, а ;) )!

• Автор

аха благодаря страхотна идея,прозрачно кухнеско фолио дали ще стане :)?

Занули си и си заземи контакта на ел. мрежата и виж в кутията някой кабел да не опира не където трябва .

Какво може да стане ,ако объркаш кабелчетата на панела - ами в по-лошия случай може да изпуши дъното .

прозрачно кухнеско фолио дали ще стане
- Ти да не си опаковаш сандвич ?
  • Автор

еми не но ми изглежда добро решение :) малко луд съм !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.