Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избор на телевизор

Featured Replies

Здравейте, пред дилема съм за покупка на нов телевизор, тъй като сонито реши, че малко преди 5тата година ще умре безвъзвратно. За щастие имах удължена гаранция и от там ми изплатиха ваучер на стойност 350лв. (бях го купувал 1300лв. като ми вземат по 1% на месец за овехтяване и 210лв. за предходен ремонт, което не знам колко е правилно). Някой може ли да даде мнение/отзив за марка TCL, като гледам телевизори 50" има избор с LED или QLED и до 1200лв. Спрял съм се на следните модели:

https://www.technomarket.bg/televizor/tcl-50p755-uhd-led-smart-google-tv-09222156

https://www.technomarket.bg/televizor/tcl-50c655-qled-smart-google-tv-09222160

https://www.technomarket.bg/televizor/tcl-50c805-qled-smart-google-tv-09217476

и един PHILIPS за цвят "много ги хвалеха в магазина"

https://www.technomarket.bg/televizor/philips-50pus8818-uhd-led-smart-google-tv-09214333

Благодаря предварително :)

Погледни съседната тема за избор на ТВ, в която е писано.

Най общо казано за "кабеларка" и SD,канали Sony се представят най добре при разпъване на картината до UHD.

За качествено съдържание1080p, 4K HDR,или конзола за игри, TCL ,имат добри 100Hz, TB-ри в средния клас от 7-а серия/модел, нагоре.

С този ваучер направо бих отишъл в КЗП и да им обясня за какво става въпрос, да видим какви са тези остарявания и глупости и къде ги пише в закона...

• Автор
преди 5 минути, Raze написа:

С този ваучер направо бих отишъл в КЗП и да им обясня за какво става въпрос, да видим какви са тези остарявания и глупости и къде ги пише в закона...

Пише го в старата полица. От тази или миналата година вече това е отпаднало. Посъветвах се с приятел който прави застраховки и той ми каза, че трябва да ги съдя като не се знае изхода какъв ще е.

преди 5 часа, Христо Байков написа:

и един PHILIPS за цвят "много ги хвалеха в магазина

Хвалет ги щото имат план за продажби :)  Добре си се насочил към ТСЛ аз съм с такава марка вече почти 4 години с андройд никакви проблеми супер картина вади 

преди 5 часа, Христо Байков написа:

и един PHILIPS за цвят "много ги хвалеха в магазина"

Как няма да ги хвалят,като ги получават най-евтино,защото са най-голямите буклуци сред телевизорите! Те,ако не се развалят веднага след гаранцията е истинско чудо.

преди 44 минути, Димитър 59 написа:

Как няма да ги хвалят,като ги получават най-евтино,защото са най-голямите буклуци сред телевизорите! Те,ако не се развалят веднага след гаранцията е истинско чудо.

Не знам, имам Филипс на 8 години и над 55 000 часа работа - чудесна картина и не е мръднало и пикселче. За капак преди 11 месеца го съборих целия от секцията на земята и пак нищичко, бачка си като първия ден. Струваше 500 лв, не 1500 като прехвалените, пък нека е най-големия боклук.

преди 14 минути, aslan88 написа:

Не знам, имам Филипс на 8 години и над 55 000 часа работа - чудесна картина и не е мръднало и пикселче. За капак преди 11 месеца го съборих целия от секцията на земята и пак нищичко, бачка си като първия ден. Струваше 500 лв, не 1500 като прехвалените, пък нека е най-големия боклук.

Наслушал съм се на мнения от хора,които не са гледали друг телевизор,но техният винаги най-добрият от всички. Влезни в някой магазин,сравни филипсите с всякакви други, за да разбереш,че предават най-зле. П.П.Сещам се за един абсурд на филипс:Гледаме филм на тъмно,с включена функцията за адаптиране на яркоста според околната среда.Сложили сензора някъде отпред и той засичаше осветеноста на филма.Когато имаше светъл кадър,осветеноста на картината се усилваше още! Когато стане тъмен кадър,отчиташе че уж околната среда е по-тъмна и затъмняваше.Така в светлите кадри ти ослепяваше очите,а в тъмните не можеше да се видят подробностите на филма.

Не ми обиждайте филипсите, че съм им фен. Сега чакам да ме изядете 🙂

преди 5 минути, plmen88 написа:

Не ми обиждайте филипсите, че съм им фен. Сега чакам да ме изядете 🙂

Всеки има право да си харесва нещо.Някои хора пък харесват трабантчетата и москвичите...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.