Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Shazam - намиране на музика, звучаща на същия телефон

Featured Replies

Всички знаят, че Шазам на телефона, намира бързо име/изпълнител на песен, звучаща от друг източник.

Има ли начин да го направи на музика, звучаща на същия телефон, например от ютюб или подобно...?

Разрешен от Stoyannnov

Може би зависи от телефона. На моя Xperia 5 II имам бутон за google assistant и като пуснах песен през youtube revanced и го питах коя е ми я изкара.

Иначе го дават, че това, което искаш, става така: How to Shazam a Song That's Already on Your Phone

Просто пускаш парчети до си звучи (примерно Ю Тюб) и пускаш след това Шазнам-а. Аз така редовно намирам разни музики кой ги пее.

• Автор
преди 1 час, Raze написа:

Може би зависи от телефона. На моя Xperia 5 II имам бутон за google assistant и като пуснах песен през youtube revanced и го питах коя е ми я изкара.

Иначе го дават, че това, което искаш, става така: How to Shazam a Song That's Already on Your Phone

Опитах, не винаги става...

преди 51 минути, Петър Ангелов написа:

Просто пускаш парчети до си звучи (примерно Ю Тюб) и пускаш след това Шазнам-а. Аз така редовно намирам разни музики кой ги пее.

Като го пусна, трябва да го скрия със стрелка наляво (и то спира), че да отида да пусна шазам. Пускам го да слуша и тогава с трите чертички вадя музиката отново и става...

преди 29 минути, Stoyannnov написа:

Split screen/Multitasking -

Май така става най-лесно...

Благодаря на всички... Оказа се, че има доста начини, дано да се сетя когато се наложи...

преди 4 часа, Raze написа:

Би ли споделил линк към твоята версия на Youtube revanced, че мен моя не ми бачка? 

• Автор

Офтопик:

Това  revanced, до колкото разбрах е за гледане на клипове без реклами на андроид.

Има ли такова за ютюб, за браузерите на уиндоус лаптоп?

Има си сайт: Download YouTube Vanced APK (*November 2024*) v19.25.43 Latest Version - VancedYouTube

преди 3 часа, Kibik написа:

Има ли такова за ютюб, за браузерите на уиндоус лаптоп?

Има добавка, казва се uBlock Origin - Free, open-source ad content blocker.

преди 13 часа, Kibik написа:

Като го пусна, трябва да го скрия със стрелка наляво (и то спира), че да отида да пусна шазам. Пускам го да слуша и тогава с трите чертички вадя музиката отново и става...

В Shazam: Library > Settings > Pop-up Shazam. След това нещата изглеждат като на скрийншота и можеш да Shazam-ираш каквото искаш.

shazam.thumb.jpg.648f16a5fff16e1a414e713252930ac7.jpg

Иначе слагаш един Yotube ReVanced и освен, че няма да гледаш реклами, ще можеш да слуша на заключен екран, както и да правиш други неща по телефона, докато youtube-а е минимизиран.

• Автор
преди 3 часа, Raze написа:

Добавих Ublock... Ще видим как работи...

• Автор
преди 2 часа, Петър Ангелов написа:

В Shazam: Library > Settings > Pop-up Shazam. След това нещата изглеждат като на скрийншота и можеш да Shazam-ираш каквото искаш.

И така става... При всички варианти се случва Шазам да каже Sorry... Предполагам, че съответното парче не е в неговата база данни, или концертно изпълнение..., не знам по какъв критерий търси...

При Айфоните е лесно: сваляш лентата с бързи бутони, пускаш програмата и после пускаш клипа. Слагам ръката близо до говорителя долу, за да може звука да се чува по-силно, за да го хване микрофона.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.