Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с интернета на компютър

Featured Replies

току-що, Teemo v.3 написа:

Иди и си вземи един plug & play адаптер. 20 - 30 кинта са. Примерно https://desktop.bg/wifi_adapters-tp_link-TL-tplink_wireless_n_usb_adapter

Има и по-евтини - https://www.jarcomputers.com/tp-link-tl-wn725n-prod-wifitplinktlwn725n.html

• Отговори 75
  • Прегледи 5,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Още ще отнасяш. Няма да ти казвам защо, защото нямам право. Цяла мрежа на нетуъркс е тотал щета. Нищо не е пипано с години! Нервите си изпокъсахме с нея! И още ще си ги късаме! 

• Знмачи или кабела е кофти или мрежовата карта изобщо я няма.

• За да става с хотспот или каквото и да е картата трябва да работи, в твоя случай мрежовия индикатор(Иконата в трея) показва, че мрежова карта изобщо не функционира, като гледам и звук нямаш, инсталира

Публикувани изображения

И?

За асортимент!

След преравяне ня джобовете- има 14.50 и не му стигат 40 стинки...

Може пък да е баровец, или да е разгънал кесията за коледа и да си вземе от баснословната сума от 19 лева.

преди 14 минути, Емил Костов написа:

Едва ли ще го срещна бате Стефо, но ти благодаря за информацията. Не я знаех! 

Един път да кажеш, че си научил нещо полезно и от...мен!   Мерси!🙌

След преравяне ня джобовете- има 14.50 и не му стигат 40 стинки...

Може пък да е баровец, или да е разгънал кесията за коледа и да си вземе от баснословната сума от 19 лева.

Ако е наблизо - направо ще му подаря един. И без това имам 2-3, дето не ги ползвам.

преди 1 минута, jhoro написа:

Ако е наблизо - направо ще му подаря един. И без това имам 2-3, дето не ги ползвам.

И аз мога да му подаря, но моите са версия 1. А му трябва версия 4, макaр, че го пише в линка на Teemo

току-що, Колев 74 написа:

И аз мога да му подаря, но моите са версия 1. А му трябва версия 4, макaр, че го пише в линка на Teemo

Вересия на кое - на ВайФая ли?

Моите са 5.

преди 1 час, Емил Костов написа:

Технически

Не знам, кой к'во, ама с Networks за 8-9 години нет съм нямал най-много 4 часа - посред зима с с много сняг се скъса обледен кабел. При Viva отнесох десятка, ама дни. 

преди 2 минути, jhoro написа:

Вересия на кое - на ВайФая ли?

Моите са 5.

Може бре. Кой спори? Аз казвам, че ако реши да купува, нека погледне стикерчето на гърба. Там е написана и версията. Из магазинната мрежа има и от версия 1, дори са и с външни антенки.

преди 41 минути, Колев 74 написа:

беше хубава и добра фирма. Беше, щото я управляваше собственика и

Същата ситуация е и с ex Networx. Докато я управляваше Свилен Максимов мрежата беше огин. 

ПП Май доста офтопици нанизахме... 

преди 8 минути, цър-вул написа:

Не знам, кой к'во, ама с Networks за 8-9 години нет съм нямал най-много 4 часа - посред зима с с много сняг се скъса обледен кабел. При Viva отнесох десятка, ама дни. 

То в Русе е винаги така: Или най топло през лятото, или най студено през зимата. Да ти потърся една къщичка из нашия вилает? Особено , в Еленския балкан. Много се котират.

преди 2 минути, Колев 74 написа:

То в Русе е винаги така: Или най топло през лятото, или най студено през зимата. Да ти потърся една къщичка из нашия вилает? Особено , в Еленския балкан. Много се котират.

Аз всеки ден чувам тази твоя приказка,  че форума предимно се ползва за офтопици и подобни излияния. Ние не сме ли хора, че да драснем и ние някой ред? Стига само техника и софтуер.

преди 18 минути, цър-вул написа:

Още ще отнасяш. Няма да ти казвам защо, защото нямам право. Цяла мрежа на нетуъркс е тотал щета. Нищо не е пипано с години! Нервите си изпокъсахме с нея! И още ще си ги късаме! 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

току-що, Колев 74 написа:

Из магазинната мрежа има и от версия 1, дори са и с външни антенки.

А стига ве? Искаш да кажеш - чисто IEEE 802.11a???

Имам и TL-WN722N, но е 3 - IEEE 802.11b/g/n.

току-що, цър-вул написа:

Аз имах - в Ловешкия вилает, на магистралата София-Варна. 

Къде там има магистрала?

току-що, Емил Костов написа:

Ми що го купихте тоя оператор? Или и вие - като ЕРП-тата - искате само да взимате, без инвестиции?

преди 6 минути, Емил Костов написа:

За това ви плаат бре Бате. Стани пенсионер и никой няма да те юрка за нищо. Иска ли да ти намеря една булка в Търново с къща и двор и да се изселиш тук? По приятелски ще го направя -   без пари

преди 1 минута, jhoro написа:

А стига ве? Искаш да кажеш - чисто IEEE 802.11a???

Имам и TL-WN722N, но е 3 - IEEE 802.11b/g/n.

Къде там има магистрала?

Ми що го купихте тоя оператор? Или и вие - като ЕРП-тата - искате само да взимате, без инвестиции?

Не сме го купили ние а Унигруп. Но това няма значение. Все едно да питаш защо А1 купиха Спектър Нет и Лирекс Нет. Питането е защо тези компании се продават, след като са били уж развиващи се и печеливши. 

преди 1 минута, Колев 74 написа:

За това ви плаат бре Бате. Стани пенсионер и никой няма да те юрка за нищо. Иска ли да ти намеря една булка в Търново с къща и двор и да се изселиш тук? По приятелски ще го направя -   без пари

Мен никой не ме юрка за нищо бате Стефо. Булка няма как да ми намериш, защото вече съм на 48. Твърде късно. Колкото до Търново, аз там съм живял 8 години и мога винаги да се преместя там ако се наложи! Имам си връзките и приятелите! 

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Не сме го купили ние а Унигруп. Но това няма значение. Все едно да питаш защо А1 купиха Спектър Нет и Лирекс Нет. Питането е защо тези компании се продават, след като са били уж развиващи се и печеливши. 

Имаш право на редакция, дори и като Модератор. Махай единият пост.

току-що, Емил Костов написа:

Питането е защо тези компании се продават, след като са били уж развиващи се и печеливши. 

Бизнес се продава точно когато е най-печеливш - за да му се вземе максимума.

Ако това не знаеш и колко е цената на един бизнес - нямам думи.

преди 2 минути, jhoro написа:

Бизнес се продава точно когато е най-печеливш - за да му се вземе максимума.

Ако това не знаеш и колко е цената на един бизнес - нямам думи.

Просто говориш глупости без да имаш и на идея за какво става на въпрос. Тук има 10-на човека, дето обичате да ръсите тотални глупости. А сега се замисли, зако бизнесът ти носи хубави печалби и се развива дали ще го продадеш?! Или ще го продадеш като го видиш че ще умре и да вземеш каквото можеш от него.

преди 24 минути, jhoro написа:

Къде там има магистрала?

Описал съм точно. Останалото е въпрос на 30 удара по клавиатурата(не с брата или брадва) 

• Автор

Взех си преди 2-3 дни Wi-Fi адаптер...бачка си, ползват си компютъра, забавляват се...и това е. А въпроса с кабела ще го мисля, вече не е на зор. Благодаря все пак за отделеното време по този леко празен казус!

на 22.11.2024 г. в 16:46, Емил Костов написа:

Просто говориш глупости без да имаш и на идея за какво става на въпрос.

Я, сефте? Ти да видиш, невероятно! 😎

на 22.11.2024 г. в 16:46, Емил Костов написа:

А сега се замисли, зако бизнесът ти носи хубави печалби и се развива дали ще го продадеш?! Или ще го продадеш като го видиш че ще умре и да вземеш каквото можеш от него.

@Емил Костов - точно това е глупостта, на много "бизнесмени"! Кой ще купи умиращ бизнес и на каква цена?

Знаеш ли, как се определя цената на всеки бизнес?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.