Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с изтеглено съдържание в YouTube Premium

Featured Replies

Здравейте,

Използвам YouTube premium и засега не съм имала никакви проблеми, но днес се оказа, че нямам достъп до изтегленото съдържание - имах няколко клипа с музика за офлайн моменти☺️. В Изтегляния си пише , че са налице даден брой изтеглени видеоклипове, но когато кликна  екранът е тъмен и ми изписва, че съдържанието на изтегляния е достъпно само при положение, че устройството ми имало достъп до интернет веднъж  на 30  дни. И толкова. Достъп да изтегленото нямам. Рестартирах, проверих си членството - всичко е наред…😕 Достъп да интернет имам постоянно .

Музиката , докато работя или съм  по улиците и в движение ми е единственото спасение от постоянния стрес, в който съществувам и направо изпаднах в паника днес😔 

Благодаря предварително!

Писа ли на поддръжката им? След като ползваш премиум услугата, трябва youtube да ти решат проблема.

• Автор

Опитах на друг телефон - там няма проблем😔 Аз съм с айфон 13, всичко по приложението иначе е супер…. Не разбирам какво става…. Щом на другия телефон изтеглянията си ги има и мога да ги слушам, защо на моя не става….

А какво ще кажеш за Spotify ? След като нямаш против да плащаш за Premium...

Сажв гледам имат промо 3 месеца без пари trial.

Там обаче много или поне някои песни просто ги няма.

@Desislava Dikova 

добре, де ... защо трябва да си непременно винаги online за да слушаш музиката, която ти харесва?????
или да чакаш някакво радио да ти пусне нещо, което харесваш!

някои хора не мога да ги разбера!

ми download-вай си от you-tube в .mp3 формат всеки клип или песен която искаш.

даже няма нужда да плащаш за премиум. от youtube може да се download-не безплатно почти свеки клип.

има стотици милиарди часове музика от всякакъв вид и жанр - чалга, естрада, диско, джаз, класика ...
има видео клипове по 2, 3, и повече часа с relax, deep hous и кво ли не.

прайш си най-различни папки с различните видове музика, за колата прехвърляш на една флашка и готово!

кви спотифайове ва гонят, кви премиуми!

Спотифай е безценно за телефон с интернет.

Аз не плащам за премиум там, но пак нямам реклами...

Не само че няма да ми заемат песните място на телефона, който всъщност е с доста малко памет, ами и са мигневено достъпни песните... имам и карта памет но Spotify си ми е кеф.

една карта памет - 128 GB за 30 лв. ше събере толкова много музика в .mp3 че 1000 години няма да ти стигнат да я изслушаш.

в спотифай има ли нещо от рода на 3 часа и половина relaxing lounge jazz или 4 часов deep house? 

iPhone и sd карта в едно изречение е възможно единствено при използване на външен картов четец за iPhone. Нещо хубаво, но непрактично за постоянна употреба.

преди 11 часа, l-8 написа:

една карта памет - 128 GB за 30 лв. ше събере толкова много музика в .mp3 че 1000 години няма да ти стигнат да я изслушаш.

в спотифай има ли нещо от рода на 3 часа и половина relaxing lounge jazz или 4 часов deep house? 

Аз не търся такива бози.

По-скоро би ми допаднало примерно ретро поп-фолк MIX 8-)

За душата...

А пък като цяло си слушам нормални песни, Spotify си има плейлисти, автоматични такива тип "Radio" и т.н...

преди 4 часа, notimetocoveru написа:

По-скоро би ми допаднало примерно ретро поп-фолк MIX 8-)

естествено!!!

те тез iphone-и, дет са праени с не знам си кви космически технологии, за кво друго да са ползуват ако не да слушаш на тях 'ааа-ааа, мастика, мастика',
'седнала радка на мойта патка да си подруса сливата руса' и 'тез чарвени думати, кой ги мама разклати'?

Spotify си има плейлисти, автоматични такива тип "Radio"

ц, ц, ... верно бе! аз пък забрайх, чи с медия плеърите ни мой да са праят и да са слушат плейлисти.
ай тъй само кат отвориш една папка с .mp3-ки тя няма да са възпроизвежда като плейлиста. то туй само спотифай гу можи!

Както и да е.

Не знам какво се цели тук ... iPhone не съм имал, нямам и няма и да имам, ако ще пари да ми дават да го взема.

Тея ябълки са за някой дето иска да каже "Вижте - имам от скъпото" !

Нищо че е кух кат ... 

Свидетел съм бил на един затворник (да - буквално затворник) дето се хвалеше че айфон било не знам си какво по-сигурно и т.н...

Единственото сигурно нещо е че нищо не е сигурно.

Е, има още едно сигурно на този свят ама да не ви натъжавам.

@_nib_

и ти ли слушаш плейлисти с абонамент за спотифай!

преди 1 час, l-8 написа:

@_nib_

и ти ли слушаш плейлисти с абонамент за спотифай!

...абсурд...

...от вас чета че музиката е с пари...

...и това от кога?...

...последно дадох пари да купя плоча на ,,Modern Talking"...'87-ма беше...май...

...коги ритна бакъро...да знаете-умре последнио пират...

...гледам и слушам с Grayjay...

...свалям с Tube Mate...стара версия без актуализации...

...ако некое видео се опъне-4K Video Downloader...

преди 1 минута, _nib_ написа:

...абсурд...

абсурд-абсурд, обаче ако знаеш колко абонати има спотифай ше се хванеш за главата.

https://www.google.bg/search?q=how+much+abonats+has+spotify+in+the+world+&uact=5&oq=how+much+abonats+has+spotify+in+the+world+

650 000 000 users, демек потребители. и от тях 252 000 000 subscribers, което би трябвало да означава 'абонати' с месечна такса!

не съм много сигурен тези 398 000 000, дето са users, но не са subscribers, дали не го ползват безплатно. просто инсталират си приложението на телефона и си го ползват безплатно. и вече ако искат някакви екстри и глезотийки (като да могат да си правят плейлисти или нещо друго) вече треба да са бръкнат с 9.90 (за бг било толкова) лв. на месец. някой ако е ползвал безплатно или платено да разкаже как е точно.

преди 10 минути, l-8 написа:

...да са бръкнат с 9.90 (за бг било толкова) лв. на месец. някой ако е ползвал безплатно или платено да разкаже как е точно.

...мъЛчи бе...

...9,90?...

...на месец?...

...б@си шапшалите...

...сигурно концерти по домовете им правят...

...повече от лев не давам...

...за година...

...и си чакам 90 стинки ресто...

В момемта го има официално безплатно за 3 месеца. Има и за компютър, но там Winamp си е класиката...

Може и на телевизор да се ползва, като там не излизат или почти не излизат(те са само аудио) реклами по време на слушане, дори и да не плащаш и да нямаш Premium.

https://www.spotify.com/bg-bg/premium/?ref=mweb_loggedout_premium_menu

Иначе, поне за Android те това е варианта (постоянния) за без пари и без рекламки:

https://www.google.com/search?q=spotify+mod+apk&oq=spotify+mod&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBwgAEAAYgAQyBwgAEAAYgAQyCQgBEEUYORiABDIHCAIQABiABDIHCAMQABiABDIGCAQQRRhBMgcIBRAAGIAEMgcIBhAAGIAEMgcIBxAAGIAEMgcICBAAGIAEMgcICRAAGIAEMgcIChAAGIAEMgcICxAAGIAEMgcIDBAAGIAEMgcIDRAAGIAEMgcIDhAAGIAE0gEIMjgwOWowajeoAg-wAgE&client=ms-android-samsung-ga-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Иначе, поне за Android те това е варианта (постоянния) за без пари и без рекламки:

значи може и безплатно да се ползва спотифай.

и ако имаш абонамент какви са разликите. какви предимства ти дава абонамента?

Screenshot-20241206-175915-Chrome.jpg

• Автор

Здравейте отново,

Само да кажа, че екипът за подръжка реши проблема - всичко е наред.

Прочетох всички мнения в темата  - научих някои неща и благодаря !☺️

преди 32 минути, Desislava Dikova написа:

екипът за подръжка реши проблема

Добре би било да споделите и как... Утре някой с такъв проблем ще погледне тук. 'що да не намери готово решение?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.