Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

SMART камера за видеонаблюдение

Featured Replies

Здравейте, купих си соларна камера с wifi с приложение icSee, сложих и 64 GB карта памет , но не ми дава да записва през цялото време от телефона , как трябва да я пусна от телефона за да записва 24/7 , свързана е към интернета. 

Spoiler

преди 28 минути, jetrey написа:

Здравейте, купих си соларна камера с wifi с приложение icSee, сложих и 64 GB карта памет , но не ми дава да записва през цялото време от телефона , как трябва да я пусна от телефона за да записва 24/7 , свързана е към интернета. 

Покажи скритото съдържание

Не се разбира, но записа става в/у картатат, а не в телефона. От телефона можеш да преглеждаш записите

• Автор
преди 18 минути, teo-glavata написа:

Не се разбира, но записа става в/у картатат, а не в телефона. От телефона можеш да преглеждаш записите

Няма нищо на картата , така си седи празна 58,22 GB  нищо не записва 

Screenshot_20241210_192901_iCSee.jpg

• Автор
преди 22 минути, цър-вул написа:

Какви са условията за запис? Какво е зададено като спусък(trigger) в настройките на iCSee?

Къде мога да го видя това 

Снимаш прекалено много небе, загубил си поне 1 метър полезна информация по вертикалата. Свали я надолу, така че на 20 метра да хващаш цял човешки ръст. Тези лампи няма смисъл да ги снимаш.

Щом е ICSee, значи на компютър можеш да я отвориш с Bate CMS, оттам ймаш достъп до всичките ѝ настройки. Или си изтегли на телефона XmEye Pro и я настрой оттам. ICSee е адски смотано приложение за тези камери.

• Автор
преди 57 минути, цър-вул написа:

Изобщо не ми излиза такова меню . На Audio и Видео настройки излиза съвсем друго 

Screenshot_20241211_092008_iCSee.jpg

Screenshot_20241211_092209_iCSee.jpg

• Автор
преди 3 минути, Belefor написа:

Какво има на More Services.

Би трябвало да има някъде настройки за запис - Recording.

image.png.8e4c562a69ea49d773b5905a4c35b520.png

В момента записва само на някакви интервали ако засече движение , а искам да е на 24H

Screenshot_20241211_102515_iCSee.jpg

• Автор
преди 9 минути, Rammkopf написа:

Оф, с някакъв Robicam ли си се напъхал?

Screenshot_20241211_111016_Samsung Internet.jpg

Аха, Q6-ца. Това нещо си го добавяш в XmEye Pro като пич, направо го изхвърляй това ICSee. Изтегли си и Bate CMS на някакъв лаптоп, с него имаш достъп до най-тъмните кътчета в настройките. ICSee е за леля Пена, да си върти камерата.

• Автор
преди 5 минути, Rammkopf написа:

Аха, Q6-ца. Това нещо си го добавяш в XmEye Pro като пич, направо го изхвърляй това ICSee. Изтегли си и Bate CMS на някакъв лаптоп, с него имаш достъп до най-тъмните кътчета в настройките. ICSee е за леля Пена, да си върти камерата.

Щото виж на Icsee , като го отворя приложението от телефона тогава започва да записва , като затворя приложението спира да записва и дава че камерата спи  и имам запис само докато аз съм отворил приложението Icsee

Screenshot_20241211_113119_iCSee.jpg

преди 25 минути, jetrey написа:

Щото виж на Icsee , като го отворя приложението от телефона тогава започва да записва , като затворя приложението спира да записва и дава че камерата спи  и имам запис само докато аз съм отворил приложението Icsee

преди 33 минути, Rammkopf написа:

направо го изхвърляй това ICSee. Изтегли си и Bate CMS на някакъв лаптоп

Не знам колко по-ясно да го напиша.

• Автор
преди 18 минути, Rammkopf написа:

Не знам колко по-ясно да го напиша.

Изтрих го Icsee, Изтеглих приложението за телефона XMeye pro сега пък изобщо не иска да се свърже с камерата слагам QR пред камерата ни звук ни нищо . 

• Автор

Изтрих Icsee , инсталирах  XMeye камерата тръгна , но същата работа не записва 24/7 . Щом изгася приложението и влиза в Sleep mode и това е , чак като го отворя излиза online и няма записите през времето в което не съм отварял приложението 

преди 3 часа, jetrey написа:

Изтрих го Icsee, Изтеглих приложението за телефона XMeye pro сега пък изобщо не иска да се свърже с камерата слагам QR пред камерата ни звук ни нищо . 

С XmEye Pro ще се наложи да я настроиш, когато си в нейната мрежа. Облачната услуга, която ползват двете приложения, е различна. Но за да разбереш какво се случва реално с камерата, отиваш при нея, свързваш се през локалния ѝ адрес и така. През облака често имаш доста лимитирани опции.

В XmEye Pro не я добавяй през облака, а по IP адрес, директно в приложението. Когато добавяш нова камера, имаш опцията приложението само да я потърси и ако я име в същия мрежов сегмент, ще я намери и се свърже с потребител и парола.

преди 4 часа, jetrey написа:

А преди това направи ли Reset н камерата? И тогава да я добавяш към XMeye.
Освен това съобрази, че макс видео времето ще е между 5,5 и 8 часа и ще започне да затрива старото.

• 9 месеца по-късно...

Здравейте! Да не пиша нова тема. Ако може да попитам тук. Имам камера с icsee ,единична съвсем обикновена. От няколко дни ми дава двоен екран. Не е с двойна леща и тн..Screenshot_20250921-105306.png.31b24ed482776ae02e790f179a42bda1.png

Screenshot_20250921-104933.png

Screenshot_20250921-105602.png

Редактирано от Dimitar Ivanov (преглед на промените)

преди 42 минути, Dimitar Ivanov написа:

Здравейте! Да не пиша нова тема. Ако може да попитам тук. Имам камера с icsee ,единична съвсем обикновена. От няколко дни ми дава двоен екран. Не е с двойна леща и тн..Screenshot_20250921-105306.png.31b24ed482776ae02e790f179a42bda1.png

Screenshot_20250921-104933.png

Screenshot_20250921-105602.png

Скрийншот на камерата. Ако може някой да помогне. Как се е получил тоя двоен екран?

преди 6 минути, Corvax написа:

Питай магазина какво са ти продали.

От две години си работи нормално

Смених картата-памет и се получи това. Върнах старата карта ,рестартирай ,нулирай камера и си остава с двоен екран ....все едно е двойна камера . Да не би да съм бутнал нещо настройките?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.