Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

SMART камера за видеонаблюдение

Featured Replies

Нямам представа какво се е бъгясала, честно казано. През облака на производителя ли я гледаш (сканирал си QR кода), или я гледаш директно по IP адрес?

преди 2 часа, Corvax написа:

Нямам представа какво се е бъгясала, честно казано. През облака на производителя ли я гледаш (сканирал си QR кода), или я гледаш директно по IP адрес?

Имам няколко камери на приложението  I csee от няколко години  Облак не ползвам ,гледам през карти....! Питам ,дали съм бутнал нещо от настройките. Моля някой компетентен да ми отговори.Благодаря за отговора на коле(гата)(жката) .но и аз нямам идея и питам,а не отговарям 

Търсиш отговор от някой компетентен, без ти самият компетентно да описваш ситуацията си. Облак, друже, не се ползва само за запис, а и за гледане на живо. Облачната услуга на производителя - магическият шлюз, който свързва приложението с камерата ти през Интернет, без да имаш публичен IP адрес, да си отварял порт във файъруола си или да си си пуснал VPN. Не ти задавам случайни въпроси, но ако аз ти звуча некомпетентно, извинявай за загубеното време. Опитвам се безплатно да разреша китайския ти проблем с насочващи въпроси, за да си представя какво може да си сътворил.

Очевидно нямаш идея как ползваш камерата си, оттам и аз няма как да разбера какво се е случило. Спирам да опитвам. Успех.

преди 28 минути, Corvax написа:

Търсиш отговор от някой компетентен, без ти самият компетентно да описваш ситуацията си. Облак, друже, не се ползва само за запис, а и за гледане на живо. Облачната услуга на производителя - магическият шлюз, който свързва приложението с камерата ти през Интернет, без да имаш публичен IP адрес, да си отварял порт във файъруола си или да си си пуснал VPN. Не ти задавам случайни въпроси, но ако аз ти звуча некомпетентно, извинявай за загубеното време. Опитвам се безплатно да разреша китайския ти проблем с насочващи въпроси, за да си представя какво може да си сътворил.

Очевидно нямаш идея как ползваш камерата си, оттам и аз няма как да разбера какво се е случило. Спирам да опитвам. Успех.

Добре, извинявам се ! Лека вечер!

преди 11 часа, Dimitar Ivanov написа:

I csee

Товa Pro ли е или "другото"? С профил ли "влизаш" или при Pro през "Local Login"? 

Вероятно си "влязъл" чрез "профил" в който две от камерите ти са регистрирани едновременно.

От споделеното: Това не е двоен образ, а образи от две камери! Няма как да знаем как си подвързал друга/и камера/и, но вероятно едната "излиза" през другата и затова имаш два образа.  

Това е според мен. 

Успех!

п.п. Няма как да "влезем" в профила ти и да видим как са конфигурирали нещата в него, т.е. там някъде е указано как да ти препредава видео/аудио каналите към ту телефона ти (мобилното ти устройство). Може и там нещо да си пипнал без да знаеш какво. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.