Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

EON TV приложение изтеглено от Microsoft Store.

Featured Replies

Здравейте!

image.png.bfd2895abc6f5e7d734335b5a9cb11fa.png

Изтеглих въпросните приложения (едното от Microsoft Store, а другото от подсистемата на Windows зa Android.

При подсистемата успях да "задействам" EON TV, защото ми даде опция за активиране през телефона, но при приложението от Microsoft такава няма. Там има активация по e-mail. Уви дава грешен потребител или парола. 

Въпроса е: Как да активирам въпросното приложение? 

Разрешен от Bubbles

ако правилно съм разбрал - на тела си успял ,на компа не

на компа пробвай през браузър до го намериш https://bg.eon.tv/

и от там с абонатен номер и парола

при мен и на двете места отдавна съм така ... и е ок

• Автор
преди 3 минути, mr. 5r0ff написа:

с абонатен номер

T.e. не с е-mail? OK ще пробвам

проверих сега - наистина и имейл и парола

преди 6 минути, (:IdioibI:) написа:

T.e. не с е-mail? OK ще пробвам

• Автор
преди 3 минути, mr. 5r0ff написа:

проверих сега - наистина и имейл и парола

и аз проверих.... но отново дава грешен потребител или парола. 

Съмнявам се, че понеже в паролата ми има _ (един вид специални символи) не сработва ... 

като си влязъл през едното място , направи ли си акаунт ?

да не би да е това проблемът ...

Що се занимаваш с глупости? https://eon.tv, избираш оператор Vivacom, буташ мейла и паролата си за акаунта в my.vivacom и си там.

преди 1 минута, Rammkopf написа:

Що се занимаваш с глупости? https://eon.tv, избираш оператор Vivacom, буташ мейла и паролата си за акаунта в my.vivacom и си там.

това имах в предвид и аз ... но явно нещо с паролата ...

Направи си нов потребител, в myvivacom.

пп не нов, а допълнителен.

преди 1 час, (:IdioibI:) написа:

но отново дава грешен потребител или парола

Какъв имейл и парола въвеждаш? Имаш ли изобщо регистриран акаунт?

Виж си договора. Имаш вариант за приложение на телефон и/ или на телевизор. Първото трябва да имаш акаунт, а за ТВ-то си сваляш приложение от магазина на андроид и го активираш с кода за активация през 123.

• Автор
преди 6 часа, *S197* написа:

Виж си договора. Имаш вариант за приложение на телефон и/ или на телевизор. Първото трябва да имаш акаунт, а за ТВ-то си сваляш приложение от магазина на андроид и го активираш с кода за активация през 123.

Проблема не е в Android приложението, а в Microsoft приложението. Там нямаш опция еднократна активация чрез sms към телефона ти. Телевизора ми въпреки, че е "умен" не може да му се прибавят приложения от указаните хранилища. Иначе през подсистемата на Windows за Android стана, т.е. нито от приложение изтеглено от Microsoft Strore не става, нито пък приложение направено по този начин става:

image.png.3e86e1c87e7fd551c196202959e32937.png

преди 17 часа, Rammkopf написа:

Обичам да си играя с "глупостите" направени от други!!! :) 

Сега очаквам "спеца"  @Емил Костов и той да ме нарече глупак. :) 

image.png.bb9012e3587907ff56563f756bd00ab7.png

преди 25 минути, (:IdioibI:) написа:

Проблема не в Android приложението, а в Microsoft приложението. Там нямаш опция еднократна активация чрез sms към телефона ти. Телевизора ми въпреки, че е "умен" не може да му се прибавят приложения от указаните хранилища. Иначе през подсистемата на Windows за Android стана, т.е. нито от приложение изтеглено от Microsoft Strore не става, нито пък приложение направено по този начин става:

image.png.3e86e1c87e7fd551c196202959e32937.png

Обичам да си играя с "глупостите" направени от други!!! :) 

Сега очаквам "спеца"  @Емил Костов и той да ме нарече глупак. :) 

image.png.bb9012e3587907ff56563f756bd00ab7.png

Не знам защо си решил, че трябва да те наричам глупак. Прави каквото искаш, то си е за теб.

• Автор
преди 10 минути, Емил Костов написа:

Не знам защо си решил, че трябва да те наричам глупак. Прави каквото искаш, то си е за теб.

Кажи на твоите колеги или шефове да си оправят приложението в Microsoft. В сайта Ви няма указано хранилище за лаптопи и/или таблети с различна ОС освен за Android. Защо???

ОК, явно такава Ви е политиката, но е в ущърб към определена група потребители. 

п.п. Нищо лично Емо. :) -> Сливенски майтап е за глупостта. :) 

• Автор

image.png.655fadf6bb49c35728a3d944d639228b.pngТова са пакетите, който имам.

Да пукна, ако разбера защо ти трябваше за Windows приложението им, при положение че в браузъра върви чудесно, а и там имаш всички канали, за които си се абонирал, докато приложенията им ти порязват достъпа до част от съдържанието, за което си плащаш. На този пакет, който имаш, не вярвам нещо да орязват, но принципно е хубаво да се знае, че пълните варианти на телевизионните пакети ги получавате само по 2 начина - в EON TV бокса и в уеб-версията на eon.tv.

• Автор
преди 40 минути, Rammkopf написа:

в браузъра

Значи, не съм настроил правилно браузъра си. Благодаря ти!  Ще видя къде съм го "ограничил". 

Интересното е, че през Chrome на телефона ми директно сайта eon.tv ме препраща към:

image.thumb.png.02dada45424f8ca12a93b547470c04cc.png

преди 46 минути, Rammkopf написа:

Да пукна, ако разбера защо ти трябваше за Windows

Това са тестове, т.е. до колко са направени добре определени "уеб-версиии" на eon.tv. 

сега и аз да дам малко пояснения

бивш абонат съм на нетуоркс вече виваком и останах при тях ,като тв и нета все още са ми по два отделни кабела

правиш си акаунт в ми виваком , и с имейла е паролата си регистрираш еон приложението на тел

на компа пак с тях ,но през браузъра - аз съм с мозила

как стои въпросът с приложението за тв не знам ,така или иначе си имам премиум пакета още от нетуоркс

при нетуоркс всичко беше супер - авария дари и при зимни бури най много 12-24ч

при тез вивакомски некадърници само проблеми от 1г - прекъсвания , трептене на картината , говорът се нулира сам и минават 1-2минути докато се въстанови ...

то сървари сменяха ,или поне така казват ... при авария отиват 5-7дни да им са молиш да дойдат ...

та нещата при виваком са отвратително зле сега ... и единствената алтернатива ми предлагат еон ...

искат да ми одерат дъртата кожа , ама не се давам още ...;)

• Автор
преди 6 часа, mr. 5r0ff написа:

еон

Въпроса е как да си създам "сметка" при тях? => За пореден път ми дава: Грешен потребител или парола. Иначе си влизам в профила на оператора,  именно със същите данни! 

• Решение

Дедо попе платил ли си за ЕОН ТВ пакет или искаш да блажиш на аванта?
Защото Мобилната версия на ЕОН(Това което ти дават като пакет да гледаш на талфоня няма общо с услугата телевизия която се ползва с име и парола.
Иначе ако имаш тв пакет за талвизор имаше изискване да си създадеш име и парола през MyVivacom ама кое къде беше...

А е те тука пише : https://www.vivacom.bg/bg/tv/eon-activation?tv=eon

хахахаахахахаахаах

току-що, Teemo v.3 написа:

хахахаахахахаахаах

пп Бъбъл, не е към теб, а към горния пост. Застъпихме се.

• Автор
преди 13 часа, Bubbles написа:

Благодаря! 

Не знаех, че "вътре" трябваше да сложа парола! 

на 11.12.2024 г. в 12:42, Joss Bomon написа:

Имаш ли изобщо регистриран акаунт?

преди 6 часа, (:IdioibI:) написа:

Не знаех, че "вътре" трябваше да сложа парола!

Оптимус №2...

на 12.12.2024 г. в 9:45, mr. 5r0ff написа:

сега и аз да дам малко пояснения

бивш абонат съм на нетуоркс вече виваком и останах при тях ,като тв и нета все още са ми по два отделни кабела

правиш си акаунт в ми виваком , и с имейла е паролата си регистрираш еон приложението на тел

на компа пак с тях ,но през браузъра - аз съм с мозила

как стои въпросът с приложението за тв не знам ,така или иначе си имам премиум пакета още от нетуоркс

при нетуоркс всичко беше супер - авария дари и при зимни бури най много 12-24ч

при тез вивакомски некадърници само проблеми от 1г - прекъсвания , трептене на картината , говорът се нулира сам и минават 1-2минути докато се въстанови ...

то сървари сменяха ,или поне така казват ... при авария отиват 5-7дни да им са молиш да дойдат ...

та нещата при виваком са отвратително зле сега ... и единствената алтернатива ми предлагат еон ...

искат да ми одерат дъртата кожа , ама не се давам още ...;)

Що мислиш, че трептеното и загубата на говора не е от твоя телевизор?  Не съм виждал такива проблеми с еон. Смени си hdmi кабела.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.