Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

тетър пирамида ли е, бетл пирамида ли е

Featured Replies

Разрешен от Емил Костов

• Автор
преди 9 часа, ostavime написа:

Казвам ти какъв е модела и каква е идеята. Друг е въпроса, че у нас беше опорочен. 

защо не дават зарядни под наем и да ги ръгат в контакта   щом е такъв капитализъм да не могат да  ти услужат за 10 мин  безплатно 

преди 1 минута, Banesc написа:

защо не дават зарядни под наем и да ги ръгат в контакта   щом е такъв капитализъм да не могат да  ти услужат за 10 мин  безплатно 

Нещо не ти се разбира. Я опитай пак

• Автор
преди 11 часа, Емил Костов написа:

БЕТЛ вече се видя, че е пирамида, макар че самата идея да плащам за зареждане на телефона от някаква powerbank е олигофрения. Имам си отдавна купена powerbank и мога да си зареждам телефона лично аз, навсякъде. Не е нужно да плащам на някой и да ползвам съмнителни устройства.

то се видя  обаче почват да налагат че тетър било вързано с долар     

и от фейсбук ми пускат съобщение че не било скам

най накрая от гдбоб си свършиха  пак половичато работата трябва да докладвам видео 1 по 1

ако имахме читава държава трябва да се глоби фейсбук с няколко милиарда 

преди 29 минути, K.Р написа:

Нещо не ти се разбира. Я опитай пак

защо   дават батерии под наем а не дават зарядни за включване към 220 волта  

преди 27 минути, Banesc написа:

защо   дават батерии под наем а не дават зарядни за включване към 220 волта  

Защо не инвестира !? Сега щеше да имаш за бира и нямаше да си овощар

преди 18 часа, ostavime написа:

Емо, то е като ел. тротинетките. Взимаш от някъде, ползваш и оставяш на друго място. То ясно, че всеки си има допълнителна батерия. Почти всеки. Идеята е да го ползваш тогава, когато ти се наложи, не да го ползваш постоянно и ежедневно. Не е лош модел и се прилага на места. 

Къде се прилага?

преди 1 час, baitexpo написа:

Къде се прилага?

Поинтересувай се. Направи едно търсене в Google - share powe rbank, sharing power bank stations, power bank sharing, power bank sharing businsess и ще разбереш. 

И за @Емил Костов важи същото 😉

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

преди 16 часа, vlado1985 написа:

Джуджи е запален комарджия та тва с тея крипто кинти си  чист комар. Е вярно и аз не съм цвете за мирисане и то като се сетя последно за еедна седмица колко налях на няколко сайта ама както се казва тиквата на раменете не е за украса.:D

@Емил КостовКат каза че си носиш с теб зарядни тази сутрин се събудих и гледам в леглото ми се мотаеха няколко кабела зарядното на телефона даже и в краката си бях паркирал едно захранване ама за какво съм ги зарязал на леглото да ме пита някой.:yanim:

Аз не се шегувам! Сериозно си ги нося. Слагам ги в една чанта, която ми е на рамото и навсякъде съм с нея. Какво друго има вътре е без значение.

преди 23 часа, ostavime написа:

Емо, то е като ел. тротинетките. Взимаш от някъде, ползваш и оставяш на друго място. То ясно, че всеки си има допълнителна батерия. Почти всеки. Идеята е да го ползваш тогава, когато ти се наложи, не да го ползваш постоянно и ежедневно. Не е лош модел и се прилага на места. Просто това си беше пирамида и някои изкараха пари, други накараха пари. Като с всяко нещо. Не може всички да са печеливши. 

IMG_0823.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.