Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вярно ли е това за млякото?

Featured Replies

• Автор
преди 6 минути, Solly написа:

Много избирателно подхождате към животните! Зайчетата, котенцата и кученцата, са ви симпатични и не искате да ги убивате и ядете, но пък агънцата, теленцата, прасенцата, козленцата ... са ви вкусни и хич не ви трепва сърцето като ги убивате!

И защо някой разсъждаващ като мен, твърдящ, че всички животни са мили и не бива да се убиват за храна днес, в 21-ви век, когато сме заляти отвсякъде с изобилие от храни, трябва да ни наричате психично болни?!

Не е ли психична болест да желаеш да убиваш и да ядеш мъртви животни? и целият свят е болен от тази болест, и цялото ни общество е болно и не осъзнава, че трябва да се лекува, а не вегетарианците! :salad:

С фанатичните вегетарианци и вегани нямам какво да си кажа.:getout: Вашето е секта.

• Отговори 64
  • Прегледи 4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Ти ще спреш ли да четеш глупости. Млякото, сиренето, млечните продукти като цяло са едни от най-полезните продукти за човешкия организъм. 

• Е, все от нещо трябва да се умре. Иначе почти не консумирам мляко. Замествам го с бира.

• Емил Костов
    Емил Костов

майко ако ти олюща един шамар, 3 дена ще се чудиш на коя планета си. Не ви ли е срам да пишете такива глупости. Диабетичка от мляко. пффффффффффффффффф

преди 4 минути, Anneliese написа:

С фанатичните вегетарианци и вегани нямам какво да си кажа.:getout: Вашето е секта.

За веганите съм съгласен. Не ядяли мед. Защо пият вода тогава веганите? Рибите живеят във водата. 

преди 7 минути, Anneliese написа:

Трябва да видиш тъжните очи на зайче

Всички животни имат очи. Не трябва да ядеш нещо което има очи, защото носи душа! 😉

преди 5 минути, Anneliese написа:

Гушкал ли си зайче?

Не съм. Но сме гледали зайци. А ти вземи порастни. Не си на 12.

преди 7 минути, Anneliese написа:

Мога да кажа, че и ти си от сектата на месоядните!

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Тук става въпрос за веганите, не за вегетарианците.

Вегетарианството е стъпка към веганството. Няма лошо да си веган, но е много трудно, защото по заведенията е трудно да намериш храна, и трябва да ядеш само пържени картофи.

• Автор
преди 11 минути, The Lone Star написа:

Не съм. Но сме гледали зайци. А ти вземи порастни. Не си на 12.

Мразя хора, които нямат жал към зайчетата и гледат на тях само като на месо и кожа за ръкавички.:angry::hit::vomit:

Да не говорим колко грозно ги държите за ушите. На теб, ако ти дърпат ушите така, ще ти хареса ли?:angry:

преди 1 минута, Anneliese написа:

Мразя хора, които нямат жал към зайчетата и гледат на тях само като на месо и кожа за ръкавички.:angry::hit::vomit:

Да не говорим колко грозно ги държите за ушите. На теб, ако ти дърпат ушите така, ще ти хареса ли?:angry:

По същият начин и веганите и вегетарианците намират за отвратително хората да избиват не само зайците, но и другите животни! 

• Автор

Другите не са домашни любимци обаче, а и трябва да се яде месо. Анемия знаеш ли какво е?:angry:

преди 53 минути, Anneliese написа:

Другите не са домашни любимци обаче, а и трябва да се яде месо. Анемия знаеш ли какво е?:angry:

Всички мои познати с анемия ядат месо. А аз и мои близки които не ядем, нямаме! 

Както виждаш, въпреки че ядеш месо - пак имаш анемия. Което говори, че месото не помага за анемията!😉

преди 14 часа, Anzhel Dimitrov написа:

В природата , освен орлите и костенурките - нищо друго не изкарва по около 70 80 години . 

А те какво общо имат с бозайниците?

преди 5 часа, Anneliese написа:

На теб, ако ти дърпат ушите така, ще ти хареса ли?:angry:

Споко нема те дърпат за ушите имаш по интересни места за дърпане :D

преди 2 часа, parmobil написа:

А те какво общо имат с бозайниците?

Защото се спомена в преден пост ,че животните не пили мляко , и ние трябва да вземаме пример от тях , и аз отбелязах че от животните само костенурките и орлите живеят повечко . 

Но това да се взема пример от животните и да се прави аналогия в храненето при животни и хора не може да издържи защото сме различни видове и всеки вид си има свои особености .

преди 1 минута, Anzhel Dimitrov написа:

Защото се спомена в преден пост ,че животните не пили мляко , и ние трябва да вземаме пример от тях , и аз отбелязах че от животните само костенурките и орлите живеят повечко . 

Но това да се взема пример от животните и да се прави аналогия в храненето при животни и хора не може да издържи защото сме различни видове и всеки вид си има свои особености .

Аз казах, че в естествена среда бозайниците получават/поемат мляко само с кърменето. После няма. Освен ако човек не им даде. И това едва ли влияе на продължителността им на живот.

преди 1 час, parmobil написа:

Аз казах, че в естествена среда бозайниците получават/поемат мляко само с кърменето. После няма. Освен ако човек не им даде. И това едва ли влияе на продължителността им на живот.

Точно така .

А консумирането на мляко и млечни продукти при хората - влияе положително ,и здравословно и удължава живота , заздравява костите и зъбите .

• 2 седмици по-късно...

Нямам проблем с млякото, защото не го консумирам Използвам го с някои рецепти 

Обичам Йогорд, Айрян и Таратор примерно

Иначе съм живял с немец който вместо вода пиеше прясно мляко 1.5 %

, като цяло немците консумират много прясно мляко

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.