Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Фейсбук измамници

Featured Replies

Плъзнали са нови измамници във фейсбук. От 8 различни профили получих това и подобни:

здравей скъпа, съжалявам за този начин на контакт с теб, току-що видях профила ти и реших, че си правилният човек за мен. Както и да е, казвам се Мартин Ферейра, от Бразилия, хоспитализиран във Франция по здравословни причини. Страдам от тежко заболяване, което ме обрича на смърт, имам сума от 470 000,00 евро, която искам да предам на доверен и честен човек, за да мога да се възползвам от нея. Имам фирма за внос на козметика и загубих съпруга си преди 3 години, което ме удари много тежко и до ден днешен не успях да се омъжа отново, нямаме „деца“. Искам да ти дам тази сума, преди да умра, за да бъдат дните ми преброени поради липсата на тази нелечима болест. напишете ми номера си на viber или whatsapp, ако искате да получите това дарение...

Някъде имаше в някоя група и коментари относно тях но ги изгубих...

Аз съм получавал подобни неща на Месинджър. Просто не трябва да им се обръща внимание. Не знам каква им е скритата цел - може би да се докопат до банковата сметка.

преди 4 минути, Thores написа:

Аз съм получавал подобни неща на Месинджър. Просто не трябва да им се обръща внимание. Не знам каква им е скритата цел - може би да се докопат до банковата сметка.

да аз съм продължавал понякога от любопитство, искат да откриеш сметка с няква минимална сума и така после повече уж за някви такси и вероятно продължават все така да искат

преди 1 час, grizly написа:

казвам се Мартин Ферейра, от Бразилия, хоспитализиран във Франция по здравословни причини. Страдам от тежко заболяване, което ме обрича на смърт, имам сума от 470 000,00 евро, която искам да предам на доверен и честен човек, за да мога да се възползвам от нея.

Ей ги на, някой от тия нигерийски маймуняци е милионера  :giggle1:

470598185_1742702846584524_11716803134931615_n.jpg

преди 2 часа, Banesc написа:

може да не е измама

на мен са ми давали

Така е, взимай още.

Потвърждавам, милиярдер съм вече от тези подаръци.Чудя се вече какво да си правя парите,ще взема и аз да подарявам. Има ли желаещи ? 

Не мамя ,ни съм от фейсбук!

На една бензиностанция виси реклама:
"Който зареди пълен резервоар участва в лотарията за безплатен с*кс!"
Зареждат двама. Плащат и искат да участват в лотарията. Бензинаджията:
- Изберете число от 1 до 10!
- 4!
- За съжаление не печелите!
Аз бях избрал 5!
Другия също не познал. И си тръгнали. Другата седмица пак не уцелили. И единия казал на другия:
- Тоя май ни лъже! Мошеническа работа ми се вижда това!
- Не, бе! Не е така. Миналата седмица жена ми на два пъти е печелила.

защо си мислите че няма самотни хора  на смъртно легло  с пари и няма на кой да си дадът парите ....

преди 13 минути, Banesc написа:

защо си мислите че няма самотни хора  на смъртно легло  с пари и няма на кой да си дадът парите ....

Защото си гледал много филми! Затова. Това си е просто измама и тя е от години. На мен онзи ден ми дойде линк уж от приятел да се свържа с ФБ, защото до 24 часа ще ми деактивират акаунта. А бях цъкнал на него, а ми бяха хакнали профила и пощата.  Във ФБ няма нищо реално. 

преди 9 минути, Емил Костов написа:

Защото си гледал много филми! Затова. Това си е просто измама и тя е от години. На мен онзи ден ми дойде линк уж от приятел да се свържа с ФБ, защото до 24 часа ще ми деактивират акаунта. А бях цъкнал на него, а ми бяха хакнали профила и пощата.  Във ФБ няма нищо реално. 

хубаво аз ще си печеля вие щом не вярвате 

преди 1 минута, Banesc написа:

Вярвам ти! Колко да ти подаря ? Имам многооооооооооо за подаряване и не само на теб .

Особенно 2025 ще съм триалионер

преди 6 минути, Banesc написа:

Ще се радвам да спечелиш тогава! 

преди 51 минути, Banesc написа:

Браво Жужи, така е

На мен една в екс ми иска 250 долара защото и дошъл и я боляло много , и и трябвали пари за лекарства да не я боляло . Беше и братовчедка на Парис Хилтън , и една криптомилионерка дето в България и било скъпо ...

преди 11 часа, Banesc написа:

може да не е измама

на мен са ми давали

Да Рижко давали са ти....?

Малко гранулки и пак се умилкваш за още :biggrin:

преди 4 часа, Anzhel Dimitrov написа:

На мен една в екс ми иска 250 долара защото и дошъл и я боляло много , и и трябвали пари за лекарства да не я боляло . Беше и братовчедка на Парис Хилтън , и една криптомилионерка дето в България и било скъпо ...

Ама не е била Ружка Игнатова, нали?

преди 20 часа, Колев 74 написа:

Ама не е била Ружка Игнатова, нали?

Беше перуанка от Индонезия 😅... А имаше и една китайка с гражданство от щатите ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.