Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли почитатели на Delta Force Black Howk Down

Featured Replies

Почитател съм на old fashioned игри. Имам сериен номер за DFBHD и от време на време я разцъквам, правя си сървърче в NovaLogic. Но в последно време другите пичове понамаляха и почти никой не влиза.

Та има ли тук почитатели на Delta Force Black Howk Down и искате ли да направим един deathmatch ?

DFBHDCover.jpg.83df77f4530403fae8240e2baff1cad9.jpg

Хехе някога й изиграх мисиите, всъщност играл съм ги всичките от първа част която е и единствената която досега бях играл мултиплеър навремето по клубовете.

Ся се пробвам на тази ама нещо не ме радва.

Capture d’écran (197).png

преди 44 минути, Т.Христов написа:

Почитател съм на old fashioned игри. Имам сериен номер за DFBHD и от време на време я разцъквам, правя си сървърче в NovaLogic. Но в последно време другите пичове понамаляха и почти никой не влиза.

Та има ли тук почитатели на Delta Force Black Howk Down и искате ли да направим един deathmatch ?

+4

преди 1 час, Т.Христов написа:

Чуждопоклонник такъв :ski4:

Навремето по залите много се цъкаше Delta Force 2 в далечната 99-та. Много обичах да играя със снайпера Barrett Light 50

Ех спомени. :)

• Автор
преди 2 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Навремето по залите много се цъкаше Delta Force 2 в далечната 99-та. Много обичах да играя със снайпера Barrett Light 50

Да и аз. И точно с тоя снайпер. Само че с DFBHD.

И на двойката съм играл, но после всичко мина на DFBHD.

преди 10 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Специално делта форс 2 я помня когато излезе и всички викаха че била мега тежката игра защото беше 600МБ, ся като погледнеш една игра 100 гъби хаха, ама тогава тия 600МБ беха като гъби ся.

Така е. Де да беше само големината.... Ако можех да си върна и малко от ЕГН-то. :D

Иначе по това време се цъкаха доста игри на NovaLogic. И F-16/Mig-29/F-22, още модерни бяха Star Wars Rogue Squadron, Tzar, Age of Empires 2, HoMM 2/3, CS 1.3/1.6, Fifa 99/02, Red Alert 2, GTA 3/Vice City и други класики. Някои си ги пазя от чиста носталгия. Имам и доста за емулатори на NES, както и DosBox такива като Dune 2 Legacy.

Къде ме върнахте бре? :giggle1:

преди 27 минути, Bubbles написа:

Специално делта форс 2 я помня когато излезе и всички викаха че била мега тежката игра защото беше 600МБ, ся като погледнеш една игра 100 гъби хаха, ама тогава тия 600МБ беха като гъби ся.

Тия игри по 100гъбки са малките вече. Call of Duty mw3 са по 300гъбки

• Автор
преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

Така е. Де да беше само големината.... Ако можех да си върна и малко от ЕГН-то. :D

Иначе по това време се цъкаха доста игри на NovaLogic. И F-16/Mig-29/F-22, още модерни бяха Star Wars Rogue Squadron, Tzar, Age of Empires 2, HoMM 2/3, CS 1.3/1.6, Fifa 99/02, Red Alert 2, GTA 3/Vice City и други класики. Някои си ги пазя от чиста носталгия. Имам и доста за емулатори на NES, както и DoxBox такива като Dune 2 Legacy.

Къде ме върнахте бре? :giggle1:

още агитирам пичовете тук /без @K.Р/ да разцъкаме пак. Сървъра от мене щото имам сериен номер.

преди 1 час, Т.Христов написа:

още агитирам пичовете тук /без @K.Р/ да разцъкаме пак. Сървъра от мене щото имам сериен номер.

Ше пусна сълза

преди 9 часа, Т.Христов написа:

III.gif.63e821d5a17f8e0af3582f410024359e.gif

що бе,има я и на руZки ... мога да ти я пратя.

Абе мани, ползваш неща на прогниля запад, а можеше една ръйбалка да разцъкаш :newspaper:

• Автор
преди 4 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Абе мани, ползваш неща на прогниля запад, а можеше една ръйбалка да разцъкаш :newspaper:

е, ама преведено на руZки.

Не съм качил темата тука да си правим тъ*шаци с братушките, а - да попитам

има ли още почитатели на DFBHD?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.