Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търсене на сайт

Featured Replies

Здравейте на всички, ще се радвам да дадете малко яснота по въпроса. Наскоро намерих без проблем сайт от който да изтегля игра от детството ми - Half Life 2, която наистина обожавам. Искам да изтегля и Episode 1, но така и не откривам свестен сайт. Ще се радвам да ме насочите към такъв! Благодаря предварително!

преди 1 час, Raze написа:

Не си търсил достатъчно.

Half-Life 2 on Steam

Да, дори наскоро имаха юбилей и беше безплатна.

https://www.kaldata.com/forums/topic/304235-промоции-на-платени-лицензирани-игри/page/5/#findComment-5963754

• Автор

В Стийм ми излиза само двойката, нататък другите части поне аз не ги откривам. Ако може линкче

преди 43 минути, Games lover написа:

В Стийм ми излиза само двойката, нататък другите части поне аз не ги откривам. Ако може линкче

Не видя ли какво съм цитирал?

преди 57 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Взех я безплатната, въпреки че едва ли ще я играя. Колкото съм играл навремето стига.

• Автор
преди 2 минути, Raze написа:

Не видя ли какво съм цитирал?

Взех я безплатната, въпреки че едва ли ще я играя. Колкото съм играл навремето стига.

Да, видях, но какво ще рече това?

преди 4 часа, Games lover написа:

Здравейте на всички, ще се радвам да дадете малко яснота по въпроса. Наскоро намерих без проблем сайт от който да изтегля игра от детството ми - Half Life 2, която наистина обожавам. Искам да изтегля и Episode 1, но така и не откривам свестен сайт. Ще се радвам да ме насочите към такъв! Благодаря предварително!

https://byrutgame.org/4443-half-life-2-episode-one.html

Един от най-добрите и подробни сайтове

горе в полето Поиск търсиш игрите

• 3 месеца по-късно...

За да стане малко по-ясно - ноември 2024 г. за 20-годишнината на Half-Life 2 направиха голям ъпдейт, който значително подобрява играта както визуално, така и функционално. Episode One и Episode Two са интегрирани в основната игра и се избират от менюто. Също така съдържа и Lost Coast. Всичко е графично подобрено - осветление, сенки, текстури, добавена е мъгла. Всички игри са и с превод на български език - интерфейс и субтитри (субтитрите трябва да се активират от настройите). Явно си изпуснал като я раздаваха безплатно преди половин година. Най-добре е да следиш Steam разпродажбите, но вероятно ще има намаление за Steam Summer Sale: June 26 – July 10. На Steam Spring Sale преди месец е била 1.95€. Или търси Half Life 2 - 20th Anniversary Edition. 

half2.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.