Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Връзка с мъж на 30. Аз съм на 19

Featured Replies

Здравейте! 

Преди време се запознах с мъж на 30 години, но аз съм на 19. 

Връзката ни е страхотна и се разбираме изключително добре. Комуникацията ни е супер и той е наистина загрижен за мен. За годината, в която се познаваме нито веднъж не сме имали проблеми и моментите с него са наистина удовлетворителни. Споделяме сходни интереси можем да говорим за всичко!

Единствено ме притеснява разликата в годините. Все още ми е трудно да споделя на някои от приятелите ми за него, защото се притеснявам, че ще ме съдят. Вие как смятате? Разликата голяма ли е? Някой бил ли е в такава ситуация и как сте подхождали? 

• Отговори 104
  • Прегледи 8,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И кфо ти пука кой ще те съди? Живота си е ваш. Аз и жена ми имаме почти 16 години разлика, тя е французойка, живеем във Франция вече колко години станаха, имаме две деца и сме заедно близо десет

• по добре да пие отколкото да пуши вейп

• не са проблем  годините аз съм на 39 ставаш и за мен и аз си търся 19 годишна    да не пуши вейп  и да не се гримира но  да ходи с рокля или поне широки дрехи  и да умее да прави н

Публикувани изображения

И кфо ти пука кой ще те съди? Живота си е ваш.

Аз и жена ми имаме почти 16 години разлика, тя е французойка, живеем във Франция вече колко години станаха, имаме две деца и сме заедно близо десет години.
Да ти разправям ли колко критики сме отнесли?
Като разбраха за нас семейството й и взех че цъфнах у тях щяха да ме линчуват, а ся съм част от тяхното семейство и имам уважението и обичта им.

Живейте си живота, важното е вие да сте добре, любовта не гледа ЕГН нито нищо друго.
Щом сте щастливи заедно това е важното.

преди 6 минути, Bubbles написа:

И кфо ти пука кой ще те съди? Живота си е ваш.

Друга песен щеше да пееш, ако той е на 40-50.

Аз и жена ми имаме почти 16 години разлика, тя е французойка, живеем във Франция вече колко години станаха, имаме две деца и сме заедно близо десет години.

А може би пък не.:cantbelieve:

Да ти разправям ли колко критики сме отнесли?
Като разбраха за нас семейството й и взех че цъфнах у тях щяха да ме линчуват, а ся съм част от тяхното семейство и имам уважението и обичта им.

Живейте си живота, важното е вие да сте добре, любовта не гледа ЕГН нито нищо друго.
Щом сте щастливи заедно това е важното.

Извинявай, че ще ти го кажа и аз, но аз лично виждам проблем в такива разлики. Тя буквално си те е groom-вала така да се каже. Може ли 35 годишна жена да тръгне с 18 годишен? Колко е зряло това 18 годишно момче? Ами ако тя му е първата? И веднага да го върже с деца това ненаживяло се още момче. Извинявай, но това са някакви крайности, от тук вече не мога да те гледам със същите очи когато казваш, че си против крайностите.

не са проблем  годините

аз съм на 39 ставаш и за мен

и аз си търся 19 годишна 

да не пуши вейп  и да не се гримира но  да ходи с рокля или поне широки дрехи 

и да умее да прави нещо

ако може и да е по-умна от мен 

ама едва ли 

преди 4 минути, Гoст написа:

Може ли 35 годишна жена да тръгне с 18 годишен?

малко вероятно

жените се  сбръчкават на  23

аз съм на  39  и още не съм сбърчкан 

като бях на  25г един набор ходеше с  35 годишна и  друг приятел ми разправя че била  много хубава и направо му казах  не ме занимавай

и момчето имаше пари и  го ползваше няколко години да и плаща сметките на трътлата 

преди 31 минути, Banesc написа:

да не пуши вейп  и да не се гримира но  да ходи с рокля или поне широки дрехи

забрави, да не фирка като теб:D

преди 37 минути, Гoст написа:

Друга песен щеше да пееш, ако той е на 40-50.

А може би пък не.:cantbelieve:

Извинявай, че ще ти го кажа и аз, но аз лично виждам проблем в такива разлики. Тя буквално си те е groom-вала така да се каже. Може ли 35 годишна жена да тръгне с 18 годишен? Колко е зряло това 18 годишно момче? Ами ако тя му е първата? И веднага да го върже с деца това ненаживяло се още момче. Извинявай, но това са някакви крайности, от тук вече не мога да те гледам със същите очи когато казваш, че си против крайностите.

Добър опит, обаче аз съм дъртия в нашия случай.

преди 18 минути, Без умствен капацитет написа:

забрави, да не фирка като теб:D

по добре да пие отколкото да пуши вейп

преди 1 час, urgirl1213 написа:

Здравейте! 

Връзката ни е страхотна и се разбираме изключително добре. Комуникацията ни е супер и той е наистина загрижен за мен. За годината, в която се познаваме нито веднъж не сме имали проблеми и моментите с него са наистина удовлетворителни. Споделяме сходни интереси можем да говорим за всичко!

Единствено ме притеснява разликата в годините. Все още ми е трудно да споделя на някои от приятелите ми за него, защото се притеснявам, че ще ме съдят. Вие как смятате? Разликата голяма ли е? Някой бил ли е в такава ситуация и как сте подхождали? 

Да не се окаже, че зад загрижеността и общите интереси има други работи?Че в днешно време манипулативни откачалки колкото щеш.Затова най-добре човек да си опича акъла и да си отваря очите.Да няма после очи гледали, очи плакали.

преди 12 минути, THEWiZRD написа:

Да не се окаже, че зад загрижеността и общите интереси има други работи?Че в днешно време манипулативни откачалки колкото щеш.Затова най-добре човек да си опича акъла и да си отваря очите.Да няма после очи гледали, очи плакали.

По твоята логика направо всеки да облича расото и да заминава в манастира.

преди 3 часа, Bubbles написа:

Добър опит, обаче аз съм дъртия в нашия случай.

То във всички случаи е така. 

Значи, жена ти на 24г. вече има две деца!? :cantbelieve:

преди 1 минута, Муца написа:

То във всички случаи е така. 

Значи, жена ти на 24г. вече има две деца!? :cantbelieve:

Е га да ги ражда ве, кат стане колко мене ли? Смятам че 21 е съвсем в реда на нещата за една жена да роди първо дете, още повече на фона на такива които надуват коремите на по 17 че и преди това.

преди 13 минути, Муца написа:

Абре, викам, на мен нещо математиката ли не ми е точна. Щото обикновено не е. Тия във Франция много либерални. 🤔

Либерални?
В България половината ми съученички изпонадуха коремите около 20те една даже скоро и баба ще стане, като студент повечето ми колежки беха вече майки. Тъпо когато като повечето момичета каката е забременяла но е сама или от някво гадже което като чуе новината ще изчезне с триста, така че има си зависимости, но колкото до възраст, ми е интересно коя според теб е нормалната възраст за една жена да забременее? 🙂

преди 52 минути, Bubbles написа:

Либерални?
В България половината ми съученички изпонадуха коремите около 20те една даже скоро и баба ще стане, като студент повечето ми колежки беха вече майки. Тъпо когато като повечето момичета каката е забременяла но е сама или от някво гадже което като чуе новината ще изчезне с триста, така че има си зависимости, но колкото до възраст, ми е интересно коя според теб е нормалната възраст за една жена да забременее? 🙂

Между 26 и 35.

То някои мъже казват, че на 14г. е идеалната възраст, даже дават за пример моделката Ирена Милянкова. 

преди 3 часа, Муца написа:

Между 26 и 35.

То някои мъже казват, че на 14г. е идеалната възраст, даже дават за пример моделката Ирена Милянкова. 

дядо казваше че щом им пораснат цицките  стават 

а не са си ли се оженили  до 26 за нищо не стават 

преди 10 часа, Banesc написа:

по добре да пие отколкото да пуши вейп

,,...аз мислех че ще е домакиня като мама...

...а тя пие като тате..."

• Автор

Здравейте, радвам се, че има поток от коментари, но не виждам чак толкова много отговори на моят пост.

🤔

преди 12 часа, urgirl1213 написа:

Все още ми е трудно да споделя на някои от приятелите ми за него, защото се притеснявам, че ще ме съдят.

Ако ще те съдят, какви приятели са ти?! Живей си живота и не се впрягай толкова.

Що се отнася до възрастта за раждане. Днешните жени не са като жените от едно време. Всеки сам си преценява, но по-рано е по-добре.

преди 13 часа, urgirl1213 написа:

Здравейте! 

Бъди умна и си живей живота. И недей да обръщаш внимание на това какво щели да кажат хората. Това загубено изречение е изяло главите на много хора и семейства.Тука има много философи, прецени си дали да взимаш акъл! 

Ще ти кажа и още нещо, годините не са проблем.

Коста Цонев - български артист. Почина през 2012 година на 83 години. Последната му жена Елена Цонева е по малка от него с 27 години.

Ицхак Финци (Ицко Финци)- български артист. В момента е на 91 година, съпругата му е по-малка от него с 45 години. Преди 3-4 години му роди дете.

Бъди умна и си живей живота, той не се повтаря! Желая ти щастие!

преди 23 минути, Сани написа:

Бъди умна и си живей живота. И недей да обръщаш внимание на това какво щели да кажат хората. Това загубено изречение е изяло главите на много хора и семейства.Тука има много философи, прецени си дали да взимаш акъл! 

Коста Цонев - български артист. Почина през 2012 година на 83 години. Последната му жена Елена Цонева е по малка от него с 27 години.

Ицхак Финци (Ицко Финци)- български артист. В момента е на 91 година, съпругата му е по-малка от него с 45 години. Преди 3-4 години му роди дете.

така е но за жените е  трудно в обратната роля

жена на 90 мъж на  40 ....

преди 1 час, Сани написа:

Съгласен съм, че не е редно да се плаща данък обществено мнение, но все пак повечето двойки, които са с толкова голяма разлика са изключение. А и да даваш на някой такъв съвет, без да си бил в такава ситуация е много по-лесно, от колкото от личен опит. А и колко биха си признали за такава житейска грешка, ако след 30 години я отчетат като такава? Никой не би. Предполагам повечето не живет с хора с 20+ години разлика. за да изказват мнение от личен опит. Иначе е лесно: Абе, живей си живота, живей си живота, да не ти пука. Годините не са проблем. Дали? Не са проблем, докато той/тя е на 25, а другия на 48. Но много скоро нещата се променят. 

Аз лично не мисля така (че не са проблем), но пък и не мисля да давам акъл на някой, който не познавам. Това са прекалено лични неща и съветите само могат да те объркат, вместо да ти помогнат. 

Сигурен съм, че вътрешно тази жена знае какво иска. На дали написаното тук ще промени решението ѝ. Тук просто иска да прочете няколко мнения в нейна подкрепа и без значение дали негатвните коментари ще са повече, те няма да променят решението ѝ, което вече е взела. Просто ще има някакво вътрешно успокоение, че някой мисли като нея и я подкрепя, дори и виртуално и от непознат. 

преди 3 часа, urgirl1213 написа:

Здравейте, радвам се, че има поток от коментари, но не виждам чак толкова много отговори на моят пост.

🤔

От разнообразни потребители, разнообразни отговори.Ти щом вече 1 година криеш от приятелите си, значи не смяташ че постъпваш на 100% правилно.Пък сега търсиш някой да те убеждава в обратното.На първо време се научи да живееш живота за себе си, не за мнението на другите.Правилен отговор на въпроса ти няма.При едни работи, при други - не.Всичко опира до хората и техните виждания.

преди 33 минути, ostavime написа:

А и да даваш на някой такъв съвет, без да си бил в такава ситуация е много по-лесно, от колкото от личен опит.

Там е работата че този опит го имам и то доста от колкото предполагаш. Много по-възрастна съм от тебе и съм видяла доста работи през живота си. Имам и внуци. И съм вдовица именно защото съпругът ми беше доста по - възрастен от мене и си отиде в по-добрия свят преди 15 години беше на 78. Вие мъжете пречупвате всичко през вашата мъжка гледна точка. И без да се обиждаш имаш още много хляб да ядеш!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.