Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Връзка с мъж на 30. Аз съм на 19

Featured Replies

Важното е мъжът да остарява като катедрала а не като галош!

• Отговори 104
  • Прегледи 8,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И кфо ти пука кой ще те съди? Живота си е ваш. Аз и жена ми имаме почти 16 години разлика, тя е французойка, живеем във Франция вече колко години станаха, имаме две деца и сме заедно близо десет

• по добре да пие отколкото да пуши вейп

• не са проблем  годините аз съм на 39 ставаш и за мен и аз си търся 19 годишна    да не пуши вейп  и да не се гримира но  да ходи с рокля или поне широки дрехи  и да умее да прави н

Публикувани изображения

преди 30 минути, Сани написа:

Там е работата че този опит го имам и то доста от колкото предполагаш. Много по-възрастна съм от тебе и съм видяла доста работи през живота си. Имам и внуци. И съм вдовица именно защото съпругът ми беше доста по - възрастен от мене и си отиде в по-добрия свят преди 15 години беше на 78. Вие мъжете пречупвате всичко през вашата мъжка гледна точка. И без да се обиждаш имаш още много хляб да ядеш!

А каква ти е тезата ? Трябваше да е по-млад от теб за да умреш ти първа ? 👻

Здравей! 😊

Искам да ти кажа, че разликата в годините не винаги е проблем – всичко зависи от самите хора във връзката. Аз и съпругата ми имаме 8 години разлика. Когато се запознахме, тя беше на 16, а се оженихме, когато беше на 19 – точно на твоите години.

Никога не ѝ пукаше за мнението на околните и изобщо нямахме проблеми с критики или предразсъдъци. Най-важното беше, че родителите ни подкрепяха, отношенията ни бяха здрави и се разбирахме чудесно.

Ако с този човек се чувстваш щастлива и уважавана, не позволявай на мнението на другите да ти разваля връзката. Важното е как се чувствате двамата, а не какво казват другите. 😊"

преди 16 часа, urgirl1213 написа:

Здравейте! 

Преди време се запознах с мъж на 30 години, но аз съм на 19. 

Връзката ни е страхотна и се разбираме изключително добре. Комуникацията ни е супер и той е наистина загрижен за мен. За годината, в която се познаваме нито веднъж не сме имали проблеми и моментите с него са наистина удовлетворителни. Споделяме сходни интереси можем да говорим за всичко!

Единствено ме притеснява разликата в годините. Все още ми е трудно да споделя на някои от приятелите ми за него, защото се притеснявам, че ще ме съдят. Вие как смятате? Разликата голяма ли е? Някой бил ли е в такава ситуация и как сте подхождали? 

преди 2 часа, Сани написа:

Там е работата че този опит го имам и то доста от колкото предполагаш. Много по-възрастна съм от тебе и съм видяла доста работи през живота си. Имам и внуци. И съм вдовица именно защото съпругът ми беше доста по - възрастен от мене и си отиде в по-добрия свят преди 15 години беше на 78. Вие мъжете пречупвате всичко през вашата мъжка гледна точка. И без да се обиждаш имаш още много хляб да ядеш!

Ни най-малко се обиждам. Напротив, по-скоро е комплимент. 🙂

Просто споделям личната си гледна точка и мнение и пак казвам, че за мен такива разлики са изключение, от колкото масово явление сред връзките. 

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

преди 16 часа, Bubbles написа:

Добър опит, обаче аз съм дъртия в нашия случай.

Хубаво, ама друга песен ще запееш, ако сина ти или дъщеря ти ти донесе някаква или някакъв тип 16 години по-голям. Обикновено в такива двойки има момиче, което има фетиш към по-големи мъже, или има момче с обратния фетиш, иска по-голяма жена и обича да бъде контролиран, да е като синче. Дъщерята също обича да е контролирана като момиченце. Това ми идва на ум, и въобще не говорим дали ти си изключение, не го приемай като че хвърлям сянка на съмнение в любовта ви. Тя си я има сигурно, но просто да кажеш на някого, че това е окей при всички положение не е окей и може да се дават до утре причини.

преди 12 часа, Муца написа:

Между 26 и 35.

То някои мъже казват, че на 14г. е идеалната възраст, даже дават за пример моделката Ирена Милянкова. 

Мдаа мога да се съглася този възрастови диапазон е добър.
За другото, те за някои може и на 5 да им се струва нормално ама за тях си има терапия в затворите.

преди 30 минути, Bubbles написа:

Мдаа мога да се съглася този възрастови диапазон е добър.
За другото, те за някои може и на 5 да им се струва нормално ама за тях си има терапия в затворите.

Ти на колко беше като се запозна с жена ти и на колко беше тя?

Помислих че имаш в предвид мене, та ми стана криво.

преди 5 часа, ostavime написа:

А и да даваш на някой такъв съвет, без да си бил в такава ситуация е много по-лесно, от колкото от личен опит. 

Ако не е било за мене, се извинявам. А и всеки си има наистина мнение! :)

мъжете остаряват по- бавно

за тва е по добре минимум 10 години разлика 

и като остареят да имат  еднаква визия

иначе като са една възраст и като станат на по 40

и някой приятел  от училище те засече и  те пита

какво става къде сте тръгнали  с майка ти

и става неловко 

преди 7 часа, nickolaycho написа:

Важното е мъжът да остарява като катедрала а не като галош!

зулусите не остаряват 

Мацката като роди едно-две деца и напълнее и/или видимо одъртее и нейничкият ще й каже "чао аривидерчи!" и ще се ориентира към друга 18-20 годишна, които са му слабост. Или ще я търпи, но ще се държи ужасно с нея, защото няма да му харесва.

преди 1 час, Муца написа:

Мацката като роди едно-две деца и напълнее и/или видимо одъртее и нейничкият ще й каже "чао аривидерчи!" и ще се ориентира към друга 18-20 годишна, които са му слабост. Или ще я търпи, но ще се държи ужасно с нея, защото няма да му харесва.

я гугълни думата  

сръбкиня

и кажи какво ти излиза ?

на 6.02.2025 г. в 13:58, Гoст написа:

Хубаво, ама друга песен ще запееш, ако сина ти или дъщеря ти ти донесе някаква или някакъв тип 16 години по-голям. Обикновено в такива двойки има момиче, което има фетиш към по-големи мъже, или има момче с обратния фетиш, иска по-голяма жена и обича да бъде контролиран, да е като синче. Дъщерята също обича да е контролирана като момиченце. Това ми идва на ум, и въобще не говорим дали ти си изключение, не го приемай като че хвърлям сянка на съмнение в любовта ви. Тя си я има сигурно, но просто да кажеш на някого, че това е окей при всички положение не е окей и може да се дават до утре причини.

Ти какво коментираш взаимотношенията на другите, като си дърт ерген, който никога не е имал жена?

на 7.02.2025 г. в 12:02, YouRAsHole1 написа:

Ти какво коментираш взаимотношенията на другите, като си дърт ерген, който никога не е имал жена?

Коменитирам какво си искам, някакъв груумър се оказа чичката, а иначе се прави на голям моралист. Какво бачкаше като бачкер в Манчестър?

преди 3 минути, Гoст написа:

Коменитирам какво си искам, някакъв груумър се оказа чичката, а иначе се прави на голям моралист. Какво бачкаше като бачкер в Манчестър?

Бизнес анализатор. А ти още ли си бесен, че нямаш жена и затова си избиваш комплексите на хора, които си имат? Още ли бачкаш за банка за 1000 лв на месец или колкото е там минималната 😂

преди 7 минути, YouRAsHole1 написа:

Бизнес анализатор. А ти още ли си бесен, че нямаш жена и затова си избиваш комплексите на хора, които си имат? Още ли бачкаш за банка за 1000 лв на месец или колкото е там минималната 😂

Защо си бесен, че нямаш жена и затова си избиваш комплексите на хора, които си имат? Още ли бачкаш за 1000 лв на месец или колкото е там минималната 😂

преди 1 час, Гoст написа:

Какво бачкаше като бачкер в Манчестър?

Човека има опит с по-възрастни жени. Едното му бизнес задължение е да сменя памперси за възрастни на Мери, Камила, Виктория и тн, и тн.,  (това е докато си почива от миенето на чинии в някой ресторант)

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Човека има опит с по-възрастни жени. Едното му бизнес задължение е да сменя памперси за възрастни на Мери, Камила, Виктория и тн, и тн.,  (това е докато си почива от миенето на чинии в някой ресторант)

Това, че си необразован неможач и в чужбина можеш само чинии да миеш, не значи, че всички са като теб. 

Повечето българи в чужбина си живеят супер и не искат да се прибират в блатото 😉

преди 18 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Това, че си необразован неможач и в чужбина можеш само чинии да миеш, не значи, че всички са като теб. 

Повечето българи в чужбина си живеят супер и не искат да се прибират в блатото 😉

Това, че не отрече, означава че горе-долу съм познал с какво се занимаваш в чужбина (най-много да съм сбъркал имената на възрастните дами). Жалко е че не си от тези "повечето българи в чужбина си живеят супер и не искат да се прибират в блатото"

Колкото до мен - не ме мисли. Достатъчно добър стандарт съм съм осигурил в България, без да ми се налага да мия чинии и да сменям памперси в чужбина :)

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Това, че не отрече, означава че горе-долу съм познал с какво се занимаваш в чужбина (най-много да съм сбъркал имената на възрастните дами). Жалко е че не си от тези "повечето българи в чужбина си живеят супер и не искат да се прибират в блатото"

Колкото до мен - не ме мисли. Достатъчно добър стандарт съм съм осигурил в България, без да ми се налага да мия чинии и да сменям памперси в чужбина :)

Личи си, че си прост и не можеш да четеш. Но по-нагоре написах, че съм бизнес анализатор. 

За разлика от теб, не ми се налага да работя в Булгаристан на някаква смешна заплата. Изкарвам 100% поне 5 пъти повече от теб, така че това, което аз имам, ти само можеш да го сънуваш. 

"Добър стандарт" 😂 Ами, като не можеш да си позволиш да напуснеш страната, така ще си мислиш. Giga cope. Хайде, сельо, връщай се във фабриката за една смешна заплата от 1000 лв да бачкаш по 12 часа 😂

току-що, HelpMeGetOut1 написа:

Но по-нагоре написах, че съм бизнес анализатор. 

по телевизията бизнес анализаторка каза  че 

бизнеса  търси за работа  фризьорки  готвачи шивачи заварчици

съгласeн ли си ?

• 4 седмици по-късно...
на 5.02.2025 г. в 20:50, urgirl1213 написа:

Преди време се запознах с мъж на 30 години, но аз съм на 19. 

Връзката ни е страхотна и се разбираме изключително добре. Комуникацията ни е супер и той е наистина загрижен за мен. За годината, в която се познаваме нито веднъж не сме имали проблеми и моментите с него са наистина удовлетворителни. Споделяме сходни интереси можем да говорим за всичко!

Ако ти бях майка, сигурно щях да получа нервна криза.

Бих го приела само, ако видя, че той наистина те обича и уважава, а не си е взел неопитна жена само с цел да я контролира и да ѝ моделира поведението така, че на него да му е удобно. 

Важното е вие да сте добре. За хората не се притеснявай. Хората винаги ще те съдят - най-много тези, които изобщо не ги е грижа за теб.

на 6.03.2025 г. в 14:47, Greta Simmer написа:

Бих го приела само, ако видя, че той наистина те обича и уважава, а не си е взел неопитна жена само с цел да я контролира и да ѝ моделира поведението така, че на него да му е удобно. 

Жената трябва да бъде контролирана, иначе нещата излизат извън контрол. Трябва да говори по-малко, и да се държи прилично и да не нарушава репутацията на мъжа. И именно за това един мъж трябва да си вземе млада жена, а не стара кобила със закоравял характер. Пък особенно социални мрежи трябва да и бъдат тотално забранени. 

преди 1 час, Коркодила написа:

Жената трябва да бъде контролирана, иначе нещата излизат извън контрол. Трябва да говори по-малко, и да се държи прилично и да не нарушава репутацията на мъжа. И именно за това един мъж трябва да си вземе млада жена, а не стара кобила със закоравял характер. Пък особенно социални мрежи трябва да и бъдат тотално забранени. 

Ебаси средновековния манталитет... За момент си помислих, че се ебаваш, ама се сетих, че повечето български "мъже" мислят по тоя начин... 

Ето затова доста българки почнаха да се омъжват за западняци, които ги уважават като личности. В моя блок, на тях им писна от мъжете като теб и си намериха англичани, холандци, немци, испанци и французи. 

После ще ревете, че не останаха жени, защото лошия запад ги отвлече 😂

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.