Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

И тази година А1 не закъсня да сложи нов "капан" за своите потребители

Featured Replies

Вече повече от 2 /две/ години заплащам ОНЛАЙН сметките си за пакета от услуги който ползвам от А1

За това получавах бонус от 3 лева отстъпка от общата ми месечна сметка, която ми се приспадаше след това,

от сметката ми за следващия месец !

Но от началото на 2025 година, тази отстъпка просто "изчезна" от фактурата ми за месец януари.

Тези дни се свързах с представители на А1, които любезно ме осведомиха че от началото на тази година,

има нови условия за ползването на този бонус. За да се запозная с подробностите му, ми изпратиха следния линк:

АВТОМАТИЧНО ПЛАЩАНЕ НА ДОГОВОРИ

Прегледах добре "новите" условия които ми предлагат от А1 и веднага разбрах подлия им замисъл.

Защото за да ползваш тази "кирлива" отстъпка /на цената на една баничка/, искат от теб да заложиш данните на

БАНКОВАТА СИ КАРТА, от която ще може да теглят пари от сметката ти и "по-всяка вероятност", за всички твои

финансови /минали и бъдещи/ задължения към тях.

През месец април ми изтичаше договора с А1 и аз се колебаех дали да го продължа за следващите 24 месеца.

Но след тази безобразна тяхна постъпка /която ме отврати от тях/, смятам сериозно да започна да търся оферти от Булсатком или Виваком !

• Автор

Ще търся оферта, на която да наблегна на ИНТЕРНЕТ ВРЪЗКАТА!

Защото телевизорите ми /два на брой/ са свързани с компютри.

Гледам повече чуждестранна телевизия, а филмите си ги свалям от торенти.

На телефона ще му дам по-скромни "параметри", за да му падне и на него сметката.

За да не плащам по 60 лева на месец, за услуги, които . . .не ползвам !

Предложете някоя комбинация /за троен пакет/, на някоя от другите конкурентни на А1 компании. 

преди 1 час, Optium написа:

За да не плащам по 60 лева на месец, за услуги, които . . .не ползвам !

Мисля, че отдавна тази възможност отпадна.Един куп глупости, никаква гъвкавост и прозрачност, и на всичкото отгоре ако имаш злата участ да отидеш да си платиш на място в офис, тогава става страшно.Предложения, нови планове, дрън дрън.А ако си по-възрастен и незапознат човек, не ми се говори какво може да ти се случи.(не визирам автора).Но може би си го заслужаваме.

Всички са маскари ! От Йетела вдигнаха едностранно цените по договора(той и да си обършеш гъзо не го бива) и го известиха със смс до потребителя и толкоз. КЗП уж взе да прави нещо , ама ги дигнаха и нищо пак потребителя плаща.

• 2 седмици по-късно...

Уж единствени нямаше да индексират цените тази година Ментел, ама като махнаха отсъпката реално цените се вдигнаха с повече проценти от 2024г.

2024г от 7.00 на 7.85      +12.1%

2025г  от 7.85 на 9.85     + 25.4%

• Автор
на 14.02.2025 г. в 15:39, BulgarianYouguart написа:

Всички са маскари ! 

Както казва "BulgarianYouguart", доста добре сме приклещени от тези мизерници, така че от-където

да се врътнеш . . .ти влиза все по-дълбоко !

За това е по-добре да се помисли върху факта, загубите да са ни по-малки.

И да не им дадем възможността да притежават данните ни от нашите дебитни /кредитни/ карти, за да злоупотребяват

с тях. Кажете ми как бихме ги заменили с други / дубликати /, в които да има малко пари, с които да правим само необходимите

онлайн разплащания !?

Наглостта на Ментел е безгранична, не знам да ли сте обърнали внимание на новите договори. В самия договор е записано, че втората година ще ти вдигнат цената с 2 лева на месец.

• 1 месец по-късно...
на 8.03.2025 г. в 0:49, ined написа:

Наглостта на Ментел е безгранична, не знам да ли сте обърнали внимание на новите договори. В самия договор е записано, че втората година ще ти вдигнат цената с 2 лева на месец.

Всички са записали такова условие не само Ментел.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.