Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Автоматичен запис на всеки разговор по телефона.

Featured Replies

• Автор
преди 33 минути, ostavime написа:

Аз го ползвам безплатно, не знам как при теб е платено? Да, има допълнително платени функции, но основното, правене на запис ...

........

Има една малка уловка. От както въведоха всички изисквания за GDPR или както там се казваше тоя закон, трябва да инсталираш едно допълнително приложение, за да може да разботи и един вид да заобикаля закона. Трябва да инсталираш CUBE ACR Helper

Кога се инсталира този хелпер?

При отваряне, стигам до тук...

Screenshot_20250219-093036_Cube ACR.jpg

• Отговори 62
  • Прегледи 6,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тази работа отдавна не е въпрос на технически възможности, а има правна страна. Операторите пречат да може да се записва, под претекст, че се засяга отсрещната страна, ако не е съгласна да бъде записа

• От много години ползвам Cube ACR на моя телефон. Никога не съм имал никакви проблеми със записите на всички обаждания. Работи перфектно.  Преди време имаше теми за това.     

• Т.Христов
    Т.Христов

Преди Нова година бях пуснал същата тема - как да записвам автоматично. Не можах да я намеря обаче темата. Общо взето има 2 възможности:   1. Отиваш в gsm-service-sofia.bg и ги караш да

Публикувани изображения

• Автор

Не става с този ACR...

Изтеглих го от Плей стора, изтегли го и от Галакси стора, не знам има ли разлика, но си направи отделни икони с еднакво име.

Изтеглих и ACR хелпера от Галакси стора. 

Което от трите и да отворя и направя всички разрешения, винаги се стига до начин на плащане...

преди 8 часа, Kibik написа:

Не става с този ACR...

Изтеглих го от Плей стора, изтегли го и от Галакси стора, не знам има ли разлика, но си направи отделни икони с еднакво име.

Което от трите и да отворя и направя всички разрешения, винаги се стига до начин на плащане...

Може да има нещо променено - аз не ползвам такива неща изобщо.

А разликата между Galaxy Store и Google Play е само в това, че на първото няма да видиш съобщение „Това приложение не е налице за устройствата ви!“

В профила ми има приложения, които съм ползвал с други марки телефони и се показват в Google Play, но не мога да инсталирам!

По същия начин е и HUAWEI AppGallery.

преди 11 часа, Kibik написа:

Не става с този ACR...

Добре де, бий му хикса горе на опцията за плащане. 

Screenshot_20250220_122229_CubeACR.thumb.jpg.4b4f1b4cf8c80c375b43e825c28cd247.jpgScreenshot_20250220_122246_CubeACR.thumb.jpg.b0684816368ebab6e4a85251f960874f.jpg

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

• Автор
преди 57 минути, ostavime написа:

Добре де, бий му хикса горе на опцията за плащане. 

Ба си тъпнята, за която не съм се сетил... 

Има записани няколко разговора..., но с кусурите на всички други рекордери, които съм опитвал- чува се само моя глас...

Настройките са по дифолт, прегледах ги, но не виждам опции за това...

преди 3 часа, Kibik написа:

Ба си тъпнята, за която не съм се сетил... 

Има записани няколко разговора..., но с кусурите на всички други рекордери, които съм опитвал- чува се само моя глас...

Настройките са по дифолт, прегледах ги, но не виждам опции за това...

Със слушалка ли го ползваш?

• Автор
преди 8 минути, ostavime написа:

Със слушалка ли го ползваш?

Не, на ухото, или на високоговорител, все същото, записва само което чува моя микрофон...

Когато е през слушалка не записва, нормално е това. На високоговорител мисля също не записва. По-ското не се чува. Не знам каква е логиката, но е така. 

При инсталацията май имаше някаква разрешения, които трябваше да дадеш. Не помня вече как точно беше, било е преди години. Ако искаш ще направя скрийншотове на моите настройки в секция Recording settings да сравниш. 

Screenshot_20250220_161209_CubeACR.thumb.jpg.53d5207c882a0424ab80db1bc149b5ba.jpgScreenshot_20250220_161227_CubeACR.thumb.jpg.3ec812e2d086ab7782a6aece4e7fd43e.jpgScreenshot_20250220_161236_CubeACR.thumb.jpg.2248a2d0d7cd308fd49d92917494953d.jpg

Screenshot_20250220_161757_CubeACR.thumb.jpg.2e10344519425ebaefee5b6136137ae9.jpg

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

преди 2 часа, Kibik написа:

Не, на ухото, или на високоговорител, все същото, записва само което чува моя микрофон...

В отзивите в Google Play няколко пъти се споменава точно това.

• Автор
преди 5 часа, jhoro написа:

В отзивите в Google Play няколко пъти се споменава точно това.

Е, в отзивите... Значи има нещо недоизкусурено, щом при някои работи... В този случай е безсмислено приложение и авторите не може да не знаят...

преди 8 часа, ostavime написа:

При инсталацията май имаше някаква разрешения, които трябваше да дадеш. Не помня вече как точно беше, било е преди години. Ако искаш ще направя скрийншотове на моите ...

Блгодаря.

Мисля, че съм дал всички разрешения, ще сравня...

преди 8 часа, Kibik написа:

Е, в отзивите... Значи има нещо недоизкусурено, щом при някои работи... В този случай е безсмислено приложение и авторите не може да не знаят...

Блгодаря.

Мисля, че съм дал всички разрешения, ще сравня...

Виж, да. Ако има нещо, ще гледам още настройки. 

• Автор
на 21.02.2025 г. в 8:46, ostavime написа:

Виж, да. Ако има нещо, ще гледам още настройки. 

Сравних настройките...

Всичко е еднакво, само от началото има 2 разлики:

-Autostart recording, при теб е изключено, при мен е включено. (искам автоматично да тръгва всеки запис, не ръчно)

-Втората ти настройка е Auto record callers, а при мен е Excludet callers (като отворя, пише No items и има опции Add, Cancel, OK) Като изключа Autostart-а, става като при теб  Auto record callers...

преди 50 минути, Kibik написа:

Сравних настройките...

-Autostart recording, при теб е изключено, при мен е включено. (искам автоматично да тръгва всеки запис, не ръчно)

-Втората ти настройка е Auto record callers, а при мен е Excludet callers (като отворя, пише No items и има опции Add, Cancel, OK) Като изключа Autostart-а, става като при теб  Auto record callers...

Да беше дал 15-20гущера и отдавна да беше забравил мъките ...

преди 2 часа, Kibik написа:

Сравних настройките...

И какво, не работи ли? В смисъл, понякога не се чува, така ли? 

• Автор
преди 19 часа, ostavime написа:

И какво, не работи ли? В смисъл, понякога не се чува, така ли? 

Не, работи, но записва само моя микрофон, на телефон и на вайбър, отсрещната страна, тихо, няма нищо...

преди 21 часа, Т.Христов написа:

Да беше дал 15-20гущера и отдавна да беше забравил мъките ...

Не са мъки, при някои става, при мен, не и трябва да има причина, която се търси...

В много форуми, в много постове, има такива спам съвети, точно по темата, които са много ценни...

преди 1 час, Kibik написа:

Не, работи, но записва само моя микрофон, на телефон и на вайбър, отсрещната страна, тихо, няма нищо...

Не са мъки, при някои става, при мен, не и трябва да има причина, която се търси...

В много форуми, в много постове, има такива спам съвети, точно по темата, които са много ценни...

Е, щом искаш да ти е тежко .................. щом те влече ...................

• Автор
преди 26 минути, Т.Христов написа:

Е, щом искаш да ти е тежко .................. щом те влече ...................

Прочети последното изречение на предишния ми коментар...

преди 4 часа, Kibik написа:

Чува се тихо или грам нищо не се чува? 

При мен става така, ако е на говорител или на слушалки. 

• Автор
преди 1 час, ostavime написа:

Чува се тихо или грам нищо не се чува?

Нищо не се чува...

Да няма връзка нещо с локацията при настройките на самия телефон?

Купил съм го в Англия и там съм го пуснал първоначално, или пък фабрично имат някаква забрана, според страната, за която е предназначен?

преди 1 час, Kibik написа:

Купил съм го в Англия и там съм го пуснал първоначално, или пък фабрично имат някаква забрана, според страната, за която е предназначен?

По принцип има ограничения - според региона - за вградената функция за запис!

• Автор
преди 9 минути, jhoro написа:

По принцип има ограничения - според региона - за вградената функция за запис!

И аз помислих нещо такова..., но нима в БГ е разрешено, а в UK не?

преди 4 минути, Kibik написа:

Абе ти забрави ли какво ти написах - в Украйна е разрешено, локализирай си телефончето с украинска локализация! Чети бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 25 минути, Kibik написа:

И на двете места е забранено, но говоря за вградената функционалност, която в някой региони липсва!

• Автор
преди 2 часа, Т.Христов написа:

Абе ти забрави ли какво ти написах - в Украйна е разрешено, локализирай си телефончето с украинска локализация! Чети бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Как да го направя? Ти каза да ходя в сервиз.

Четох, видях, че има някакъв тул за целта- SamFW, за смяна на CSC, но не намирам читав линк за даунлоуд... С тоя метод няма нужда от Cube ACR, а прави опция за записване в телефона.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.