Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Автоматичен запис на всеки разговор по телефона.

Featured Replies

преди 8 часа, Kibik написа:

Как да го направя? Ти каза да ходя в сервиз.

Четох, видях, че има някакъв тул за целта- SamFW, за смяна на CSC, но не намирам читав линк за даунлоуд... С тоя метод няма нужда от Cube ACR, а прави опция за записване в телефона.

Щом питаш за тези неща - по-добре отиди в сервиз! Някой експрименти не са оправдани.

• Отговори 62
  • Прегледи 6,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тази работа отдавна не е въпрос на технически възможности, а има правна страна. Операторите пречат да може да се записва, под претекст, че се засяга отсрещната страна, ако не е съгласна да бъде записа

• От много години ползвам Cube ACR на моя телефон. Никога не съм имал никакви проблеми със записите на всички обаждания. Работи перфектно.  Преди време имаше теми за това.     

• Т.Христов
    Т.Христов

Преди Нова година бях пуснал същата тема - как да записвам автоматично. Не можах да я намеря обаче темата. Общо взето има 2 възможности:   1. Отиваш в gsm-service-sofia.bg и ги караш да

Публикувани изображения

преди 8 часа, Kibik написа:

Как да го направя? Ти каза да ходя в сервиз.

Четох, видях, че има някакъв тул за целта- SamFW, за смяна на CSC, но не намирам читав линк за даунлоуд... С тоя метод няма нужда от Cube ACR, а прави опция за записване в телефона.

ти не можеш, трябва сервиз

или - 15-20 гущера.

по-горе написах точно това, другото са празни приказки и търкане на клавиатурата...

• Автор
преди 6 часа, Т.Христов написа:

ти не можеш, трябва сервиз

или - 15-20 гущера.

Ако мога да изтегля от някъде SamFW, има много видеа, подробно обяснено, не е сложно и мнозина биха се справили...

Ходих в два сервиза в моя град, казаха, че не го правят, а за платените приложения казаха, че няма гаранция, може и да не стане, а кинтите са заминали, няма връщане, както услуга очи в очи.

Кажи къде в Сф го правят, за колко време и на каква цена?

преди 7 часа, jhoro написа:

Щом питаш за тези неща - по-добре отиди в сервиз! Някой експрименти не са оправдани.

Ходих в сервизи, тук не го правят... 

Кажи къде го правят, за колко време и на каква цена?

преди 1 час, Kibik написа:

Ако мога да изтегля от някъде SamFW, има много видеа, подробно обяснено, не е сложно и мнозина биха се справили...

Ходих в два сервиза в моя град, казаха, че не го правят, а за платените приложения казаха, че няма гаранция, може и да не стане, а кинтите са заминали, няма връщане, както услуга очи в очи.

Кажи къде в Сф го правят, за колко време и на каква цена?

Ходих в сервизи, тук не го правят... 

Кажи къде го правят, за колко време и на каква цена?

Eeeee, по-нагоре съм го написал:

Преди Нова година бях пуснал същата тема - как да записвам автоматично. Не можах да я намеря обаче темата.

Общо взето има 2 възможности:

1. Отиваш в gsm-service-sofia.bg и ги караш да направят телефона ти с украинска локализация (там записите са разрешени), след това ти излиза меню за автоматичен запис, но телефина се резетва - архивирай си фсичко.

или

Купуваш си софтоера - линк, нещо към 15гущера беше, първо ги инсталираш триал, купуваш и активираш и - voilà - записваш всичко.
Аз на моя нов телефон не можах да направя първия вариант, в сервиза отказаха, неква тухла Хонор 6s lite с Magic Os  и не подлежеше на украинизация. При тебе ще стане.
При мен работи втория вариант - безотказно.

• 1 месец по-късно...
на 17.02.2025 г. в 14:20, Panzer 4 написа:

Тази работа отдавна не е въпрос на технически възможности, а има правна страна. Операторите пречат да може да се записва, под претекст, че се засяга отсрещната страна, ако не е съгласна да бъде записана. И моят телефон ксиаоми редми 11 има бутон за запис, но нищо не става. Ставало с РОМ от Индия ли или къде беше, дълга и широка. Аз взимам другия телефон и когато искам нещо важно да се запише, го включвам на звукозапис до моя  и става съвсем задоволително. 

Само Радостин Василев го може този трик .И е прав човека ,ама ние тук сме европейци .Значи може някой анонимно да те притеснява ,а ти нямаш право да го записваш ....Затова втория телефон или диктофон до телефона и си 6:-)

• Автор
преди 4 часа, Илия Щилянов написа:

Затова втория телефон или диктофон до телефона и си 6:-)

Имам диктофон, но върши работа, ако очакваш разговор, който искаш да запишеш ...

Спомена политиката- има служби, които правят/съхраняват компромати и ги продават на заинтересовани. Те ги пускат в общественото пространство в подходящ момент. Тогава започват едни адвокатски пинизи- кога, кой, как, къде, е направил записа, като се вдига шум, за да се омаловажи самото съдържание и да може да се обяви за не доказателство...

Най-горе съм дал 2 варианта - със софтуер и със локализация!

При мен проработи този със софтуера.

И в двата случая на отсрещния дава сигнал биийп че записва.

• Автор
преди 1 час, Т.Христов написа:

Най-горе съм дал 2 варианта - със софтуер и със локализация!

При мен проработи този със софтуера.

И в двата случая на отсрещния дава сигнал биийп че записва.

Веднъж минах през Сф и се отбих до посочения сервиз, но софтуериста го нямаше, идвал на работа в произволно време, предимно след обяд... Не дават директен тел/контакт с него, да питам става/не става за моя тел и цената. От друго място ми казаха, че ставало за дърти телефони, преди Андроид 10, за новите, не..., не знам дали е така...

Софтуера, който си посочил е SKVALEX и не всички отзиви са ласкави... Един казва, че записва 10на минути, той е говорил час и не станало...

Няма цена, вероятно приложението е пробно, за зарибяване, не с всички функции... След него има друго приложение Call Recorder Unlock SKAVALEX Mobile tools, което е 30 кинта... И двете ли трябва да се инсталират?

преди 1 час, Kibik написа:

да питам става/не става за моя тел и цената.

От друго място ми казаха, че ставало за дърти телефони, преди Андроид 10, за новите, не..., не знам дали е така...

Става, но трябва да се рутне. Руснаците отдавна са се справили с тоз проблем:

https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=992975&st=3760#entry106924040

Ако нямаш опит, не те съветвам да го правиш сам!!!

За всички телефони преди Android 9, рестрикциите от ЕС относно "запис на разговори" не могат да се приложат, защото едва от "9" нататък се внедри забраната за достъп до аудиопотока от всякакви несистемни приложения, а системният "запис на разговори" беше блокиран от законодателството в ЕС. С две думи на телефони с Андроид до 8 пак е забранено от ЕС, но в самите апарати не е активирана забрана за достъп до аудиопотока от външни програми и всички те си работят нормално.

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Става, но трябва да се рутне. Руснаците отдавна са се справили с тоз проблем:

Което може да доведе до ... НЕЗАБРАВИМИ изживявания!

От отказ на някой услуги 

Spoiler

Руутването на телефони, особено на Samsung, води до загуба на ключови функции.

• Samsung Account: Няма да можете да използвате услуги, свързани с вашия Samsung акаунт.
  • Samsung Pass: Няма как да бъде възстановен, дори с фиксове. Алтернативата е Google Autofill.
  • Samsung Cloud: Загуба на достъп до облачното хранилище.
  • Samsung Health: Приложението няма да работи.
  • Security Folder: Функцията за защитена папка ще бъде деактивирана.
  • Bluetooth устройства: Ще трябва да ги свързвате наново след всеки рестарт.
  • SafetyNet: Приложения като Netflix и тези за мобилно банкиране може да не работят.
  • Galaxy Wearable: Може да срещнете проблеми при свързване на умни часовници и други устройства.
  • Актуализации (OTA): Няма да получавате автоматични ъпдейти на системата.

до тотално „убиване“ на апарата.

What are the security risks of rooting your smartphone?

преди 5 часа, Kibik написа:

...

Няма цена, вероятно приложението е пробно, за зарибяване, не с всички функции... След него има друго приложение Call Recorder Unlock SKAVALEX Mobile tools, което е 30 кинта... И двете ли трябва да се инсталират?

МОЕТО ПРИЛОЖЕНИЕ , цената е около 10 гущера, при мен работи на 100%

другото - не знам

• Автор
преди 15 часа, Т.Христов написа:

другото - не знам

Е, твоето не е ли същото, което цитирам? 

Има вероятност, да си го инсталирал отдавна и до сега да са се променили нещата към по- зле... Пример- преди години съм инсалирал безплатно приложението за авто диагностика Torque и си работи, а сега вече е платено за нова инсталация...

преди 17 часа, Т.Христов написа:

другото - не знам

Твое ще е приложение, което ТИ сам си написал - в случая е твое предложение!

Има и друго

Цитат

Ако някоя (несистемна) програма може да записва, то ще е само през микрофона и за да се "чува" отсрещната страна, трябва да е достаъчно усилнен говорителчето горе (или от видикоговорителя), че да "стигне" звука до микрофона долу на устройството.
От Android 9 Google започна да ограничава заради GDPR

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.