Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем свързване на телефон с смарт ТВ.

Featured Replies

Здравейте, от днес имам следния проблем: Исках да гледам филм онлайн и си свързвам телефона към тв, но щом почнат рекламите от сайта, преди почването на плеъра на филма и телевизора замръзва, на телефона си върви.  Рестартирам тв, и телефона,  нищо все това.Къде може да е проблема, до сега не ми се в случвало. Забравих да спомена, че  звук има картина не,пробвах и други сайтове и все така. 

С така подадената информация проблема може да е навсякъде, аз залагам  на проблем с въпросния сайт но като дадете повече информация за утройствата и сайта както и за начина на свързване на телефон с телевизор може да се сетя и за нещо друго.

преди 17 минути, aniilievam написа:

Къде може да е проблема, до сега не ми се в случвало.

„Не ти се е случвало“ ? Да не би да искаш да кажеш,че някога си гледал филм,на телевизор с подаване на картина от смартфон и то от сайт за гледане на филми на живо?Могат да се гледат филми само с компютър,свързан с HDMI кабел към телевизор.

• Автор

Чрез блутут . Всички филми, филмизип, филми 9. До сега не ми се е случвало. Телефона е Нокия 3.4 Тв е jvc. И двете имат wifi.

току-що, aniilievam написа:

Чрез блутут . Всички филми, филмизип, филми 9. До сега не ми се е случвало. Телефона е Нокия 3.4 Тв е jvc

През блутут минава по-слаба резолюция.За филми с по-високо качество забрави.

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

През блутут минава по-слаба резолюция.За филми с по-високо качество забрави.

Не се говори за резолюция!

преди 6 минути, aniilievam написа:

Чрез блутут . Всички филми, филмизип, филми 9. До сега не ми се е случвало. Телефона е Нокия 3.4 Тв е jvc

Това приложение? Mirroring for JVC

току-що, jhoro написа:

Не се говори за резолюция!

Това приложение? Mirroring for JVC

Говори се за филм,а не за звук,каквато програма предлагаш.

• Автор
преди 5 минути, BANKATA написа:

Пробвай директно от браузера на телевизора

Не става. 

преди 15 минути, Димитър 59 написа:

„Не ти се е случвало“ ? Да не би да искаш да кажеш,че някога си гледал филм,на телевизор с подаване на картина от смартфон и то от сайт за гледане на филми на живо?Могат да се гледат филми само с компютър,свързан с HDMI кабел към телевизор.

или с google cast. 

преди 1 минута, aniilievam написа:

Не става. 

защо?

не тръгва ли какво се случва?

Аз съм пробвал с google cast и на сайтове различни от youtube наистина на рекламите се сгов**сва, но се получваше с браузера от телевизора.

Как го свързваш с блутут? Споделяне на екрана не знам да може да се прави така, може през WiFi или с кабел. Най-добре инсталирай Stremio – Apps on Google Play, сложи добавката Torrentio v0.0.14 - Best Stremio Addons (Official) и ще можеш да си гледаш всеки филм от известните торент тракери без да го теглиш. Дори ако телевизора има андроид, ще можеш директно на него да го инсталираш.

• Автор
преди 10 минути, Raze написа:

Няма как с блутут да стане връзката, може през WiFi или с кабел. Какво точно правиш - кастваш екрана на телефона към телевизора ли? Най-добре инсталирай Stremio – Apps on Google Play, сложи добавката за торенти Torrentio v0.0.14 - Best Stremio Addons (Official) и ще можеш да гледаш всеки филм от по-известните торент тракери без да го теглиш. Ако телевизора има андроид, може и директно през него. В интернет има достатъчно информация кое как се инсталира и ползва, включително и в ютуб.

С wifi e .от настройките на телефона давам предаване на връзка и екрана на телефона е на телевизора. Телевизора ми е на 2г. И досега вкл. вчера гледах.От днес не става . Виждам екрана , но филма върви само на телефона. А тв замръзва само звук .

току-що, aniilievam написа:

С wifi e .от настройките на телефона давам предаване на връзка и екрана на телефона е на телевизора. Телевизора ми е на 2г. И досега вкл. вчера гледах.От днес не става . Виждам екрана , но филма върви само на телефона. А тв замръзва само звук .

Дал съм ти алтернатива. Нямаш реклами, всичко става лесно и бързо. Иначе, проблема може и да е в телевизора.

• Автор
преди 16 минути, BANKATA написа:

защо?

не тръгва ли какво се случва?

Аз съм пробвал с google cast и на сайтове различни от youtube наистина на рекламите се сгов**сва, но се получваше с браузера от телевизора.Иска да сканирам телефон.

преди 2 часа, aniilievam написа:

Здравейте, от днес имам следния проблем: Исках да гледам филм онлайн и си свързвам телефона към тв, но щом почнат рекламите от сайта, преди почването на плеъра на филма и телевизора замръзва, на телефона си върви.  Рестартирам тв, и телефона,  нищо все това.Къде може да е проблема, до сега не ми се в случвало. Забравих да спомена, че  звук има картина не,пробвах и други сайтове и все така. 

Изчистване на кеша и актуализиране на софтуера може да помогне.Сложете си adblock

• Автор
преди 9 часа, nusho73 написа:

Изчистване на кеша и актуализиране на софтуера може да помогне.Сложете си adblock

adblock имам . Мисля,че никой не ме разбра. И не получих решение.

Благодаря на всички които се включиха.

преди 1 час, nusho73 написа:

Може да е от самата връзка. 

Или някой ъпдейт!

преди 11 часа, aniilievam написа:

Връзка има, просто видеото не се предава!

• Автор
преди 16 минути, Raze написа:

Пробвай с друг браузър.

Пробвах. И все така. Изтрих и кеш. По - късно ще пробвам дали и днес е така.

Не знам дали е от значение предната вечер докато гледах филм и имаше проблем със субтитрите и исках да ги увелича и може по погрешка да съм натиснала нещо, но тогава си работеше без проблем.

преди 20 минути, aniilievam написа:

Не знам дали е от значение предната вечер докато гледах филм и имаше проблем със субтитрите и исках да ги увелича и може по погрешка да съм натиснала нещо, но тогава си работеше без проблем.

Сега трябва „само“ да разбереш - какво е НЕЩОТО!

• Автор
преди 2 часа, aniilievam написа:

Пробвах. И все така. Изтрих и кеш. По - късно ще пробвам дали и днес е така.

Проблема си седи. Явно някъде съм натиснала . Знам ли вече, какво ли не опитах.връзката е добра телефона и телевизора са към wifi телефона намира тв. Свързва се предава екран, но щом филма се пусне предаването спира и върви само на телефона картина, а звук тв.

преди 50 минути, aniilievam написа:

Свързва се предава екран, но щом филма се пусне предаването спира и върви само на телефона картина, а звук тв.

Тук има нещо гнило - не в Дания!

Щом през другото време „излиза“ и картина, и звук.

Нещо ме съмнява да има защита въпросния сайт. Пробвай с друг, какво стана с това приложение, което ти предложих - stremio?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.