Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на климатик!!!

Featured Replies

Здравейте,предложете ми климатик 12000 BTU който да топли добре през зимата до 2500лв за стая 25кв.м.Искам наистина да топли не ме интересува колко ток хаби и да не прави дефрости през 20минути.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

дефроста зависи от времето навън

Едно вярно нещо. Без дефрост външното тяло ще стане на буца лед, и ще спре да работи. Виждал съм го на живо.

• Автор

Ясно ми че дефроста зависи от температурата на вън,но когато климатика е калпав прави дефрост през 15 минути....и не топли. В момента съм с дайкин и не съм доволен за това искам мнение за климатик който наистина да топли добре когато е под минус 10 градуса 

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

Между другото гледах точно този модел днес изглежда добре като параметри

преди 31 минути, 7ygvbhu8 написа:

Ясно ми че дефроста зависи от температурата на вън,но когато климатика е калпав прави дефрост през 15 минути....и не топли. В момента съм с дайкин и не съм доволен за това искам мнение за климатик който наистина да топли добре когато е под минус 10 градуса 

Между другото гледах точно този модел днес изглежда добре като параметри

само че панасоника имат дефект в платката, пукат се запойките - непомня кой номер грешка беше

• Автор

За сега като марка съм се спрял на Mitsubishi ,Panasonic или GREE само остава да избера най добрия модел из между тях до 2500лв........

Не че много ги хваля, имат си кусури, но моето Gree Fairy, 3+ годишен модел, при сегашните ниски температури не е правило проблеми и вдига температури дори по-високи от зададената, нито е спирало, нито нищо. А го ползвам малко като духалка - като ми е студено тогава го пускам, по цяла нощ е изключено, в панелен апартамент с южно изложение. Понякога сутрин като го включа ми е показвало и температури 14 градуса на вътрешното тяло в студовете тези дни.

преди 2 часа, 7ygvbhu8 написа:

За сега като марка съм се спрял на Mitsubishi ,Panasonic или GREE само остава да избера най добрия модел из между тях до 2500лв........

Остави марките. Аз така от гледане на марки скочих на "марков" климатик на подобен бюджет и трябва да ти кажа, че изобщо не бях впечатлен. Следващия реших да е евтин и взех един Електролукс, 12-ка. Ами топ си е за тази цена. За 600 лв от Метро, монтаж отделно  :D Скоро гледах, че пак ги имаше на такава цена. Консумира колко другите, отдава към 3.5 кВ, вентилатора има 7 степени и е силен. И сега на сериозния студ си работи както трябва. Дефроста вече сте го обсъдили, няма как да избягаш от него, освен ако не си вземеш такъв с нагревател на външното тяло. Между другото, като вземах моя китаец, или малко след това, видях че предлагат и модел с такъв нагревател. Дали ще е китаеца, или някой друг, според мен това ти е решението ако не искаш дефрост. 

преди 9 часа, Без умствен капацитет написа:

Аз съм с такъв и съм доволен. прави дефрост но това е нормално. Не съм до включвал над 25 градуса да поддържа, че не обичам да е баня в стаята. Държа го на 21 и нямам ядове. И моята стая е 25 кв.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.