Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Запазва ли си клиента правото да не си плати в ресторант, ако храната е със съмнително качество

Featured Replies

• Автор

В Хърватска любимия ми ресторант е ,,Коза Ностра,, на първа линия на плажа в Медулин. Хората чакат там на опашка за маса. Ние чакахме къч 40 минути, макър, че имахме резервация. Хората за извинение на жената един студен чай праскова в половин литър чаша, на мен бира и чаша места ракия комплимент от заведението. Предимно италиянска кухня. Сигурно съм изпил и литър вино от най-доброто, което има по бреговете на Истрия. Една пица, жената едни спагети болонезе, голяма Салата Цезар. Такива порции не можахме всичко да изяден. Интереснето, е че не можах да са напия при такова изпито количество алкохол. И 40 евро ни излезе сметката. По 20 евро на човек.  Като качеството на храната беше извънземно и отношението им е на космическо ниво. Клиента е цар там. А Ганя, в центъра на Плевен, за един човек, ще ми иска за тия мърши 50 лева. Че и нагли. В Хърватска съм бил в доста ресторанти, не съм попадал на лоша храна и арогантно отношение. Специално в това отношение са номер едно в цяла Европа. Няма французи няма италиянци. Страната е супер красива, хората са топли, има и острови. Два пъти бяхме на Истрия. Обаче другия път сме на Добровник.

преди 7 часа, (:IdioibI:) написа:

Проблема при меня е друг: Възпитан съм да оставам чинията празна. Жената разбра това и като види, че оставам нещо = става малка "семейна война". :) В смисъл => Веднага съм подложен на разпит и защо не съм ѝ наредил какво ми се яде. :)  

Иначе: Прави перфектна мусака и баница! 

...

Знаеш ли, че ако сега отидеш да кажеш няколко мили думи на жена си, вечерята ти ще стане още по-вкусна. 😊

• Автор
преди 24 минути, Greta Simmer написа:

Знаеш ли, че ако сега отидеш да кажеш няколко мили думи на жена си, вечерята ти ще стане още по-вкусна. 😊

Любовта на мъжа минава през стомаха. Обаче има и по кратки пътища…… 

и  в щандовете за готова храна по магазините понякога се предлага отвратителна храна, примерно Т маркет, Била и в Пловдив има едни магазинчетА  БББ, В ЯСТИЕТО НАРЪСИЛИ ЩЕДРО ЧЕСЪН И ПОДПРАВКИ ДА НЕ ЛИЧИ, ЧЕ ИЗТИЧА СРОКЪТ НА ГОДНОСТ, ТА ЧАК НА ЧОВЕК ДА МУ ПРИМАЛЕЕ ОТ ЧЕСЪНА. нО КАТО ПЛАТИШ ВЕЧЕ КАК ДА ГО ВЪРНЕШ.НАЧИНЪТ Е ПОВЕЧЕ ДА НЕ СТЪПВАШ ТАМ.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
преди 58 минути, Greta Simmer написа:

@Коркодила, наш'та маса поздравява ваш'та маса.  🍺

ribeye.jpg.979591f0235530ea860a3c51d4b09682.jpg

Не ям такива работи. Един мъж като стане на една по зряла възраст разбира, че по-хубаво от домашно приготвена храна няма. Пойнт. А индийската кухня ми е сред топа. По-хубав от тоя ресторант на снимката няма! И Мишелин с три звезди не мое го стигне.  Жалко, че не винаги ми е наблизо.

IMG_1069.jpeg

Не е кифтета, не се брои!

Ох тоя ребай стек как добре ще ми влезне тази вечер с няколко бири!!!!!!

Редактирано от Belefor (преглед на промените)

• Автор
преди 1 час, Belefor написа:

Не е кифтета, не се брои!

Ох тоя ребай стек как добре ще ми влезне тази вечер с няколко бири!!!!!!

Тия черните имат ли там читава бита бе? Да не е някоя мексиканска с дъх на минзухар?

преди 1 минута, Коркодила написа:

Тия черните имат ли там читава бита бе? Да не е някоя мексиканска с дъх на минзухар?

Южно африканските пивоварни са едни от най големите в света. Или по точно бяха преди AB InBev да купят SAB (вторите по големина в света южноафрикански пивоварни) за 107 милярда долара преди няколко години!

Аз лично пия Carling Black Label

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.