Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Граждански НЕкоректно към психично болните

Featured Replies

Откакто прочетох историята на лудата Кейт Милет и, като гледам какво се случва в обществото, съм на мнение, че трябва в България, поне обикновените хора да вземем мерки, преди и тук нещата да са станали съвсем изтървани. Не сме длъжни да живеем в лудница, да се съгласяваме с налудни идеи и да живеем в страх и притеснения.

Бащата на ненормалника, пребил синоптиците на "Мургаш", е започнал гладна стачка. Хич не вярвам сам да го е решил. Някоя организация за защита на правата на лудите може да го е подкокоросала финансово!:angry:

Близките на пребитите да се стягат физически и психически, да не ги жалят лудите и измислените им права, ами да действат по съдилища и медии. Нека разпространят снимки на пребитото семейство. Да видим дали съдът още ще го жали тоя лудия, когато хората видят раните! А бащата на ненормалника да го съдят също!

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/20222081

И една изчезнала статия - съседите още се страхуват от онзи агресивен мъж, не помня къде беше , властите не правят нищо, а хората живеят в страх. Пълно безобразие!:angry:

Трябва да спрем да сме равнис по всичко със САЩ, нещата вече излизат извън контрол и стават мега ненормални!

Мястото на такива трябва да е в психиатриите до живот. Не  трябва да ни интересува какво искат близките. Те са си загубили разсъдъка. И трябва да спре разните там организации, които шетат из България и врещят за нечии права. Психиатричните болести са нелечими. Тези хора са опасни за обществото. Дете ли трябва да бъде убито, за да се сетим, че тези хора са чудовища?

Вижте това, струва ли Ви се нормално? Американците съвсем изтрещяха! Първо брашно от насекоми, сега и това:

https://www.dnes.bg/a/448-svobodno-vreme/674463-amerikanska-kompaniya-puska-sladoled-s-vkus-nakarma

Никой нормален човек не би си и помислил да направи подобно нещо!

проблемите със психично десните е  европейска директива

а директивата е да не се задържат хората ако не направят престъпление

примерно ако съм психичноболен  и  заплашвам няма  да ме арестуват  докато не извърша това което съм казал

защото  уж има свобода на словото евентуално някой може да ме осъди обаче ако нямам нищо  ще имам да му давам и тоя дето ми е повдигнал дело ще пие една студена  вода  със сметката за съдебното дело .

пп

преди време подадох сигнал до полицията и казах  да задържат една жена понеже е неадекватна

и от 112  ми отговориха че нищо не могат да направят понеже не е извършила престпление

на следващия ден си беше убила детето и   се e самоубила .

параноидна шизофрения 

• Автор

Нека отгатна - от спешния телефон грам не са се почувствали гузни.................:getout:

Просто нямам думи!

А помните ли колко нормална държава бяхме през 2008 година, когато един ненормален баща си уби децата и изгори близките си и тогава никой не врещеше за "правата" му и получи най - строгата възможна присъда!

Тогава Борисов и компания не бяха на власт!

Не знам какво трябва да стане, за да им кипне на хората и да излязат на протест срещу лудите. Жалко, че българите се вдигат срещу извратените сексуално зоофили, но никой не прави нищо срещу лудите като цяло!

Хората от онзи блок какво - да се изселят ли?

Докато лудите в Брюксел са на власт и издават безумни директиви и идеи, само ще става още по - лошо.

Видяхте ли последната Олимпиада?

Карат ни насила да приемаме разни откачени идеи и никой не смее да протестира!

Аз всеки денс се боря с наивната ми майка, която доверчиво вярва на всичко написано в интернет за полезностите и вредностите в храните. Днес това е полезно, утре е вредно............Аз не им обръщам внимание на тия фурнаджйски лопати, зовящи се ",учени" но не съм аз готвачът вкъщи............

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/20222131

преди 2 часа, Anneliese написа:

Докато лудите в Брюксел са на власт и издават безумни директиви и идеи, само ще става още по - лошо.

наказанието и  лечението  на лудостта не се съчетава със свободата на словото

при комунизма е било така който   говори неща дето не трябва да ги говори  го  вкарват в белене  ако преценят че не е луд а ако си е луд го вкарват в психятрията

имало така да се нарече министерство на истината ....   ако човек не може ли да докаже това което казва  отива в съответната институция за превъзпитание имало е и смъртно наказание

и сега който говори че психичноболните трябва да се задържат  и лекуват

реално говори срещу  капиталистическия режим и демокрацията 

преди 3 часа, Anneliese написа:

Видяхте ли последната Олимпиада?

Карат ни насила да приемаме разни откачени идеи и никой не смее да протестира!

Ти гледа ли откриването на олимпиадата или само 10 минути изкарани от контекста от иначе 3-часовата програма?

Ама откакто Путин започна войната в Украйна изведнъж много чувствителни станахте всички на тема "откачени идеи", защо така?

В шоу бизнеса винаги е имало хора с нестандартна ориентация, визия, сексуалност и каквото се сетиш, как така последните години стана голям проблем?

Навремето пак Брюксел ли ни налагаше Майкъл Джексън и Фреди Меркюри

Евро визия винаги е било пародия, пусни си нещо още от 70-80-те, как тогава не е било проблем, пък днес видиш ли идвало от Брюксел за да ни направят еврогеюви всички. Само Путин е алфа-мъжкар, нали? Нищо, че Филип Киркоров им е тамошната звезда.

2055398.jpg

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 5 часа, Anneliese написа:

Откакто прочетох историята на лудата Кейт Милет и, като гледам какво се случва в обществото, съм на мнение, че трябва в България, поне обикновените хора да вземем мерки, преди и тук нещата да са станали съвсем изтървани. Не сме длъжни да живеем в лудница, да се съгласяваме с налудни идеи и да живеем в страх и притеснения.

Бащата на ненормалника, пребил синоптиците на "Мургаш", е започнал гладна стачка. Хич не вярвам сам да го е решил. Някоя организация за защита на правата на лудите може да го е подкокоросала финансово!:angry:

Близките на пребитите да се стягат физически и психически, да не ги жалят лудите и измислените им права, ами да действат по съдилища и медии. Нека разпространят снимки на пребитото семейство. Да видим дали съдът още ще го жали тоя лудия, когато хората видят раните! А бащата на ненормалника да го съдят също!

И една изчезнала статия - съседите още се страхуват от онзи агресивен мъж, не помня къде беше , властите не правят нищо, а хората живеят в страх. Пълно безобразие!:angry:

Трябва да спрем да сме равнис по всичко със САЩ, нещата вече излизат извън контрол и стават мега ненормални!

Мястото на такива трябва да е в психиатриите до живот. Не  трябва да ни интересува какво искат близките. Те са си загубили разсъдъка. И трябва да спре разните там организации, които шетат из България и врещят за нечии права. Психиатричните болести са нелечими. Тези хора са опасни за обществото. Дете ли трябва да бъде убито, за да се сетим, че тези хора са чудовища?

Вижте това, струва ли Ви се нормално? Американците съвсем изтрещяха! Първо брашно от насекоми, сега и това:

https://www.dnes.bg/a/448-svobodno-vreme/674463-amerikanska-kompaniya-puska-sladoled-s-vkus-nakarma

Те тия ако могат и с вкус на негри и екскраменти ще пуснат.

Иначе само преди малко четох за някаква "майка" дето си убила децата 'ма нямало да я съдят че била ненормална...

Извън горното : Като всичко в милата рОдина и психиатриите са тотал щета, но то като се замислиш за нормалните граждани няма аекватно здравопазване че какво остава за ненормалните.

От детските до студентските си години познавах човек който беше с шизофрения и страхова невроза + още сума "екстри", покрай него станах половин психиатър защото само аз умеех да го успокоявам като изпадне в криза, иначе нападаше родителите си, трошеше...
...абе не е за разправяне, та този човек тогава не съм броил колко пъти лежа в Курило и на 4ти километър и нищо, после пак го връщаха и пак същото.
Наскоро пък четох някаква откачалка колила наред по улиците в София и даже в съда казала че пуснат ли я пак ще коли, а познайу дали няма да я пуснат.

преди 4 часа, Bubbles написа:

Те тия ако могат и с вкус на негри и екскраменти ще пуснат..

Говориш с отвращение за чернокожите, а пък имаш такива ученици. Не е ли малко долно, лицемерно и гнусно това?

преди 18 минути, Гoст написа:

Говориш с отвращение за чернокожите, а пък имаш такива ученици. Не е ли малко долно, лицемерно и гнусно това?

Ти съзираш отвращение , човека казва че обичат негрите , Гуинет поутрол пусна свещи с миризма на вагината и. Предложението не е неестествено.

преди 3 минути, BulgarianYouguart написа:

Ти съзираш отвращение , човека казва че обичат негрите , Гуинет поутрол пусна свещи с миризма на вагината и. Предложението не е неестествено.

А ти явно въобще не си чел бъбката какви ги пише. Страшен расист и копейка е.

преди 51 минути, Гoст написа:

Хубаво е да почнеш да практикуваш четене с разбиране.

• Автор
преди 10 часа, Gaming_Solutions написа:

Ти гледа ли откриването на олимпиадата или само 10 минути изкарани от контекста от иначе 3-часовата програма?

Ама откакто Путин започна войната в Украйна изведнъж много чувствителни станахте всички на тема "откачени идеи", защо така?

В шоу бизнеса винаги е имало хора с нестандартна ориентация, визия, сексуалност и каквото се сетиш, как така последните години стана голям проблем?

Евро визия винаги е било пародия, пусни си нещо още от 70-80-те, как тогава не е било проблем, пък днес видиш ли идвало от Брюксел за да ни направят еврогеюви всички. Само Путин е алфа-мъжкар, нали? Нищо, че Филип Киркоров им е тамошната звезда.

2055398.jpg

Гледах я, да. Изтърпях цялата тази лудост, само защото обичам Франция. Не мислех, че цялото шоу ще е така зле. Буквално видях много грозни подигравки с историята на Франция. Това с пеещата обезглавена кукла на Мария Антоанета ми дойде в повече. Не ми е любимка, но такава гавра само психичноболен може да измисли. Имаше много неща от френската история и култура, които не бяха показани. Вместо това гледахме един парад на пошлостта и ненормалността.

Не по - малко отвратителнао беше политическата коректност, с която накараха плувците да плуват в замърсената река Сена и да си рискуват живота и здравето, да си докарат стомашни проблеми или дори смърт. Еко просташкото селище без климатици в най - голямата жега - също.

Следващата Олимпиада е в САЩ и се надявам Доналд Тръмп да е жив и здрав още дълго време. Олимпиадата със сигурност ще е нормална и ще се наблегне на нормалните неща. Като природата, историята, литературата и истински важните личности от тяхната история.

Да, навремето го имаше Фреди Меркюри, само че в Източна Европа чухме за него, след като беше починал. Освен това Фреди е бил нормален, защото е държал в тайна личния си живот,  не се е обличал като излязъл от лудницата и не е настоявал децата да бъдат обърквани от малки. Всъщност той цял живот истински е обичал Мери Остин. Тя наследява всичко. Тя, а не Джим Хътън.

На този сбъркан от снимката, не мисля че му обръщат много внимание в Русия, а мисля, че и той внимава как се държи, какво говори и как се облича извън сцената. Така и трябва.

Чернокожите дотегнаха за с вечното си мрънкане за права за всичко. И на мен ми писнаха. Мързеланковци, които не искат да работят и само знаят да се занимават с престъпност.  А в онзи форум са отвратени от расизма към белите от страна на актьора Дензъл Уошингтън. И аз съм отвратена. Не искал да се целува с бели жени..................

И още нещо. Интересно как на Олимпиадата през 2012 година в Лондон, Великобритания показа най - доброто от своите история и култура, но някак забравиха да споменат Фреди Меркюри, чудно, защо ли?

• Автор

Просто нямам думи!!!

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/20237054

За съжаление, горките хора ще излязат виновни. В момента ни управляват НПО - та и те решават всичко.

Хора, не оставяйте лудите си близки в обществото и не позволявайте да Ви разправят простотии какви средновековни места били психиатриите! Затръшвайте вратата пред носа на всеки НПО сбъркан активист!:angry:

Нормалните хора не се разхождат чисто голи по планините!!!!!!! Тая простотия никога няма да стане норма!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

на 1.04.2025 г. в 1:18, Anneliese написа:

...

На този сбъркан от снимката, не мисля че му обръщат много внимание в Русия, а мисля, че и той внимава как се държи, какво говори и как се облича извън сцената. Така и трябва.

...

Този сбъркания на снимката е МЕГА звезда в православна Руссия, закрилницата на семейните ценности. СРАМОТА, народе събуди се!!!!!!!!!

Папараци го бяха снимали и в някаква оргия

Филип Киркоров бие всички рекорди по коледните празници

Цитат

Филип Киркоров е абсолютен световен рекордьор по хонорар за половин час участие в коледни и новогодишни празненства. Маскиран като Дядо Коледа, руският топизпълнител с български корени ще забавлява деца и възрастни срещу 25 милиона рубли, около поливн милион лева, обяви тарифата си тези дни самият Киркоров.

Това е недопустимо, това нещо ще забавлява деца, хора стегнете се, не трябва да допускаме подобно нещо да се случва и у нас, тези там са извратени.

ПП. @Anneliese Реших да използвам малко твоите похвати и стил на писане, как е? :) 

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

@Anneliese, май си виждала чернокожи само по телевизията и се изказваш без да си наясно какво говориш.

Също и за хората с различна сексуална ориентация. 

Горните са хора като всички останали и нямат нищо общо с душевно болните.

Хората с психични отклонения са болни. Както някои имат физически ограничения, защото телата им не функционират изцяло, така други не могат да се интегрират в обществото, защото мозъците им не функционират правилно. В някои случаи това отключва агресия и те стават опасни за себе си и за околните. Те също имат нужда от грижи и адекватно лечение. От невменяемите не може да се търси отговорност, но вероятно може да се търси от попечителите.  При всички случаи това е е един нещастен инцидент.

на 31.03.2025 г. в 15:46, Bubbles написа:

Ти имаш ли такива в твоите класове и ако имаш така ли им казваш? Ако го правиш само тук е доста двулично а ако го правиш навсякъде си е расизъм!

преди 1 час, Belefor написа:

Ти имаш ли такива в твоите класове и ако имаш така ли им казваш? Ако го правиш само тук е доста двулично а ако го правиш навсякъде си е расизъм!

Там се прикрива, тук си излива злобата. 

преди 5 часа, Belefor написа:

Ко?
А ти пиомисли ли изобщо какво казвам?

Хайде да поясня понеже явно на много хора не им се мисли(Конкретно за теб се учудвам)

Авторката на темата е дала линк към новината в която се пише че в САЩ щели да пускат(Или са пуснали вече) сладолед с вкус на кърма.
Това беше повода и за моя коментар и той е по адрес на цялата ненормална мания в щатите да се правят на толерантни : Пусни си например американски филм от последните 10-15 години дори и анимация. Какво ще ти направи впечатление? Задължително сред героите има негър, жена и пр. расиско-сексистки изпълнения и те бият жестоко на очи което само по себе си е обидно за тия хора които се водят различни щото от целия филм всички други герои са бели обаче този един единствен црън и в повечето случаи сложен толкова не намясто че просто си личи че е по задължение там а не по сюжет. Вземи един Нетфликс или Дисни - Колко герои ги направиха от бели на черни, даже барби и малката руслака почерняха, тъпо е безвкусно е и не е израз на никаква толерантност а на болните амбиции на някакви хора да се правят на загрижени.

Дано съм бил досатъчно ясен

преди 1 час, Bubbles написа:

Ко?
А ти пиомисли ли изобщо какво казвам?

Хайде да поясня понеже явно на много хора не им се мисли(Конкретно за теб се учудвам)

Авторката на темата е дала линк към новината в която се пише че в САЩ щели да пускат(Или са пуснали вече) сладолед с вкус на кърма.
Това беше повода и за моя коментар и той е по адрес на цялата ненормална мания в щатите да се правят на толерантни : Пусни си например американски филм от последните 10-15 години дори и анимация. Какво ще ти направи впечатление? Задължително сред героите има негър, жена и пр. расиско-сексистки изпълнения и те бият жестоко на очи което само по себе си е обидно за тия хора които се водят различни щото от целия филм всички други герои са бели обаче този един единствен црън и в повечето случаи сложен толкова не намясто че просто си личи че е по задължение там а не по сюжет. Вземи един Нетфликс или Дисни - Колко герои ги направиха от бели на черни, даже барби и малката руслака почерняха, тъпо е безвкусно е и не е израз на никаква толерантност а на болните амбиции на някакви хора да се правят на загрижени.

Дано съм бил досатъчно ясен

Този коментар е 100% ясен. Аз имах в предвид 

на 31.03.2025 г. в 15:46, Bubbles написа:

....може и аз да не съм разбрал нещо , но в много държави не е прилично да се използва тази дума за чернокожите....

преди 51 минути, Belefor написа:

Този коментар е 100% ясен. Аз имах в предвид 

....може и аз да не съм разбрал нещо , но в много държави не е прилично да се използва тази дума за чернокожите....

Мдаа верно че тая дума се смята за обидна, добре приемам забележката, чернокожи.

на 31.03.2025 г. в 9:53, Anneliese написа:

Какво означава Коректно и Некоректно?

Как определяш това като ти самата си психически нестабилна!

Твоята Психоза е Петър Обладана си от него

Даниела майка на две деца и е твоя съперничка защото притежава твоят Арабин

,че е Мургав няма спор!

Неразбрах смисъла на темата с пациентите от болницата в Раднево в крайна сметка...

на 31.03.2025 г. в 14:36, Gaming_Solutions написа:

Много е интересно как навърза налагането на джендър извращения навсякъде (филми, олимпиада, учебници и прочее) с това, че Фреди Меркюри бил бисексуален... 😆

• Автор
преди 4 часа, andrianivanov написа:

Какво означава Коректно и Некоректно?

Как определяш това като ти самата си психически нестабилна!

Твоята Психоза е Петър Обладана си от него

Даниела майка на две деца и е твоя съперничка защото притежава твоят Арабин

,че е Мургав няма спор!

Неразбрах смисъла на темата с пациентите от болницата в Раднево в крайна сметка...

Откакто разбрах, че този нещастник не харесва хората с увреждания, хич не ме интересува.:getout:

Ама вие си живейте в миналото де...................

Ето Ви една от лудите в Холивуд. Тая не спря да настройва децата си срещу баща им от злоба и яд! Тази, дето е признавала, че спи с нож под възглавницата. Дето си реза каквото имаше по нея.

https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/20260617

В нормална държава тази щеше да е отдавна в психиатрията и с отнети родителски права! Абсолютен боклук! Съсипа живота на децата си!

Полудяла е, откакто майка и починала!

преди 8 часа, communismatic написа:

Много е интересно как навърза налагането на джендър извращения навсякъде (филми, олимпиада, учебници и прочее) с това, че Фреди Меркюри бил бисексуален... 😆

Ама кой ти налага извращения, същите тези, които налагат Филип Киркоров в Руснята ли?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.